yes

här är mina raggnings tips till er :D dom kör jag på, och det har ju gått jävligt bra!
nu ska jag mysa med petter. godnatt!

fredag lördag söndag måndag

sorry, har haft fullbokat i helgen.. 

fredag kväll: matlagning med tjejkompisar, vääldigt mysigt! det blev stripps och snitzlar, (skiter i hur det stavas) gott var det iaf!!! sen sov jag hos petter! 
lördag: match mot forsa, vi vann med 2-1 :D sen sålde jag, felicia och klara bollar på dammatchen på lindvallen. sen kikade jag på när petter spelade, sen åt vi pizza och sen åkte vi hem till han och myste och sov ;) 
söndag: petter hade match i mora tididgt, jag låg kvar. sen ringde felicia och ville ha hjälp med att sälja fika på 94:ornas match. så klart gjorde jag det. det var rätt kul ;D men tror aldrig vi har haft så mycket problem nångång! 
måndag: en helt vanlig dag. långtråkig, seg. nu sitter jag här vi min underbara dator och kollar på moppar! =) 

hörs snart!!

06.56

kom på att jag gick upp för tididgt, klockan är 7 och jag är klar, suck.. tror jag går och lägger mig igen! 
ikväll blir en bra kväll! matlagning med tjejkompisarna och sen sova hos petter :)

ciaaoo
från kräftskivan ;)

petter

petter åkte nyss hem, vi hade väldigt mysigt ikväll.
just nu sitter jag och tänker på hur tur jag har, som har en sån toppen kille, som alltid ställer upp, alltid är snäll, och älskar mig. Jag har haft ett helvete i kärlek innan, och tänk folk som fortfarande har ett helvete, eller folk som inte har fått uppleva kärlek det än. 
Jag är så jävla lycklig att jag har dig. jag njuter av varje sekund. jag sviker dig äldrig. Du betyder alldeles för mycket för mig.




today

lekte med caroline idag :D längesen, hade saknat det! vi hade mysdag. gjorde smoothie, badade bubbelbad, pratade och tog det lugnt. 
caroline har ju även gästbloggat i inlägget under, sötunge! 
skulle egentligen komma en massa bilder, men eftersom att jag inte har någon sladd till min kamera att ladda in med, så blev det inte så. men när jag får den sladden så blir det en stooor bild bomd med allt möjligt!

carolinelindqvist.blogg.se

Hej alla fans Caroline LIndqvist gäst bloggar!
Sitter här i Sannas rum, men hon och Petter ligger i sängen och typ myser sönder. :)
Jaja, jag hittar väll kärleken någon gång, haha. Jag låter som ett emo. 

Ja idag har iallafall jag varit i skolan och varit en riktigt duktig tjej och verkligen jobbat jätte bra. ;)
Sen åkte vi hem till Sanna och åt och gjorde smoothie och la oss i bubbelbad karet och gud så skönt det var.
Med andra ord har vi haft det väldigt mysigt

Jag ska väll hem när mamma kommer och det blir väll om en kvart, så min cykel får stå här över natten hoppas den överlever.. HOPPAS VERKLIGEN!

Ikväll ska jag iallfall fortsätta flytta grejer, håller på att byter rum. 
Hoppas det hära inlägget gav er mycket. ;) 
Puss caroline lindqvist



skola

nu drar jag till skolan. fan vad jobbigt. kom på att vi har orientering idag! I det FINA vädret. 

jag älskar dig petter!

<3

Idag hände någonting som jag tycker inte borde finnas till i våran värld. En som stod mig nära dog, eller jag kan inte säga att vi stod varandra nära, men på sätt och vis så gjorde vi det.
Jag kan inte förstå hur en människa kan försvinna så snabbt ifrån vad vi lever i. Men genom att det var så många som älskade henne och tänker på henne så kommer hon alltid att stanna kvar hos oss genom våra minnen och våra hjärtan. Men inte på samma sätt. Ingen kommer ju kunna krama henne och känna hennes kropp, eller känna hennes lukt, ingen kommer kunna prata med henne och höra hennes röst. 
men hon har det bra där hon är nu, hon lider inte längre. men för dom som är kvar här, så kommer det att vara svårt. 


vila i frid!

lördags

igår var det kräftskiva, jag tycker det lagom kul :D det var iaf trevligt när vi var alla vi tjejer, det var länge sen! jag och petter stannade till 11, då åkte vi hem till han och sov ;) och idag hade jag match, det sög. jag hatar att förlora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRA KLARA IAF! som spelade ute för en gångs skull idag, och gjorde ett mål!!!!!!!!!!!! :D:D 

älskar mina tjejer, ni vet vilka jag menar :)))))))))) 

nu ska jag sova för imorn är det skolan ...............

back on track

idag har jag tävlat i friidrott :D:D:D:D:D:D:D petter var med och kollade ,as söt! ;)
det gick faktiskt bra för att inte har tränat på typ tre månader och inte tävlat i 100m nångång.
på staven kom jag trea, hopapde 2.46 , inte så bra men skit samma :D
på 100m kom jag tvåa efter pauline.


fanny vs sanna again!

jag och fanny är lite VIP så på sommarlover ringde crille bengan (våran musik lärare) till fanny och sa att det skulle vara en avslutningsfest för en rektor, och dom behövde några som kunde spela, och såklart tänkte han på oss. nejdå, men vi ska iaf spela på den festen ikväll. så sitter hemma hos fanny nu och övar lite, får se vad vi sjunger för låtar..

sen ska jag hem och så kommer petter hoppas jag :) wish us good luck!


lovesång


                  För man saknar sånt som man inte har
                  Och man saknar allt som man inte har kvar
                  Vi har fortfarande långa vägar kvar
                  Man saknar inte sånt som man har

lars "guden" winnerbäck - lovesång (L)

roliga saker

jag har så jävla roligt denna onsdags kväll: 

alla barnen historier:
Alla barnen använde kondom utom Lasse, för han använde ICA-kasse. Alla barnen lekte i poolen utom Lotten, för det var hon som låg på botten. Alla barnen körde ångvält utom Gunder, för det var han som låg under. Alla barnen gick till glassfabriken utom Ella, för hon fick salmonella. Alla barnen solbadade utom Dino, för han var albino.
fräckisar:
Michael Jackson var på en båt med en massa barn. När båten började skunka sa kapten: - Save yourself! - But what about the children?, sade Michael. - Fuck the children!! - Do we have that much time?  
- Vet du vad det är för likhet mellan att hoppa bungyjump och att vara otrogen? - Nä? - Först vet man inte om man vågar, sen går det snabbt ooooooooooooooohhhhhhhhh   och så går det åt hellvetet om gummit inte räcker (eller spricker).

Fröken frågade lilla Pelle i skolan. - Om det sitter fem fåglar på en telefontråd, så kommer det en jägare och skjuter två av dem. Hur många sitter då kvar på ledningen? frågade fröken. Pelle svarar att ingen sitter kvar. - Nej sa fröken det är fel. Rätt svar skall vara tre, men jag förstår hur Du tänker sa fröken. Då säger lilla Pelle till fröken. - Det sitter tre damer på en parkbänk och äter glass. Den första biter i glassen den andra slickar på glassen och den tredje suger på sin glass. Vem av damerna är det som är gift? säger lilla Pelle. Fröken svarar utan att tveka att det är den damen som suger. - Nej, säger lilla Pelle, det är fel. Rätt svar skall vara den damen som har ringar på sitt finger, men jag förstår hur fröken tänker.  




nice bilder

eftersom jag inte har någon kamera och jag börjar tröttna sten hårt på det, så skickade felicia idag en massa bilder :D så titta, skratta och njuut :D 





gamla bilder

fan vad söta vi är <33333333333333333




njuuut


dålig updatering

förlåt för dålig uppdatering efter zon, men har varit med tjejerna och med petter, har inte setat vid datorn nåt ;) 

nu är klockan iaf 09.34 och om 26 min börjar skolan igen. ska bli jävligt tråkigt, skolan förstör så mycket! men ändå lite skönt på nåt vis :D 

så hörs sen! ;);) 

zon imorn

imorn ska jag upp klockan 07.30 för att åka till malung på zonlägret klockan 09.00. 
Just nu känns det bara jobbigt att åka dit, jobbig träning, stelt, ingen fritid, malung är öde OCH det är sista dagarna på sommarlovet och då vill man ha kul! 
men jag tror att vi faktiskt kommer få rätt kul ändå :D jag menar, massa roliga härliga tjejer från falun ska ju dit, så skratt måste det ju bli iaf! 

ses om 2 dagar då :D 

CIAAOO!


stan

drar till stan nu och köper en boll........... eftersom vi ska till otroligt roliga zob lägret i malung imorn ... 
pussspuss

älska låten !



(L)(L)

yess

träffade petter igår! :D sov där, och hade jätte mysigt :) 

nu har jag hyrt film, lr jag sprang och hyrde film, för jag känner att jag måste börja springa igen :P det blev The girl in the park, så snart kommer petter och så ska vi kolla :D 

just nu sitter jag och blickar tillbaka på det här underbara programmet! (läste om henne på moas blogg, och guud så man saknar det!)




12.21

var hos fanny igår ikväll, trevligt faktiskt ;) calle lärde min collide, och jag är väldigt stolt, för innan han lärde mig den så kunde jag inte ens lillia snigel, akta dig, akta dig... yeahhhhhh :D 

nu ska jag dra till fanny igen och spela in :)
Pussss

15.05

har hängt på roxnäs hela förmiddan, med mina ytters coolka saknade kompisar caroline, tilda, fellan och tt! 

DET ÄR 8 DAGAR KVAR TILLS VI BÖRJAR SKOLAN. 

grattis till min söta gulliga snälla mamma som fyller år todaayyyyy!!



<3333333333333333333333333333

filmerna

felicia kom, välidgt bra!
marley & jag = bra, rolig, sorglig! skrattade mkt
surfe dude = sög!

trök

hej, har verkligen inget att göra, eller jo jag kan åka in till stan och äta pizza med fellan, hon har kommit hem nu :D men nej, har verkligen ingen lust! jag tycker hon ska komma hit ist.. nu har jag iaf hyrt två filmer så jag kan underhålla mig själv även om inte felicia kommer ;)  det blev Marley & jag    och   Surfer Dude, berättar sen om dom är bra eller inte :P 

hej så länge! 

19.00

nu vare ett tag sen känner jag, har lekt väldigt mycket med petter, ruskigt kul :D 
men idag drog han till Örebro på cup :P  

+ ATT idag var jag och fanny på leksandssommarland, det var väldigt kul!!!!!!! vi somnade där emot i en timme när vi skulle sola efter bara 5 timmars sömn i natt, hehehehe. men det var skönt :D 

nu ska jag skynda mig lite, ska till fanny och vi ska nog bada nakna, som alltid ;) och antagligen spela in lite :) mys pys! 

ciiiiaaaaaoooo 


säna


söndag

solen skiner idag! :D:D började dagen med att sola, skööööönt. sen cyklade jag och hämtade hilda, sen mötte jag fanny, och så stack vi och kollade på 93:ornas match, skojskoj! sen blev det vofflor och bad! härligt! 

nu ska jag snart äta IGEN jag som är typ mätt, mem grillat går alltid ner! =D 
sen ska jag åka båt med petter, myssssssigt :) 

RSS 2.0