onsdag

seg skoldag.
efter skolan drog jag till stan själv. Men sen kom söta caroline ner och gjorde mig sällskap :D vi gick runt lite, jag köpte smink. urs, köppte en foundation, det kändes hemskt. får se om den blir använd, hahaha.. tror både jag och caroline fick lite hemska bilder på oss för ett år sen....
jaja, nog om det. Vi tog en varsin smoothie på wayne's. Och så kom petter och då skulle vi iväg på viktiga saker så vi fick lov att gå och lämnade stackars caroline själv. mobbad :(  
Nu har jag och petter fixat det där viktiga, och nu sitter jag hemma vid datorn. Ska packa ihop lite saker sen drar jag till petter och sover där. mamma åkte bort idag igen, men bara för en natt den här gången :)
Tur att jag har världens gulligaste pojkvän att sova hos..
ciiaaaoo!

tjatja

Gick hem efter lunchen idag, orkade inte vara kvar! Petter kom hem till mig, vi tog det lugnt, jag tog en kort powernap. sköööööönt :) 

och sen kom MAMMA MIN hem från Berlin :D har saknat henne faktiskt! hon har bara varit borta sens i söndags men det var så tomt :P vilken mamma gris jag har blivit!
och hon hade presenter med sig, yeesss. 
escada ocean lounge
mascara. behövdes!!!!!!

och en fin tröja från nån affär :D
tack mammsen!
nu ska jag sova! godnatt!

igår

igår hade iaf jag en bra rolig kväll :) var hemma hos tilda med massa folk, mycket trevligt! Och jag som är väldigt moppe-kåt och inte skulle dricka något onyttigt fick vara fannys chaufför ;) yejjj! hehehe..

vid 1 åkte jag och petter från tilda och hem till petter och soooooooooooov, vilket var välidgt skönt ;)

vaknade, åt en väldigt god frukost, duschade, sen skulle petter till nåt random ställe med laget och åka go-kart (jag vill också!!!!!!!!!!) och jag åkte till slätta med för att hämta fanny. gosh vad läskigt det var när alla stoooora lastbilder körde förbi!!! och jag som inte kan blinka (a)  no well, skönt att se fanny frisk och kry :D sen åkte vi hem till henne. jag har glömt mina nycklar hemma, och mamma är i Berlin så jag är utelåst, men min bror kommer snart och låser upp, då ska jag ta ett skönt bad!

kanske kommer bilder sen, vi får se ;)

hej så länge!

snabbt inlägg

tjulelu! igår hade vi nattorientering! det var svårare än vad jag trodde, man såg ingenting! visste inte vart stenarna var,o ch det var geggigt, och lerit, och mycket träd, och jag har skit lätt för att vricka fötterna, så det var ju inte så bra för mig att jag inte såg vart jag satte fötterna!! haha, skulle iaf springa ner för en brant backe, och träffa en sten och pang där försvnann jag, gjorde grymt ont! men ändå lite skönt att jag slapp springa klart :P haha.. tack anders forsberg som bar mig på ryggen genom hela skogen! inte för att jag tror att du läser det här men ändå!

sov hemma hos petter, han är i skolan nu men vi är ju lediga :D så sitter här vid datorn med en dunkande svullen fot :) skoooj!


bilder

har redigerat massa bilder från egypten, tyckte dom blev så fina så nu måste jag lägga upp dom :)

kväll

det gick bra hos doktorn, det var som jag sa, inget farligt :D bara nån infektion i kroppen, bara till att vila!
felicia kom hem till mig och vi slingade mitt hår med ljusare slingor, blev riktigt bra! mitt hår var så grått där bak så jag såg ut som en kärring! tack felicia, du var grymm!
och imorn ska jag nog till skolan! :D yeah!
happy :)  (gammal bild)

12.25

skulle egentligen ha följt med petter till borlänge och kolla på hans hockey match, men mina ögonlock har varit uppsvullna i tre dagar, och i morse när jag vaknade var dom grymt uppsvullna, fettet typ hängde över ögonen, hahah.. och mamma oroar sig som en gris så nu har vi fått en tid för att kolla upp det här. jag tror inte det är nåt farligt, men vi får väll se ;)
höreees!
bara av att få se ditt lèende gör mig lycklig!
petter <3

090920

fick rätt mycket köpt på kupolen igår, skööööönt!!! eftersom jag inte har någon kamera så blir det inga bilder på nånting, det suger.. börjar på tröttna på bara texter nu. no well, keep going.
TIPS: en ö i havet har börjat gå igen! wonderfull. läste alla böckerna för två år sen. ortolig vacker berättelse. och sorglig! filmen går nu varje lördag tror jag det är, klockan 19.00 :)

lördag

vaknade tidigt. bestämde mig för att följa med mamma till jobbet, hon jobbar bredvid kupolen, så jag kan gå runt där lite, behöver kläder!!!!!!!!!!! sen får hon komma med pengarna ;)
vill också säga lycka till korsnäs P93 som final i mora idag!! KÖTTA!!!!!!!!!!!!!

okej nu är det dags!

Tjena! urs, väldigt jobbig vecka! har känt mig konstig och trött ett tag, men inte såhär. fy! alltså hela min kropp gör ont, typ helt öm. Och ibland har jag ont i huvet och när jag har det så gör det verkligen ont! och jag kommer efter så mycket i skolan! Vill vara ute och ha kul, vara med kompisar!
Men det har inte bara varit dåligt i veckan. mamma var ju borta onsdag-fredag, så petter och jag bodde här hemma själva, skit mysigt!
Sen igår var jag på Åsas begravning också. det var väldigt fint! tror aldrig hosjö kyrka har haft så mycket folk, 180 personer. tänk vad många det är som bryr sig och visar omtanke. många tårar  blev det.
men Åsa har det väldigt bra där hon är nu! hon behöver inte lida längre. det är iaf vad jag tror..
vila i frid Åsa Björkman <3



bild tagen i sommras :D

mycket

det är mycket nu, orkar inte blogga (:

lördag

nyss spelat match, gick sådär för mig. felicia gjorde iaf ett snygg mål ;)
nu har jag brottom!! ska stå bollkalle,
hejdååå

FREEEEDAAAAAAG!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. ÄNTLIGEN!

och efter skolan ska jag myyysa med caroline!

bajs

när jag kom till skolan idag 08.05, så kommer isak (en i min klass) och säger: "sanna, vad gör du här?!, du börjar ju halv 11!!" hehehehe, snällt att det var någon som berättade det för mig.. sabrina våran hemkunsakps lärare är tydligen i turkiet. aja, jag fick låna fannys moppe och åkte hem, undra vad jag ska göra nu då. tror jag tar och åker till petter ;) 

ciiaaoo!

haha


haha!


tisdag

petter sov här idag, skoj! eftersom jag egentligen skulle ha gått upp halv nio, men gick upp 7 för att petter skulle till skolan så sitter jag nu och väntar på att klockan ska bli 9.. 
då ska jag cykla till vivo och köpa mat, sen till hosjö udde och så ska vi ha 5-kamp!!!!!! yeah, ser fram emot det :D:D 

efter det tror jag att jag ska va med tilda, caroline och felicia! :) 


helgen

mysig helg, har sovit massor, det behövdes! hade velat varit med tjejerna, men ville inte gå på granny.. vill verkligen vara med er :( tro inget annat! saknar det!!!!!!

hej!

har nyss tagit sista sprutan för livmoderhalscanser! det gick super bra, höll felicia i handen :D 
nu ska jag gå på stan med mamma, sen ska jag leka med petter!
ha en kul fredagskväll i regnet! 

pusss

f.l

älskar dig felicia!

korsnäs!!

soooft. krossade långshyttan med 3-0 idag, det var riktigt skönt! gjorde ett av målen, rätt i krysset faktiskt :D dom andra gjorde lovisa, brabra!!! vinnst två gånger i rad nu, det går frammåt tjejer! ;)

är hos pappa nu, men ska gå ner till min sköna säng och sova,

godnatt :D

tjena!

snart kommer klara förbi och hämtar mig, för vi ska på dans! jag har gått på street i två år, jazz ett, och jag älskade det! men sen tog tiden slut, men nu när jag inte tränar friidrott så ofta så tänkte jag börja igen :D 

ska prova på nåt nytt, jazz/show :) 
ciaaaoo!

RSS 2.0