skola

sitter i skolan och har svenska just nu, vi har fyllt i nåt forsknings sak som alla ungdomar skulle göra typ, det var välidgt mkt frågor alltså ;)  nu vet ni det!
puss och pill vart ni vill! :D

tack bror

var riktigt pissigt sur, hände en äckligt hemsk bajsigt dålig sak på friidrotten, så hemsk att jag inte vill prata om det! så himla typiskt! satt uppe på mitt rum och var nära på att ta bort alla friidrotts bilder för jag fick sån damp.. men så hörde jag det underbara elvisp ljud, förstod att ralle (bror min) var hemma, och han gjorde MILKSHAKE! åhhhhhhhhhhh, nu blev jag glad igen :D tänk vad lite mjölk, gräddglass och obòy kan göra :D:D:D:D

mums!  nu ska jag stretcha och göra mina stavövningar, nånting som jag är bra på iaf ;)   godnatt!

city and colour - hello, I'm in delawere


And there goes my life,
Passing by with every departing flight.
And its been so hard,
So much time so far apart.
And she walks the night.
How many hearts will die tonight?
And will things have changed?
I guess I'll find out in seventeen days.

But I will see you again,
I will see you again,
a long time from now.

My body aches,
And it hurts to sing.
No one is moving.
And I wish that I weren't here tonight,
But this is my life.

city and colour - hello, I'm in delawere


lev ditt liv fullt ut, vad du än förlorar, hur ont det än gör, så lev fullt ut.

godnatt!

lördag kväll

hade jätte tråkigt. frågade caroline vad hon gjorde och hon och tilda hade såklart nåt kul på gång! så åkte ner till stan och träffade dom, och grillade korv på kålgårn, väldigt skoj!
tack robiiiin som åkte in till stan för att följa mig hela vägen hem, litar alltid på dig!

underbara vänner

man ska verkligen vara rädd om sina vänner! I fredags ställde marika upp väldigt mycket för mig, ingen är så lätt att öppna sig med som du. Vi var iaf hemma först, var med love och emil kollade på talang sen åkte vi ut och cyklade lite, väldigt roliga killar! skön humor! sov hos marika.
Sen idag, tog vi vårat första dopp! vilket jag alltid gör med marika! snuskigt kallt var det! marcus var också med, han fegade ur och doppade inte håret. tönt. men det var rätt skönt också, när man hade gjort det ;)  bakde goooooooood kladdkaka sen! mums!  bilder kommer sen från våra små äventyr ;)

älskar bilden, så härlig. var så lycklig
den kvällen! (från egypten)

JAAAAAAAAAAAA!

 
 YES!  IDAG BERÄTTADE MAMMA ATT DOM HADE RINGT FRÅN CARRO CAMP OCH SAGT ATT JAG HADE KOMMIT MED TILL LÄGRET!  - 
Det betyder att den 14 juni åker JAG, SIRI OCH ERIKA till växjö själva med tåg, när vi kommer till växjö kommer vi att få träna med carolina klüfts tränare, och carolina själv, och bo på scandic med massa roliga friidrottare! och eftersom att det inte är så många som är med, så kommer det bli träning på hög nivå! Det är förstås 7-kamp som gäller!   ÅH VAD JAG ÄR LYCLIG!!!!!!!!!!!! Bara tanken på mig, siri och erika tillsammans igen på ett tåg gör mig helt galen av lycka! och träffa Alice igen! iiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhh fy fan vad kul! :D
CARRO CAMP!

sälen

var ett tag sen jag kom hem från sälen, men har inte haft nån ork till datorn, nu kommer lite bilder ;)






det fanns en toalett för mamma + barn. Så var det en stor
toalett och en pytte liten! kanske inte syns på bilden men
den grymt söt

sötnos

någon som brände sig!

jätte mysig helg och mycket skratt!

kollllla!

orkar inte blogga, kommer saker sen.. från sälen bl.a....
kolla nu på den här filmen!! den är grymm så våga inte säga nåt annat. den blir roligare mot slutet så kolla på hela även om den är tråkig ibland.


http://tv.daltid.se/dtplay.php?cs=daltid.css&lan=swe&ch=00019&id=4425

felicia

åkte ner på stan idag, för att hålla tal om miljön. Det är ju så, att vårat lag (korsnäs if) håller på och försöker vinna en tävling, där man vinner en resa till gothia. Man ska göra något som har med miljö att göra. Så vi håller på att spela in en film med olika saker som man kan göra för att spara energi. Och vi har SKIT KUL när vi spelar in den! Den kommer väll upp här när vi är klara. kommer även att kunna se den på dt.se. Så idag skulle vi hålla tal om miljön, jag hade skrivit ihop nå skit, men det blir rätt bra till slut. Tidningen kom också :D Sen avslutade vi med att sjunga "panta la mera, lalala panta la mera" låten. och så fick vi lite background musik av gubben som brukar sitta och trumma på stan hela dagarna, snällt av honom! han fick 40 kr sen, så var han glad restan av dan.
Cyklade hem och började packa till sälen. För imorn drar jag och felicia till sälen!!!!! Hon ska tävla i miss ross, och jag ska peppa henne! Gick väldigt segt att packa, fick inget gjort. Nu har jag åkt hem till felicia med min stora tunga väska och ska sova här. Vi har nyss badat. mysigt :)
SNART FELLAN... SNART DRAR VI TILL SÄLEN!


helgen

har haft en jätte rolig helg! Sov i lektsugan hos felicia på fredan. skit kul verkligen, lisa var också med! :D
jag och felicia solade hela lördan nästan, skönt. påskfikade hos mormor, och åt världen godaste tårta med cornflakes på! ojoj super bra var den! sov sedan över med noris, kan inte säga annat än att vi hade roligt, lite busiga var vi, men det måste man vara när man är ung tycker jag. man ska inte sitta och vänta på att taket ska ramla ner.
På söndan var jag med robin ett tag, sen vandrade vi hem till han och åkte moppe till hans kompis david, och så körde vi ihop med en polis. hon skulle stanna men hon körde bara rakt ut i korsningen! fy fan vad sur jag blev, konstig polis! vi kunde ju ha dött! jaja, hade jätte trevligt den kvällen :D


lisa, felicia, sanna



det smälter :D







mmmmmmmmmm , härlig dag!

skit ner anonymisar

blunda, stäng av datorn, titta bort, släng ut datorn, täck för skärmen, kryssa ner. gör vad ni vill, mig kvittar det. ingen tvingar er att varken titta på bilderna eller läsa texterna, så förstår inte varför ni slösar eran perfekta tid på någonting som ni inte tycker om. jag skriver och lägger ut bilder på mig om vad jag gör, för jag vill skriva ner det, och det tycker jag om :)
pusssssssssssss, och jag vet, felicia är grymmt snygg!! så gå in på hennes blogg och kolla om ni inte vill se mig: felicialunds.blogg.se

bröderna ikväll

ikväll blir det kalas hos  schuuliiiia (julia) med massa flickor :D trevligt trevligt!

och grattis till julia som fyllde 14 igår! ♥

förresten, till alla er som ska ta sprutor mot livmoderhalscanser så gör den grymmt ont! eller den gjorde det på mig, och jag brukar annars tycka det är skönt med sprutor. menmen, det kan ju vara olika ;)


!

hej bloggis! mamma väckte mig vid halv tolv och sa att jag skulle till doktorn vid 12, (suck) eller doktor och doktor, mammas kompis, per skulle typ mäta nån skala på min systa (har en knöl bakom knät som gör att jag inte kan böja benet) och sen köra laser. han mätte att jag hade 26 nånnting, och man skulle ha 20, vet inte riktigt vad det är för nåt ^^ men han körde lite laser, lr mkt laser, tyckte nästan att jag låg där i en timme! så himmla tråkigt! vi får väll se om det blir nå bättre i min fina knöl.
när jag kom hem satt jag o sola lite, men det var så tråkigt så jag sprang en sväng istället, kände mig äntligen frisk nog :) det var så himmla härligt att springa igen, ååhhh, njöt verkligen :) men skulle springa in i skogen (hälsingberg) och så var jag så trött på den gammla vanliga vägen som jag brukar ta, så jag skulle försöka ta en väg som jag kom ihåg jag hade gått med klassen förut för länge sen, men det gick ju inte så bra, det var för det första skit mkt snö, och jag hade ingen aning om var jag var XD men sprang på och efter ett tag kom jag ut på en stig jag kände igen, nu vet ni det, helt ointressant! ja man ska ju upptäcka nåt nytt varje dag :D nu har jag nyss ätit och sitter och väntar på att klockan ska bli halv 6 så jag får sticka på fotbolls träning, var mer än en vecka sen nu, skojskoj och sparka lite boll igen!



somrig bild tkr jag

rubbbbbrikis

vaknade upp hos felicia, gick upp före hon som vanligt, satt mig o kollade på en prinsessas dagbok. alltid lika bra! jag och felicia tog lite kort så småning om, sen cyklade jag hem. GUD vilket VÄDER! uuuunderbart! men blev mest ligga hemma och inte göra nånting, läste "så länge vi båda andas". Senare skulle vi grilla för typ första gången i år tror jag, med mamma och hennes kompis, jätte mysigt ;) hade en hemma kväll, och gjorde ingenting typ.
nu sitter jag här och klockan är snart 01.00, vet inte vad jag gör uppe, somnar snart.
har nyss sett på "stepmom" lr "vid din sida" (svenska) väldigt bra! men otroligt sorglig.
tänk dig att drabbas av den här fruktansvärda sjukdomen och bli tvungen att säga hejdå till sina barn som är runt 12 och 6 år. hur berättar man för ett litet barn att man ska dä? när dom har allt dom kan önska sig? nej, det vill jag inte uppleva eller se hända någon nära. så hörni, håll er borta från solarium så länge ni kan, tycker det verkar onödigt, varför ta risken? och skydda er mot solen, och rök för guds skulle inte. jag ser inget nöje i det alls! dålig kondition får man också!
godnatt gottfolk! :D


fredag

har degat hemma idag. lagade mig tre korvar med bröd, super gott! mamma kom hem vid 5 och då åkte vi till min kära bror som har flyttat till en egen lägenhet så han bjöd oss + mormor på ungsbakad falukorv och massa till, så det blev mkt korv för mig idag, men gott vare!! tack linus :) haha, så började mormor prata om vilka sångröster vi har in tha famely, och kom in på att mormor gillade operah (hahahahahaha) så då visade jag och linus paul potts på youtube, mormor blev helt imponerad, men inte av paul potts utan av att man kunde få fram så mkt på datorn (lr plåt-burken som hon kallar det). jag älskar alla mormors komentarer på allt hon tycker sticker ut och är lite anorlunda. haha skön är hon! och äntligen tog vi hem gitar hero wt! åh, som jag har saknat det, ska ner och koppla in det nu och spela lite :D hihihiih, det är så kul!!!!! köp det om ni är sånna som har lite svårt att hitta på ngt när kompisarna är bort!

nu funderar jag och fellan att dra ihop några av våra kompisar och ha en cykel kväll, packa ner lite chips och kola i cykelkorgarna och cykla runt hela kvällen :D låter inte det skoj? inviga våren, bra förslag fellan!
vi får väll se hur det blir.
seeeeee yaaa

:)

var i skolan idag! gick väll sådär, hade en pappersrulle med mig i högsta hugg hela tiden! ganska smart faktiskt. (bra tipps)
fellan följde med mig hem, alltid lika trevligt! Åt som vanligt, sen tog vi lite bilder, sen sov hon och jag drygade mig. Men jag tror hon tyckte det var rätt mysigt faktiskt (a)



hon är cool, så säg inget annat!



felicia orkade inte ta kort på mig, så det blev spegeln som blev min
bästa vänn istället, tråkigt tråkigt... lägg märke till coola tjejen i sängen

roliga saker

jag är ju ganska uttråkad, så jag tog reda på lite onödig fakta ^^ delar med mig lite för er som vill skratta lite, det är iaf min humor ;D
1. Människor och delfiner är de ända djur som har sex för nöjes skull. (har dom frågat en delfin eller?)
2. Charlie Chaplin var en gång med i en Charlie Chaplin look-a-like tävling och kom trea.
3. I medeltal ringer 4 personer om dagen till Graceland och ber att få tala med Elvis. (han är död gott folk)
4. När Mcdonalds öppnade sin första resturang i Kuwait var kön till drive-in delen 11 km lång.
5. På en livstid har medelsvensson pissat 3400 liter.

haha, jag tycker det är skit kul! :P

rubriken är fin

the sun is shining! är sjuk fortfarande, bajs på det. meeeeeeen,SOLEN lyser så sanna är glaaad! =D nu ska jag gå ut i värmen och njuta lite av solens varma strålar!
Auf wiedersehen!

RSS 2.0