igår kväll

hade mysigt hos pappa! grattis linus! och tack pappa, fick en fotboll från bayern munchens fan shop! yeaah. 
in åt helvete god mat var det också! :D
älskade Hilda!
mums!
foood
rasmus och johanna :)
cooliz bild
sen skjutsade rasmus mig till calle där petter och hans kompisar va och lanade, yeah go cs....
nisse-pisse
calle-balle
nice

30/12 17.27

hej! har inte gjort nånting idag. skönt faktiskt. caroline åkte hem vid ett och så...
Nu ska jag snart till pappa för att äta med massa, för min bror linus fyllde 18 igår :) 

håret är lite små lockigt
och Sanna är glad :) 

Njut av sista kvällen på det här året! Det har gått fort tycker jag!

godnatt

har precis kollat klart på patrik 1,5. Caroline sov halva filmen. Men jag tyckte den var bra, och höll mig därför vaken!

Nu halv sover caroline i min säng, jag ska nu krypa ner bredvid henne. spännande att sova bredvid en annan en petter. hoho. kinky det lät! 
natti natti! 

en söt bild från imorse på petter. hihi. LIF kudden och allt!
godnatt älskling ;)

- 24 c


soft dag. Tränade sedan friidrott och fotboll. drygt! 
caroline kollade på fotbolls träningen, hon roade sig med att ta kort :) 
caroline är hos mig nu, mys! vi ska nog kolla på film och chilla!
söt!
PUSS

hoho!

nu ska ni få se vad jag har köpt under helgen! detta är en väldigt ny upplevelse för mig, har aldrig lagt ut nåt sånt här inlägg. känns lite små töntigt. men vi provar väl :D 

tröja, mq 199:-
jeans mq 199:-

tröja bik bok 99:-

linne JC 79:-

byxor. haha, någon skit affär på hörnet vid åhlens (exept kanske den heter?) . 25:- cooolt

kofta vero moda 99:-

kort skön tröja JC 99:-

futsal skor 449:-
det var 3 för två så petter köpte ett par futsal skor också, och så fick vi ett par snygga skor på köpet, (till mig) as snygga.

har också köpt två par örhängen från den där skit affären på hörnet för 10:- styck
BH och trosor på lindex
guldigt brett skärp (till nyår) på H&M 99:-

jag är nöjd!



hej!

oj, har gjort mycket, eller upptagen har jag varit i alla fall. Vet inte riktigt vad jag har gjort.

IGÅR shoppade jag med petter, det var mysigt och hittade lite små saker :) bilder får ni sen. 
Jag har också sett göta kanal 3 med petter. Jag hade velat haft lite mer skratt scener men annars var det en bra film!

IDAG åkte jag, petter och hans mamma och pappa extra tidigt till valbo (petter hade hockey match) för att gå och handla på köp centrumet där. MYCKET rea! vilket jag gillar starkt!!! jag hittade ganska mycket saker faktiskt, sköönt med nya saker, det var ett tag sen nu! 
Sedan var vi i ishallen i 3 timmar, hehe. Det var kul när dom börja spela men gud vilka dåliga gubbar som satt i seketariatet. no well, jag har haft en bra helg. Nu väntar petter i min mysiga säng så ska gå och lägga mig och mysa med honom. 

hugs!

fiskningen

Ja, ni ser ju hur det gick! Först fick Petter en, sen fick jag en! Det ni! drog upp den nästan helt själv! men den var väldigt fet så jag behövde lite hjälp på slutet. ehehehe. Forsa (petters pappa) och adam (petters systerson) fick också en varsin ;) det var riktigt mysigt att sitta där och fiska!
älsklings vackra ögon!
sötisar då!

* Alla bilder är tagna med min nya kamera! Jag tycker i alla fall att bilderna hade väldigt bra kvalitet, så jag är nöjd med mitt val av kamera! :D

Nu: Vi har nyss badat och ska göra oss klara, sen ska vi gå på premiären av göta kanal 3! det ska bli kung! 


fiskning

godmorgon! klockan är 07.06 och jag har varit uppe sedan 06.00. nice, har sovit 5 timmar. 
Jag ska ut och fiska med petter, hans pappa och adam. sweeeeet :) det ska bli mysigt. 
jag har gjort matssäck nästan helt själv. förutom när jag brände fast mjölken i pannan, då fick mamma lov att rycka in. 
nu kommer dom nog snart! ha det bra!

kläder

hoho, hade på mig det här idag ;) plus en svart kofta

klappar

här är ett litet collage på det mesta som jag fått ;) 

haha, la in petter också. Han fick jag ju också, eller jag hade honom redan men ändå. det är egentligen bara han jag behöver :)
nu ska jag kika på svensson svensson!! det får man ju inte missa!

julafton

hej! Nu är min julavklarad. Ska jag vara ärlig så tycker jag inte om julen så mycket. Eller, jag tycker om julen med stjärnor och tomtar, kalle, julklapar och allt sånt där, men jag tycker inte om våran jul. Efter att mamma och pappa skiljde sig så blev det inte samma sak, jag har dels blivit stor och tycker mest bara om julklapparna och maten nu, och sen tycker inte mamma om julen sååå mycket, så det smittar av sig lite, och det här året blev ännu värre för min handikappade bror som alltid är med har blivit nästan helt blind så det blev väldigt oroligt med han i år och så. 
Men när jag blir stor ska mina barn få en riktig, fin och rolig jul. Jag säger inte att mina föräldrar har gjort fel, det blev bara aldrig samma sak när päronen skiljdes. men that's life. Jag har haft underbara jular och jag får minnas dom! 
Jag är i alla fall helt okej nöjd med mina julklappar. Fick inte så mycket i år, men men :) Ni får se lite bilder sen, eftersom att jag fick en UNDERBAR, SUVERÄN, BRA KAMERA :D 
men orkar inte göra det nu, ska kolla lite på tv , det går ju mycket bra saker nu :D

god jul! 



pulka!

kom hem för ett tag sen. Nu undrar ni säkert vad jag har gjort! jo jag har åkt pulka i åsbobacken med min söta vän klara och hennes släkt! hihih, jag har velat åka pulka i en vecka nu och äntligen fick jag göra det!! det var väldigt roligt! och gud så fort det gick :D 

Nu ska ladda ner lite hannah montana avsnitt och lägga över det på ett usb minne sedan stoppa in det i min söta tv och lägga mig och kolla och dricka monster. värt! sedan när jag vaknar är det julafton! och då får jag förhopppnings vis en kamera! så får ni lite bilder :)

hare nicee
god jul! :D

dan före doppardan

igår kväll hade jag och Petter våran julafton. super mysigt, hohohoh. Av honom fick jag en kudde som det var en bild på honom när han var liten på, och så stod det JAG <3 DIG på det, sååå cuteee, och så fick jag ett super fint halsband med ett silver hjärta på, och en rosa pärla i hjärtat, snäll så snäll han är :) av mig fick han ett armband i silver som det står sanna på fram sidan och datumet vi blev tillsammans på baksidan, och en väldigt snygg t-shirt från jack & jones :) och två monster, hohoho, men dom var till båda oss :D haha ;)  
Vi var uppe sent igår och myste och såg på film, och sen sov vi till halv 2. as sköönt! 

Nu städar Petter i hans stuga och jag sitter vid datorn, brukar faktiskt hjälpa till när han städar men inte denna gång. 
Vid 5 ska jag hem och så kommer mina bröder vid 6 och då ska vi äta julskinka och gröt. niiccäää.

och imorn är det julafton!



tips

kom hem från en jobbig men riktigt kul fotbolls träning för ett tag sen. great!
måste tipsa om den här underbara killen. olalaaaaaa
sommarplågan...
wonderful!

igår

åkte jag spark ner till fellan, träffade alla flickor och några fler. sparkade sedan vidare till calle och lekte med petter, martin, adam och hugo. Vi gjorde ingenting typ. Vid halv tolv sparkade jag och petter hem till mig och sov :) 

idag har jag städat mitt rum, dammat alla vrår och satt i nejlikor i apelsiner. så nu är det jul fint här! Har också slagit in alla julklappar. fina firren! 
hörs senare :)

sommarlov!!!!!!!!!

nej så kul var det inte. men jullov är det i alla fall!!
var på stan som sagt med pappa, inga större framsteg med mobilen, jag vill ha en, men så kommer linus (bror) och lägger sig och säger att jag inte ska ha en sån mobil för att jag bara har sönder dom. Så jag blev väldigt irriterad. Då kan jag lika gärna ha min gamla och önska mig något annat. 
aja, sen gick jag på stan med älskling! det var mest jobbigt, jag var trött hungrig och han skulle hitta julklappar till hela släkten och blablabla.
får se vad som hitt's på ikväll :) 


underbart!

kom precis hem från mina två träningar. friidrott och sen fotboll. Det var som en lättnad att komma igång igen. Kunde göra nästan allt på friidrotten, inte alls så mycket känningar i ryggen :D
Första inomhus träningen på fotbollen för mig! det var kul, men rätt jobbigt ;)

nu ska jag duscha sen sova, imorn är det sista dagen och vi går bara till 10.20, sen ska jag kolla på mobil med pappa :) 


goda nyheter!

marcus smsade mig nyss och berättade att vi har sov morgon imorn till ca 10.20! happy face!!!!
Och pappa ringde också tidigare idag, och frågade om min önskelista var lång. jag svarade att den var väldigt kort. en mobil! en bra jävla mobil! en ny jävel ska det var också! high teck som fan!!! oj, lät dyrt det där. Vi får väll se hur generös pappa :) ska på stan på fredag tror jag, och peka lite! ;)
nu ska jag nörda mig lite. och sen ska jag nog gå och lägga mig tidigt ändå, så jag blir helt frisk, vill träna imorn! 

måste bara tipsa om en bok först. 
den är underbar
den är spännande men ändå seg ibland
man kan snabb läsa några kapitel
den är sorglig.


det handlar alltså om en familj, vars dotter (kate) har leukemi. Det enda sättet att rädda henne på är att hitta någon som matcher hennes DNA så att man kan göra blodtransplationer och allt sånt (donator) Så dom designer ett barn som matchar deras dotter (Anna) hon får veta varför hon egentligen blev till, och hon lever sitt liv för sin syster. Men efter 13 år vill hon inte vara hennes donator längre. Ingen  förstår varför, men det är nånting. och så händer det massa som ni får läsa själva :D  Den har ett väldigt oväntat slut. jag grät i en halv timme efter åt. ni borde läsa den.

hos pättä

tjena! sitter hemma hos petter och ångrar att jag inte gick till skolan, jag är pigg som en iller. Men mamma sa att jag skulle stanna såååå... 
Petter slutar halv fyra, orka vänta till det lixxåååååm????? 
nej, vi får se vad jag hittar på. 
Klockan är snart ett och hit tills har jag bara kollat på massa en ängels tålamod avsnitt! så jävla nice!
men har börjat tröttna nu!
jag vet, jag ska nog ut och leka i snön? hihihih yejj

snabbis

lucian idag gick jätte bra. jobbig publik andra gången bara. *HARKEL HARKEL HOST HOS*
orkar inte skriva, har feber, förskyld och är med andra ord sjuk.
sov från två till fem idag, petter som låg bredvid frågade om allt var som det ska, han måste trott jag var döende. 
Kollar just nu på svenska hjältar saken, underbar gala tycker jag! gråter och ler i stora mängder!
hoppas alla andra är friska nu när man vill ut och leka i den ny inkomna snön! :D 

puss!

söndag 21.13

hej vänner, och vänners vänner och barnbarn!

Igår hade jag och caroline en mysig kväll! Petter och tilda kikade även förbi!

Idag har jag fixat dom sista julklapparna, hörde ni? JAG ÄR KLAR MED ALLA JULKLAPPAR! duktigt säna.
Dom sista gjorde jag på pappas jobb där det finns alla sortes färger, och papper och maskiner som skär papprerna snyggt, så jag passade på att använda min livliga fantasi och gjorde tre fina hantverk, som ni får bild på efter jul hoppas jag :D very beautiful blev dom! 

Min mormor fyller år imorn,(77 <-- viktigt!) så idag hade vi middag hemma hos henne med morbror, morbros dotter, mamma, bröder och roland. mysigt. Mormor fick en väldigt fin skål som jag har gjort på slöjden (jag känner att jag är en flitig tjej som fortfarande gör presenterna för hand) Och tror mig den var fin. Om jag får skryta lite så trodde dom faktiskt inte på mig först när jag ska att jag hade gjort den själv;) DET NI!
Har lekt lite med petter, vi kollade på EN ÄNGELS TÅLAMOD, som alla borde se. SJUKT KUL!
Nu är klockan 21.18 och jag ska gå och sova.

Imorn är det lucia och jag ska vara med, och vi ska vara på skolen 07.00, så jag ska gå upp 05.30 imorn för att locka håret och lite sånt. skööönt med sov morgon! 
GODNATT SWEET HEARTS!
och lycka till anna tomorrow som är lucia och ska sjunga solo. det blir vackert!!
så kul!
spola fram till 4:36! HAHAHA. värt!

lördag!

HEJ! väldigt besviken på svenska folket att dom inte fattar hur bra calle kristiansson är!
hoppas trditionen håller i, så att tvåan även i år blir mer känd än ettan :D

Jag sov hos petter igår, mysigt som vanligt. Idag gick jag på stan med mamma. mysig det också! Hämtade ut petters present, (hihihihihi) och köpte en till fellan också! Visade även mamma vilken kamera jag vill ha!
den blir det hoppas jag! vi får väll se hur tomten gör :) vill också ha ett nytt xbox, vårat blev ju stulet. Och min saknad till gitar hero world tour går knappt att beskriva!! 

nu kommer caroline snart, vi ska bada, prata och mysa :) ha det bra!
härlig bild på med och caroline från förra året ;) 


blää

fy, har ont i hela kroppen, det är tungt att röra sig och jobbigt att sitta still. vet inte riktigt vad jag ska göra. No lektionen var den jobbigaste jag varit med om, inte för att vi jobbade, men jag hade så ont överallt och har fortfarande. Ikväll vill, eller kan jag bara ta det lugnt. blir väll till att kolla på idol finalen, får se vem som gör mig sällskap :) 
hoppas ni är friska och krya, vilket jag inte verkar vara!


torsdag

vanlig dag i skolan idag. fick tillbaka no proven, jag fick G. niiice. (haha) 
Fick även reda på en väldigt tråkig sak. Våran gamla rektor på hälsingberg har tagit livet av sig. Vi tyckte såklart att hon var sträng som de flesta barn tycker om sina rektorer på mellanstadiet. men hon var ju snäll, och jätte trevlig. 
Känns väldigt tråkigt. Vila i frid Ingrid! får hoppas du får det bättre nu, eftersom du valde bort det som du hade här.

Nu är klockan snart fem, och jag ska på julbord hos min handikappade morbror. Ska bli gott!!!! och kul, var ett tag sen jag träffade han och mormor, så det blir nog trevligt det här :)
hörs!
en lycklig bild som stämmer bra in på vad jag är
6 skoldagar
8 vanliga dagar till
LOV

stan idag med caroline :)

skulle fixa julklappar till felicia och pappa, men blev en till petter istället. jag tror det kommer bli som det kommer bli för caroline, stressa ihop allt dagarna innan jul! nowell. petters julklapp var mycket sweet. inge mer detaljer utifall han läser som den luringen kan göra ibland :D 
Jag och caroline köpte en tröja tillsammans idag. grymt snygg!

jack and jones 145:-
lånade carolines skjorta som är väldigt snygg!

mayby...

flera som har sagt att jag liknar heidi i the hills,
vet inte vem tjejen är. Men okej, liiite likt när jag har lockat hår ;)
vad tycker ni? mayby i'm the new the hills diva?

21.26

ska snart gå och lägga mig. kom precis hem från danuppvisningen, sjukt kul
ska lägge upp lite bilder från nattcupen som jag fått av samira, sen måste jag plugga no! :(


söndag 16.31

Igår hade jag dansuppvisning, det var mer än kul, och gick mer än bra!!! Men det går nog ännu bättre idag! :D 
Ska till folkets hus halv 6 och värma upp, sen börjar föreställningen 6! sååå kuuul det kommer bli!
Idag har jag och petter varit på lugnet och kollat på sm kvalet i futsal, korsnäs killarna åkte ut, och det gjorde även falu fk, viktigt. Korsäns tjejerna kom till semi, sen fick jag lov att åka så jag vet inte hur det gick, hoppas på goda nyheter! 
kanske kommer lite bilder sen, seee yaa!

bilder!

kul på mcdonalds någon gång i oktober :D

zon lägret

kräftskiva!

mysig dag med caroline(& petter)


och hur jag såg ut igår;)


om nattcupen!

nattcupen var skit kul! Klara var en julgran med en lysnade belysning på sig, och kulor och vi får inte glömma stjärnan på huvudet! felicia var pepparkaka, anna tomte far (det var nog varmt att spela med alla kuddar!) och jag, fanny och caroline var söta tomte nissor! Vi vann för bästa utklädnad (I ÅR IGEN) vi dansade runt "granen" och sjöng julsånger stup i kvarten, grymt kul :D 
till en väldigt viktig sak för mig: mamma har tydligen fått en likadan kamera som jag har (den som jag inte har någon sladd till) inom jobbet. och hon har inte sagt nåt för hon är rädd att jag ska ta den, för att jag gjorde så att den andra blev snodd...................... men nu har hon tagit med sig inladdningsladden hem och alla bilder från den kameran är nu på min söta dator! :D jipppiiii. så i nästa inlägg får ni massa bilder!


15.12 fredag

tjena, det händer inte så mycket just nu. 
Men ikväll är det nattcupen, och jag är jävligt sugen! mitt lag ska vara tomtar, eller allt som har med julen att göra, tomtar, pepparkakor, granar och ja, du fattar :D glögg ska vi också ha med oss! det blir niiiice!
måste bara berätta vilken ängel jag har som pojkvän. han sov hos mig, och låg kvar för han var ledig idag. Och så när jag kom hem så skulle jag plocka ur diskmaskinen, vilket är det värsta jag vet!! och så öppna jag diskmaskinen, så var den helt tom, förutom några glögg glas. då hade sötnosen plockat ur den åt mig :D nice va?
det blir dom här som är med i tomtejävlar(laget)(ine dom som är kryssade, om ni inte är smarta nog att förstå det;)) ikväll. härliga människor! faktiskt, mina bästa vänner! wonderfull!

bilden är tagen för ett år sen. crazy kväll

dansen (Y)

idag har jag varit hos en shilopraktorn, (stavning) det är en sådan där gubbe som käncker och rättar till saker som inte är rätt. alltså MIN RYGG. det var riktigt skönt! han var SUPER duktig!
Gick inte till skolan efter det, manblev helt slut. så jag jobbade lite hos pappa istället.

Hade dans nyss, det var som vanligt super kul!!! :D
Nu kollar jag på "Jag ska bli stjärna" , vilket också är super kul, att kolla på dådå ;)
Ska snart duscha, och förska bli av med paniken att jag har matte prov imorn, och jag vet ingenting! Matte är det ämne jag har svårast i, verkligen!!!
nu ska jag pussa på lilla hilda lite!

pusspusspuss

RSS 2.0