hos far!

Nu är jag hos pappa. Träningen gick bra, men kan fortfarande inte göra så mycket. Körde mitt styrke program och cyklade lite, eller nej jag cyklade faktiskt rätt mycket, det var jobbigt!
Nu sitter jag framför tv:n och är en äkta faddergalan-tittare! Spännande faktiskt ;D
Bredvid mig ligger sötaste hunden i världen, Hilda!



söta


HEJ!

nu är måndagen avklarad, eller i alla fall skoldagen! 
jag har nyss gjort klart alla so frågor, känns väldigt skönt! Snart ska jag på friidrotts träning, som ska bli döds kul!!!!
Sen kommer pappa och hämtar och så sover jag hos honom, för mamma är borta med jobbet tills onsdag. 
Vi hörs sen!


gillar den här bilden starkt

söndag

åker och kolla på hockey nu! 
ha en bra söndag! :D

JA :D

om ca en timme kommer petter hem! har inte träffat han på 62 timmar! 

måste berätta om filmen!
Den var oändligt bra! den går såklart inte att jämföra med boken, men den var fantastiskt bra på ett film sett. åååååååååååååååhhhhhhhh sådan känsla!!!!!!!!! jag dör. hade som sagt mycket trevligt sällskap, klara och fanny :D söta flickor!
Sov hos fanny, vi var uppe rätt länge, satt och spelade/sjöng carry you home - james blunt! love till den!

idag har jag och fanny varit på lugnet, vi åkte dit en snabbis innan dansen för jag måste springa i vattnet med sån här söt plast-dyna för att göra min rygg bättre :) jag kände mig som en söt tjej
dansen var kul, vi övade stora jazz numret! det blir very awesome 

pusssipiss!
nej, först får ni lite bilder på twilight snubbarna :)
jag tror jag ska ge petter en sån här vacker, känslosam, kärleks kyss när han kommer *blink*

ikväll

http://open.spotify.com/user/sannaericson/playlist/23KvTuLkYHvOST5bVDYiNw
här har ni en bra spellisa by säna montäna!

nu drar jag på dans! Sen ska jag till fanny och duscha sen åker vi direkt till bion med klara :D
vi ska se new moon! ÄNTLIGEN!

fredag!

vaknade halv 9 (vi är lediga) kvart över 9 åkte jag till sjukhuset för att gå på magnet rönken på grund av min knäl bakom känt. Gubbarna som jobbade där var i alla fall jätte roliga, haha. annars brukar sjukhus personalen vara så tråkiga och allvarliga men dom här typ levde livet, en av dom sjöng i micken så det hördes i högtalarna där jag låg :D jag hade en gammal (GAMMAL) melodifestivalen skiva med mig som dom spelade, väldigt bra låtar: alla flickor utom jaaaaaaaaaaaaaaaaaag. och öööödeeet vad min väg, åhåååhhhaaa. mycket roande :)

Sen åkte jag och mamma ner på stan och fixade lite hemlisar till julen :) blink blink! 
Åkte sedan hem och tog fram advent ljusstakarna. 
Trodde petter skulle komma hit när han slutade men icke sa nicke, han fick lov att åka hem och gå ut med melvin och göra taccos, sen ska han på samling till match halv 6, och jag har dans 6 så kändes inte som att det var nån ide att åka till honom, så här sitter jag i min ensamhet och dricker glögg (GOTT) jag har nyss städat garderoben och varit en duktig flicka. 
Igår laddade jag ner picasa, så jag sitter även och gör en massa bilder :D hihi 
egoo
wacker
älskling

sakna

sitter här i min ensamhet och har ingen ork till nånting. är helt slut! och det var länge sen jag tog min medicin mot ryggen, så den värker.
sakna sakna sakna sakna sakna sakna
Den lyckan man kände hela den veckan är svår att uppnå.

16.23 onsdag

idag hade jag kör på morgonen, det är faktiskt rolig, fast jag inte trodde det skulle vara det. snart lucia. missade tyvärr tyskan. åh nej, jag ser berbel framför mig säga "oohh, wohin ist sanna? ist sie shuk?" eller hur tyska nu stavas. så söt med sina fram tänder :) no well, på bilden fick jag reda på den goda nyheten att vi bara skulle ha en lektion till sen skulle vi få sluta! och det var bara idrott kvar så det var ju kul! 
Tog även spruta igår, mot svininfluensan! har ont som fan i armen nu, dagen efter! så nu har jag ont i ryggen, ont i armen och har skit problem! det går bra nu!
Efter den korta skoldan åkte jag och Marcus ner till stan och åt, och gick runt ett tag! Sedan tog jag bussen hem med petter, och nu sitter jag här vid datorn. 
Har tänt massa ljus för att jag var på mys humör. Min mamma ska bort med jobbet över natten så jag ska sova hos älskling ikväll, det bli väldigt bra!
nu ska ni få se söta bilder på mig och petter :D

jag älskar dig!

godnatt! 21.38

nu ska jag bara plugga lite engelska. sen är det godnatt!!!

hit och dit

tjena. dåligt med inlägg. men känns lite meningslöst att skriva när jag inte har några bilder eller något att skriva om ;) Men imorn ska ni få roliga bilder på mig och petter, haha :D måste bara skicka dom från hans mobil först. 
Dagarna rullar iaf på som vanligt. skola, skola, helg, helg. Men det är inte långt kvar till jullov nu :D 19 skoldagar och 25 dagar! 
Nu har jag även gjort inspelningen av min låt till en video och lagt ut på youtube, så tänkte dela med mig av den här. Hoppas ni tycker den är bra! Jag har skrivit text och musik själv så felfri är den ju inte, men duger gör den :D och tack fanny för hjälpen med gitarren, kunde inte ha gjort det så bra som du kan (L)

iihii :D 

Sen vill jag säga att jag älskar petter (L)

mysipys

klara och tilda var nyss här, vi rökte vatten pipi och chillade =) nu har dom dragit vidare till stan och jag och petter är ensama hemma. vilket är niiice. nu ska jag tvätta bort sminket och göra mig klar, sen poppa popcorn och fixa iskall coola! och sen hoppa ner i min mysiga säng och se på film med min älskling! 
hoppas ni har det lika mysigt som jag ska ha!! KISSSES

19.30 torsdag

hela hälsinggården är lediga torsdag fredag den här veckan vilket är väldigt skön för mig och min rygg! Sov hos fanny igår som sagt :) mysigt. vi såg på playa del sol och raise your voice. bra filmer!! 
Idag har vi chillat med stort C och spelat in, det tog ett tag, eller ett tag var att underdriva det tog ungefär 4 timmar. haha, massa krångel! men nu är det klart! niiiiice blev det!!
Nu åker jag till petter, ska poppa popcorn och ta med mig ahde jag tänkt, hans mickro suger. och så har jag snott med mig en film hem i från fanny. myssspyss. 
PUSSS


blääääää

har sovit 11 timmar två nätter i rad. visst, det är skönt. men jag har inget liv. Idag vaknade jag halv 12, satt på tv.n, kollade på två filmer, och massa flight 29 avsnitt. klockan kvart i 4 kom forsberg (en snickare som fixar med mitt rum där nere) och nu håller han på att dra en antenn kabel. och först då (kvart i 4) klev jag upp ur sängen. Onsdagar brukar egentligen vara min lediga dag, och jag älskar onsdagar, men den här onsdan vill jag inget hellre än att åka upp till friidrotts hallen och träna skiten ur mig. OCH DET HAR INTE ENS GÅTT EN VECKA ÄN!!! FATTAR NI???? jag har en jävligt stark känsla att det här med att inte träna eller anstränga mig på sex veckor kommer vara brytet innan det ens har gått två....
Jag tror att jag ska sova hos fanny kväll i alla fall! Så jag har någonting kul att se fram emot :D

pusssseen!

home again

söta petter sov hos min inatt, vet inte om jag kan somna utan han nu när jag har ont. Jag åkte till skolan iaf, mamma följde med till mentorsgruppen (hehehe) och berättade att ingen fick knuffa mig. haha, känner mig som en kärring :D jaja, var i skolan till ungefär 11 sen gick det inge mer, blev helt virrrriiiiiig. dady hämtade mig coh nu sitter jag hos honom och kollar på tv. Seventh heaven :D:D:D
här får ni söta bilder :D





hoho! snacka om att ha ett ögonbryn


read if you want

sorry för dålig bloggning, det har hänt mycket om man säger så. 

Till er som vill veta vad som hände:
Igår (lördag) skulle jag träna. Vi skulle göra lite gympa övningar som att stå på händer och hjula osv. 
Sen kom vi till den övningen när vi skulle stå handstående och sedan rulla ner i en kullerbytta. Jag ställde mig på händer, stod ett tag, tappa balansen och föll. Ena delen av kroppen åt ett håll och den andra delen åt ett annat håll.
Så ryggen böjdes liksom åt fel håll. INGEN ska klaga över att ni har ont i ryggen då och då. För ni vet inte vad ni snackar om när ni säger ont. Jag hörde hur det knakade två gånger i ryggen, sen kunde jag inte röra mig. Låg ungefär 45 min och väntade på att någon skulle fatta beslut om dom skulle ringa ambulansen eller inte, det skulle dom egentligen ha gjort på en gång när det gäller ryggen. men men. ungefär en timme efter att jag ramlat kom ambulansen. Dom band fast mig på en bår så jag inte kunde röra nånting! jag kunde knappt vicka på tårna. Sedan bar det av till sjukhuset. Där blev det full fart med morfin och sånt där plock, och blodtryck och skit. 
Jag har aldrig varit så rädd, alla skulle känna så att jag hade känsel överallt, och jag som är van med att göra allting själv kunde nu inte göra någonting annat än att bara ligga och låta alla andra göra allting åt mig. Dom sa hela tiden åt mig att ligga still. Sedan väntade vi på röntgen. Röntgen tog lång tid, alla bilder fick ju lov att bli perfekta och det var många bilder att ta. Det visade sig att det var L2 (en ryggradsknota som hete L2) som hade hamnat fel på något sätt, brydde mig inte så mycket om vad det var, inget var av iaf! Men blir borta från all träning och ansträngning i 6 veckor, vilket suger anus balle!!!!!!!!! jag känner mig som en gammal kärring. Jag kan inga ligga ner utan att det göra ont, och hela tiden ställer jag mig frågan: Hur i helvete ska jag klara av det här fram till jul? Jag vill röra på mig, springa, hoppa och allt vad det är jag vill göra! Hela jävla inomhus säsongen är förstörd. Men jag har ändå haft tur. Det kunde ha varit så mycket värre. Efter röntgen fick jag ligga i en halvtimme ungefär, sedan tog dom av mig alla band, filtar och allt jag hade setat fast i. I TRE timmar låg jag instoppad och fastbunden som en puppa. det var en plåga. När jag med hjälp av mamma, pappa, doktorn och sjuksystern skulle försöka sätta mig upp gick det åt helvete. Vill inte ens skriva om det. Men ni kan tänka er hur det känns precis innan man svimmar, så kände jag i en minut, jag var kritvit i ansiktet och samtidigt tog dom blodtryck. Jag hade hälften mot vad jag brukar ha. Alltså väldigt lågt. jag hörde doktorns reaktion (ojdå, jävlar) 
No well cyckel ställ. Efter 7 timmar på sjukhuset fick jag åka hem. Skulle ha legat kvar, men jag tjatade mig hem, mådde inte precis bättre av att lunka runt i dom där vita korridorerna.
Jag mår bra med tanke på vad som har hänt. Men det värker hela tiden och jag får ta morfin tabletter så jag blir lite snurrig i skallen om man säger så. orkar inte så mycket. Men jag är inte den som deppar för en sak länge, det är som det är nu. Det är allt ifrån kul men det finns inget att göra åt det. Så jag tänker göra det bästa av det som går! 

blev ett långt inlägg men nu kan dom som vill veta vad som hände få veta i alla fall :) 
puss på er! Ni får lite bilder också.

to fall is not to fail 
you fail when you don't try
Du måste falla för att kunna ta dig upp ;)

torsdag

petter åkte nyss hem, vi lekte tjuv och polis. och allt vad nu det innebar ;) 
nu ska jag skriva det sista på idrotts provet som jag inte hann göra klart i skolan, sedan åker jag på friidrotts träning :D sprint idag! 

see you

glad :D

stav träning idag gick jätte bra! wooohooo =) det går frammåt! hoppas på 3m innan utomhus säsongen börjar, höga krav ger höga resultat! 
efter träningen sprang jag till dansen och dansade, det var nice!


fokuserad

andra november

första dan i skolan idag då. den gick ganska smärtfritt! Fick VG på so provet, det är jag glad över! eftersom jag inte hade varit med så mycket på det området ;) well well cykelställ. 

var sedan med petter, vi körde alfapet för tredje gången.... och ja om ni inte visste det så är jag en jävligt dålig förlorare. och man kan ju för i helvete inte förlora mot sin pojkvän i alfapet? Dom andra två gångerna vi har kört har han vunnit. och nu ville han såklart köra igen eftersom han vann dom förra. och självklart får han massa jävla tur poäng. Jag tror han skrev AJ och fick typ 24!!!! hallå? Jag hotade honom att om han vinner får han inte ta på mina bröst på tre dar, eller pussa mig, och jag sa att jag hatade honom och sen grät jag lite också. ni kanske tycker att jag är galen, men jag skulle inte förlora! och så när jag fick ett bra ord, TRECK var det, jag menar det är ju ett cykelmärke!!! så sa han att jag fuskar. oj hjälp vad långt det här inlägget blev, det handlar liksom om alfapet ^^ hehe.. så jag avslutar det med en lycklig mening; Det slutade med att jag vann på ren skicklighet utan några fusk (bortsett från hotningen) 

Sen åktej ag och tränade friidrott i två timmar. väldigt kul faktsikt! Häcken gick jätte bra, jag menar då inte min häck (rumpa) utan häckar som man springer över. och styrkan kändes nyttig, och konditionen var härlig :D 
fast på konditionen gick det inge bra för min häck! Vi skulle springa 100mx 4 och typ 15 sek vila mellan varje. 
jag fick as ont i min lilla rumpa! nu vet ni det :D 

PUSS

jag kollade hur våra barn skulle se ut. 
söt va?

godnatt!

innan jag somnar måste jag bara skriva att
Jag och Petter har varit tillsammans i 4 månader idag :D det är som en dröm att vara tillsammans med honom. 
och jag vet att det här bara är början :)

RSS 2.0