palle balle

mycket skratt med pauline idag :D 



tha vika pool in me and palles heart! 

p.s jag ska gifta mig med fabian när jag blir stor det skiljer bara 7 år. no problem!
fabian + sanna = sant <3333333333333333333333




pauline idag

idag blir det till att ta bussen till vika och vara med saknade pauline! bussen går dessvärre 8.47, men jaja :P
sitter nu och äter mackor och oboy, och drömmer mig bort till det här fantastiska, underbara, makalösa, fruktansvärt braiga dansen.
I'm in loooooveeee


hos robin

är det inte lite för varmt nu alltså? det är väääldigt skönt att slippa klä på sig, haha.. men det ska bli 35 grader på onsdag!!! 
jaja, åkte hem till robin vid 1, solade och badade ;) sen drog vi till roxnäs och träffa massa folk, skojskoj, men åkte hem ganska snabt, nu håller hans mamma på att göra mat. muuuuuuuuuummsss!!!!!!! 

hittade en väldigt söt bild på oss två från hans bal (vårfest) 

tältvecka avslutad!

nu har vi bott i vårat vackra tält i en vecka, det har varit mycket mysigt. haft främmande av caroline tilda och lisa några av nättarna :)  jag känner att min korpp längtar starkt efter min egna mjuka stora sköna säng och mina mysiga kuddar! :D 
jag har inte så roliga bilder ifrån våran vecka, men här kommer lite!

   
      me and my cooliz cykel                                     jag och felicia vindsurfade!

jag är heeeeeeeeeeeet 

      vi åkte  båt med mattias, vi njöööööööööööööööt :)                                                     

felicia lund du är min bästa vän ;) 

dålig uppdatering

jag vet, jag vet. dålig uppdatering.
midsommar = jag och klara hade väldigt mysigt tillsammans
nu den här veckan = jag och felicia har tält vecka, väldigt mysigt, vi har fixat massvis med saker, och till och med borrat upp en spegel i ett träd, och en tvätt lina :D livet leker, och vi har skiiiiit kul!
HÖRS SEN :D:D <3<3

I'm home!

äntligen hemma! jag har haft skit kul! så sjukt härliga människor som jag har spenderat dessa 5 dagar med! men det har varit hååårt. dagarna har sett ut så här:
uppstigning 06.50
morgon jogg 07.30
frukost. 8.00
träning 9.00 - 12.00
lunch
träning. 14.00 - 17.00
middag
kvällsmacka

efter tre dagar var jag och min kropp eniga om att det inte gick mer. haha, jag kunde knappt skita på en toalett för jag hade så ont XD och jag stretchade och stretchade, buuut nothing helped. men alla fortsatte kämpa, det var hårt, men JÄVLIGT KUL HADE VI!
bilder kommer nog att komma upp imorn! :D 

nu ska jag soooooooooooova i min säng, nog för att det inte har varit något fel på min hotell säng, men det är alltid skönt att komma till sin egen. + att jag har saknat mamma ;) 

GODNATT. PUSS!

brottom!

hinner inte skriva egentligen! mitt tåg går om 50 min och jag måste packa klart, äta och hinna handla! 
Nu drar jag iaf till växsjö. det ska bli jävligt kul! kommer sakna väldigt många efter att det inte blev en sån bra avslutning igår. kommer hem på torsdag, men då åker jag bort igen. 

puss!

SOMMAR LOV!

jag antar att det är väldigt många i sverige som har samma rubrik den här veckan :P 
men nu har vi SLUTAT 7:AN!!!!!!!!!!!!!!! DET ÄR SÅÅ JÄDRA SKÖNT! det här året har gått så himla segt, helt sjukt! måste ha varit det seeegaste året i mitt 14 åriga liv! äntligen är det slut! för mig är det nytt år när skolan slutar ;)..
Jag och fanny sjöng, höll på att skaka ihjäl, var lite nervös kan man säga, men det gick bra, det var ruskigt kul att stå där alltså! en applåd till mig och fanny tycker jag :) ni får nog höra sen, bara vi får tid att spela in! Sen var det glass i klassrummet, det är ju inte bästa stämmningen i våran klass just nu, men alla var glada i alla fall, hehehe... 
HEJDÅ KLASSEN! SES OM ETT TAG..... 

nu har jag och mamma satt upp ballonger i hela huset, och pyntat med massa fina saker, nu jävlar ska det bli fest här! en vääääldigt stor tårta för 20 personer står i kylen, den är INTE DUM vill jag lova. Nu ska jag byta om till min underbara klänning igen, sen åker vi ner the city, och gör det man brukar göra det när någon tar studenten! 
seeeeeeeee yyyaaaaaaaaaa!!! 

fellis

har haft en super mysig dag med fellan! jag gjorde en väldigt fin frukost till henne, god var den också ;)  vi har sett på rainman också, den rekomenderas! väldigt rolig, men ganska seg ;) 
nu är vi hos felicia, och larsson är här, jag ska sova här, och eva (felicias mamma) har nyss klippt mig, tackar :)
nu får jag sluta vara så seriös! FÖR IMORN ÄR DET SKOLAVSLUTING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


PUSAS OCH SMEK OCH KNULL PÅ DET! :DDDDDD

grrr



raawr, my brother has start with a very nice style I think. 
keep going!    I like it.

läs texten så får ni veta vad det handlar om

är stressad för allting. är sjuk just nu och får iiiiiingenting gjort. och jag ska hinna städa ihop massa, öva på låten, packa en fet j ävla väska, ringa massa kompisar, vara med massa kompisar, fixa inför rasmus student, lämna in mobilen, och hundra saker till! Jag har i alla fall fixat min klänning, eller felicias gulliga mormor sydde om den, TACK! och reneè har fixat ur snygga skor, det blir l'a bra de här ;) 

idag så: hade jag egentligen fotbollsdag, men fick inte gå för mamma, för jag MÅSTE vara helt  frisk tills på lördag. Men jag drog i alla fall till skolan klockan 8 och sjöng i aulan med fanny, kunde inte hoppa över det, sen drog hon och jag hem till mig och bakade kladd kaka, och såg på massa HEM TILL MIDGÅRD AVSNITT som är så ssssssssjjjjjjuuuukkt roliga!  väldigt mysig dag med fanny! :D

imorn så: ska jag och felicia inte gå på våran "klassens dag" av vissa anledningar, och tro mig, vi skolkar INTE, det är alvarliga anledningar vi snackar om. vi ska i alla fall, göra sånt tjejer brukar göra när dom är riktigt tjejiga, 
bada bubbel bad
måla varandras naglar
hår inpackning
raka benen
prova hundra olika kläder

OCH ÄTA! 

vet inte varför , vi vill bara ha en myyys dag tillsammans i regnet ;D pusss


är sjukt glad just nu för att
jag älskar mina vänner!
på lördag åker jag på världens roligaste tränings läger i växsjö med världens roligaste människor !
vi slutar skolan på fredag!
det är sommar!
jag har bestämt mig för att fortsätta på friidrott!
killar är så snygga!

bror börjar bli stor

idag började min kära broders student vecka. det betyder att dom dricker ungefär hela veckan fram tills fredag, då dom dricker mer än någonsin., och rasmus (bror) tycker att det är sååå kul att reta mig, så hela dan idag har han ringt (skit full) och sagt: "hur många år har du kvar då? vart ska jag vara nästa år då? vart ska du va nästa år då? hur gammal är du? hur gammal är jag? vad får du göra? vad får jag göra? "  - ÄLSKAR DIG MED RASMUS! men fy in i baljan vad det kommer suga när han drar! ska jag gå runt här själv med mamma? hahahaha, jag kan tänka mig när jag går mellan hans och mitt rum och bara vänta på att han ska komma och vara lite rolig! meeeeeeeeeeeeen, jag kommer kunna flytta ner min säng till nedervåningen, vilket betyder att: jag får två rum, ett sovrum och ett "övrigtrum", jag kan komma hem utan att väcka mamma, jag kan smita ut genom fönstret när jag blir sur! :D så liiiiiiiiiiiiiite positivt är det iaf! 

puss i arselet på min bror!


naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw , från "balen" i 6:an

tilda and fälli

idag har jag varit med om många roliga konversationer :P haha, det började med att felicia skulle följa med mig hem, och så säger jag.

sanna: åh yeah, jag har aaaaaaaas mycket mat hemma! 
tilda: jahaa, har du? varför har du så mycker mat då? (hon menar där att hon var väääldigt sugen på att åka hem till mig och äta)   
vi kom hem till mig och satt och åt.. 

felli: asså, jag har börjat skita i när min familj säger hur mycke jag ska äta..
tilda: ja, det har jag alltid gjort. jag äter hur mycke jag vill...
felli: ja, vi ser ju alla hur det har gått...

Och en konversation mellan oss och sanna.
(sanna skulle träffa en kille på morgonen)
sanna: ja, när jag vaknade och skulle träffa han, så syndes mina revben bara för jag inte hade ätit nå mycke, så jag fick typ sitta och spänna ut magen... asså inte som era! för era sticker ju ut vad ni än gör?

smeeeeeek på mina väninnor!

kopierade från matildaromlin.blogg.se ;) 

FANNY vs SANNA

är hos fanny banny nu! :D vi kollar på sverige - danmark. UT MED KÄLLSTRÖM och MIKAEL NILSSON skärp dig! missar en straff!? till och med fanny skulle satt den! kom igen SVERIGE!

vi hade tänkt att spela in read my mind, men vi orkar dess värre inte. maaayyby babbyy att ni får höra det sen ;) 

nu ska vi nog dra till stan! :D

pusso ch pill vart ni vill!

marcus

marcus eriksson du är den ballaste/snällaste/roligaste/underbaraste/ killen i stan! 
och du var så duktig igår.
  älskar dig!


och för er som inte visste det, kan jag STOLT berätta att jag och marcus var med i lilla sportspegeln förra året! :D 
slåååååå deeeeeeet niiiiii! 

så bra vi var. 

:P

vill på peka att:
igår hade jag en sådär halvkul kväll
att zonträningarna suger
att felicia är den bästa människan i världen
att jag hatar vädret
att jag och fanny struntar i rix fm
att vi ska kolla på sverige - danmark istället
att alla människor får ha det så super kul i regnet! :D

puss!

;)

jag tycker dom här bilderna är så härliga så jag måste tyvärr lägga in dom!





älskar den här bilder! 




roxnäs med caroline & tilda




träffade johanna också ;) 

insåg att jag iiiiiiiiinte hade så mkt bilder från roxnäs, men det sket man väll i, vi hade en vääääääääldigt sköön dag!

internet funkar inte

men internet har pajjat, och min kära bror är ju aldrig hemma, så han kan inte fixa det. och om en vecka tar han studenten!!!! sen flyttar han!!!!!!!!!! vad fan ska jag ta mig till!!! jaja, det är ett senare problem. 
FELICIA HAR I ALLA FALL KOMMIT HEM! FÖR ER SOM HAR MISSAT DET! 
och idaaaaaag var vi på dalagården. skiiiiiiiiit kul dom första timmarna när vi gjorde massa roliga kamper, tills vi var klara och fick sitta på en kall balkong i 6 grader och spöregn! MEN DAGEN VAR KUL ÄNDÅ FÖR ALLA MINA UNDERBART ROLIGA VÄNNER VAR MED! :D 

tyska

dåligt uppdaterat, men jag har haft mycket för mig!
har tyska nu, det suuuuuuger!
ikväll kommer felicia hem <33333333333333333333333333333

PUSSS!


RSS 2.0