så där ja

Nu har jag nästan packat klart. Är inte ett dugg pepp på att åka, men men.
är här får ni två ego bilder



.            
.                                Igår gick sista avsnittet av glee, sorgligt! huhu ;)

ett rent helvete.

ja, det är precis vad det är. Funderade om jag skulle dela med mig av det här på bloggen men så kom jag på att det är en stor del av mitt liv och jag skriver om mitt liv så, jag jag tycker jag ska det, kanske inte i exakt detalj men kortfattat. Jag har fått nog helt enkelt, på mina tränare. Det var mycket tjafs förut men så blev det lugnt, det har inte blivit bra, det är mer att man låter det gå, alltså "okejdå det får väll vara såhär." Det är så mycket men nu har jag bestämt mig(?) kommer inte träna något mer med dom, vet inte hur jag ska göra men sm blir det sista, antar jag. jag hoppas det finns en annan lösning. Alla kanske inte förstår men jag måste få skriva av mig lite. Mina ögon är helt röda, det finns inte ett spår av andra färger i dom för jag har gråtit så mycket, och mitt huvud dunkar och hatet bubblar som en bubbel pool. För 15 min sen var jag helt inställd på att inte åka med till sm vilket jag har varit sedan jag lämnade träningshallen. eftersom det hände lite saker där som fick mig att få nog. Tanken på att åka dit och (...................kan inte säga det jag vill säga här eftersom någon kanske läser detta) men jag hade sådan olust. Jag ville tävla men jag ville inte vara där. Skulle jag inte åka med skulle jag säkert aldrig få komma tillbaka och träna, vilket jag kanske inte heller vill(?) iaf inte om det forsätter. Men nu har jag bestämt att åka till sm och göra det bästa av situationen. Försöka ha kul med mina underbara vänner! okej, nu har jag skrivit av mig. Nu ska jag packa lite, sen sova. Men jag ska inte till skolan imorn så det är rätt lugnt. Jag åker klockan 13.00 imorn. Innan det hoppas jag det blir donken med mamma, perfekt uppladdning innan tävling ;)



i'm going to jump high. huhu

caroline

grattis caroline! min underbara vän blir 16 idag!

gammal bil på oss, hihi!

bajs you

justja, lyssnar på fuck you, fuck you very very muuuuccchhh. den passar in ganska bra ikväll

sur

sur, arg, irriterad, rasande. Dunkar jävligt hög musik, tror högtalarna spricker snart. kommer inte bli glad på ett tag.

måste också berätta....

Att idag stod jag på händer för första gången efterrygg skadan. Det var ju så jag skadade mig, och jag har varit livrädd för att göra både kullerbytta och stå på händer, men i tosdag trotsade jag rädslan om kullerbyttan och gjorde några på träningen, och idag tog jag det stora steget att ställa mig på händer. Det kändes bra, Petter sa att jag var jätte duktig, hihi. Jag är stolt över mig själv. BRA SANNA! :D

godnatt!




när du är trött på kladd och sockerkaka.

Vaniljfras med banan (2 portioner)

ingredienser

2 dl basmusli
1 msk smör (eller efter smak, jag brukar ösa på en hel del mer)
1/2 msk farinsocker (ta mer, det blir mycket godare)
1 dl kelda vaniljsås
1 banan

Först steker du muslin med smöret i en stekpanna tills muslin blir krispig, tillsätt sedan farinsockret. Medans det står i pannan så vispar du vaniljsåsen och skär upp bananerna (inte för stor bitar och inte för små) Sedan varvar du allting, börja med den stekta muslin, sedan banan, sen vanilj såsen och så gör du så så långt det räcker.
(OBS! se till att inte bränna muslin, då blir det inte så gott)

en underbar rätt!





Snickerskakor

ingredienser:
1 burk jodnötssmör
1/2 dl socker
2 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker 
1 liter Rice krispies 
400 g ljus choklad (mörk om man så vill, men jag tycker det smakar spya)
Blanda jordnötssmör, socker, sirap & vaniljsocker i en kastrull på svag värme. Blanda sedan i flingorna (rice krispies) Låt det stå ett litet tag så det blir varmt. Platta sedan ut i en långpanna (eller på en plåt med bak plåts papper under) smält blockchokladen och häll den över kakan så det blir ett jämt lager. Ställ in i kylen eller frysen så det stelnar. När du tar ut den så skär den i lagoma fyrkantiga bitar.
helt sjukt gott!









träning träning

Har nyss kommit hem från friidrotten, träningen var kul och den gick bra! Är väldigt taggad för usm :D
Vi åker klockan 13.00 på fredag och bor på scandic och det kommer bli toppen! Fast jag läste nyss reglerna, värsta stränga "inga mobiler måste vara avstängda på innerplan" , "kontrollering av kläder innan grenens start" och så, yeah, gubbar som ska granska mina kläder, känns bra! huhu.



tänkte ge er två mat/mellis/efterrätts tips i nästa inlägg, you're gonna love it!

ingen frilufsdag!

dagen blev inställd eftersom det var 25- ute, yes!!!!
Så nu åker jag in till stan för att fixa lite saker på trafik skolan och antagligen jobba och gå lite på stan.
see y0u

bort glömt inlägg

(Skulle ha lagt in det här för flera timmar sen, men jag glömde väll bort det såg jag nu)

Var hos fanny igår, med alla tjejer och några killar :) Jag hade en super kväll! Lite jobbiga situationer ibland bara. no well ;) Kvällen slutade sent då alla somnade, ut spritt i fannys hus, lite mysigt sådär. Petter sov med mig där, mycket mysigt:) Här är lite bilder!
feli och tt
kom igen nils, kom igen felicia!




min dröm.

kollade precis klart på wallander, mörkret. Den var bra men hemsk. Pluggade även so i pauserna, väldigt duktigt.
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. Imorn har vi frilufsdag och jag ska åka skridskor på runn. Det är 20 minus ute. great! Och jag ska åka långfärdsskridskor, men så kom jag på att jag har inte åkt det på ett tag, tänk om jag inte kan längre, huhu. Den som lever får se helt enkelt!


du är min verkliga dröm

It's amazing
How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
All day long
I can hear people
Talking out loud
But when you hold me near
You drown out the crowd
Try as they may
They could never define
What's been said
Between your
Heart and mine


lördag morgon

jag och petter hade lite film kväll, synd nog somnade han efter första filmen, ohc jag somnade i slutet på andra... aja, bara att gå vidare.... 
Klockan är 09.51 och vi vaknade för 40 min sen! Det borde skrivas upp!
Jag ska inte göra så mycket idag, bara ta det lugnt, vilket jag är värld. Och så måste jag väll plugga lite so (nooooooooooo)
nu ska jag mysa med petter i sängen. 

byeeee!

skolan avklarad

kom precis hem från helvetet. skönt, en skoldag minde kvar till sommarlovet, haha.
Har lite brottom, ska packa alla tränings grejer sen hoppar jag på samma buss som Petter och åker hem till han :)
Sen åker jag med han till friidrotten sen efter det blir det fotboll. Kan äntligen träna igen ;) huhu
gammal bild

god morgon!

Har precis gjort mig klar och ska snart äta frukost :) Ville bara förklara för er hur mysig min säng är, och hur svårt det var att kliva upp i morse!
ser ni hur skönt det ser ut? åh, jag har världen mysigaste säng.<333

godnatt:)

Ska lägga mig i min mysiga säng och plugga no, har prov på fredag.
och så ska lyssna på denna underbara låt. love it!


I don't believe that anybody feels
The way I do about you now
And all the roads we have to walk along are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
I don't know how
Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall



sockerkaka

Är hemma nu, och ska sova hemma, mamma kommer hem vid 8 :) Jag har varit en snäll flicka och skottat allt som ska skottas! Petter stod och kollade på och sa att lotta på bråkmakargatan kan slänga sig i väggen för jag var mycket duktigare och sötare ** hihi
Över till rubriken, vi bakade sockerkaka, den blev sååå god!
så fiiin..... hmm, menar jag kakan eller petter? petter, kakan, kakan petter? .....
sött

fettisdagen!

det är vad det är idag. Alltså semel dagen :D får se om det blir någon semla idag då ;) hihi


sjuk

Hemma idag igen, jag hatar tisdagar i skolan men vi har slöjd på morgonen och den ville jag verkligen inte missa. aja, nu sitter jag hemma hos petter, bor här för mamma är borta på en kurs i tre dagar. Det gör inte mig nåt, hihi ;) Har precis ätit frukost och nu vet jag inte vad jag ska göra, mer än tre timmar kvar tills petter kommer, jag tror jag ska leta reda på en film. Här är några bilder från igår när vi gick hem från bussen ;)




lite emo bild, hihih

min kärlek

vart är min röst?

HEJ. Blev hemma idag, är fortfarande sjuk, och min röst har för tillfället sprungit iväg, kan knappt prata, aja, den kommer nog tillbaks efter att jag druckit en kopp te. 

Vaknade tidigt, hlav 9! Undrade då vad jag skulle göra hela dagen, men så kom jag och tänka på att Petter hade sagt "Har du aldrig tänkt på att ställa sängen där, datorn där osv......." Så det var precis vad jag gjorde, jag möblerade om, det blev faktiskt snyggt! OCH jag är så STOLT jag hämtade elborren, och borrade ur alla skruvar och drog ur alla spikar, och spikade sedan upp allting på andra ställen när jag var klar med möblerna. Jag tycker det var duktigt gjort. Hoppas Petter blir stolt när han kommer hit sen :) Och mamma om du läser det här, så få ingen hjärtattack, det blev bra och jag har inte rivit några väggar, och inte spikat upp spegeln på den sköra väggen, I promise! 

Nu ska jag kolla på the blind side som jag aldrig gjorde igår. 

See y0u



. ready

Nu är jag klar! det känns väldigt skönt! Nu ska jag se på the blind side som tilda säger är bra, vi får väll se :)
Don't forget, it's still valentine's day. Älska extra mycket idag!

ursäkta röran

rubriken får förklara, försöker fixa så att man inte ska behöva dra åt sidan för att se, men ändå göra bloggen bred, går inte så bra.  och bilden är bara test. Och headern är också bara där för tillfället, det kommer en annan sen.


VALENTINE'S DAY




jag älskar dig hjärtat mitt. låt det alltid vara vi!


wonderful

Jag hade en super kväll igår, allt var bra! Jag och älskling åt så vi sprack, beställde in det dyraste som fanns, man får väll passa på när det var gratis! (man fick en middag för två personer när mamma köpte min kamera) Bankens panna var det i alla fall, rekomenderas! Jag hade med mig kameran men såklart glömde jag batteriet hemma, hihi klantiga jag.. Sedan åkte vi hem till petter och mös såg på super hero movie, den var rolig :) 

Det enda negativa är att jag inte blir bättre, min hals gör jätte ont, jag nyser hela tiden, känner mig febrig och får host anfall. Inte roligt. Men snart ska ni iaf få se lite alla hjärtans dag bilder :) Min älskling har varit så söt idag. Jag fick lägga mig i badet medans han gjorde mat till oss, dukade fint och så fick jag rosa rosor och en ask med gelè hjärtan i. hiih, tötisen!


sjuk grej

jag och petter såg ju på mission impossible igår och påtal om den låten så...
sjukt skicklig, eller om skicklig ens räcker för den här killen?



roliga bilder



happy

yes i'm happy. Tävlade idag, och det gick bra, vilket det inte har gjort sedan ryggskadan! Hoppade 2.57 på staven, kom trea och får då också åka med till SM, yes! :D Hade tyävärr sjukt ont i halsen så jag knappt kunde andas, men jag sprang 60m iaf och det gick väll sådär, det kändes bra men det var bara 8.61 (inte bra) tror jag gick till final men jag hade för ont i halsen för att kunna springa den. Jag är nöjd iaf! :D
Nu ska jag ta det lite lugnt och sen ska jag göra mig klar för att åka och äta med älskling! skojsigt =) 
Grattis till Hanna Jansson också som persade tre gånger och hoppade 3.13 på staven! Vet inte vart hennes energi kom ifrån ;)
finns inget sötare!

godnatt

lite tråkig bloggning den här veckan men det får ni leva med. Jag har tyvärr inte tid att göra något roligt nu heller. Jag och älskling har sett på mission impossible 3, skit bra!
Nu ska jag vi sova för imorgon har jag DM, ska tävla i stav och 60m, roligt roligt!
Och på kvällen ska ju jag och petter äta på banken, thihih!
See y0u

nu ska jag mysa med min underbara älskling!

krockodil tårar.

detta är ett hemskt inlägg. Min älskade, fina, söta, vackra, bra, bästiga moppe har blivit såld, alltså det var ju inte min såklart, men jag hade spanat in den. Men mig snigel till mamma är så slooooooooooooooow så jag blir helt crazy har gått för långt, eller nej hon har inte gått någonstans, hon har inte gjort någonting!!! Så nu är den borta! gone with the wind. buuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*
orkar inte skriva mer. För er som tror att jag inte är allvarlig ni kan ta er i rumpan och slicka på fingrarna sen. Nu ska jag slänga mig in i duschen och gråta för där kan man inte se tårarna. Urs. Jag är verkligen deprimerad just nu.
Funderar på att sjukanmäla mig imorn. uhuuuhuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onsdag

Händer inte så mycket, förutom att det gick ruskigt bra igår på stav-träningen, roligt roligt!
Igår var jag på stan och lämnade in ringen jag fick av pappa, den var lite för stor, anmälde mig också till trafikskolan och sökte körkorts tillstånd. Och så bokade jag och petter bord på banken till lördag, då ska vi "fira" alla hjärtans dag, hihi. (dom hade inte öppet på söndag)

Har shoppat lite också ;) Älskar malin monroe linnet! så snyggt :D det är från H&M, 149:-
Den svart blusen är också fårn H&M, 99:- och så bild på ringen jag fick av pappa, super fin tycker jag dårå!
Snart kommer petter och vi ska mysa och äta hamburgare, för mamma kommer hem sent ikväll :D

CHILL MED STORT C

Sitter i skolan och har Svenska och våran uppgift är att göra en ny blogg och skriva lite, fettttt kul. hihih cool jag är. Sitter då är här men mina trevliga klasskamratet Filip, Linus, Isak Mackan och Felicia.
Så var nu snälla och gå in på min "skol blogg":  sannamontanaa.blogg.se   

See y0u


för trött

tog en powernap vid 4, när jag vaknade var jag alldeles för trött för att träna. Jag antar att jag låter lat nu men nej, jag är faktiskt helt slut, och det har väll en människa rätt att vara ibland?
Nu är jag hos petter iaf, om en timme ska jag hem och plugga matte. jippey! Men nu ska jag fortsätta kolla på när petter städar stugan, lite roande sådär. hugs!

Älskar den här bilden. och älskar Petter! <3


skridskor

Jag och Petter gick upp till Hälsingbergskolan för att åka lite skridskor, super kul var det :D men petter var dock lite bättre än mig, men bara lite.... ;)
åh vad duktigt jag är
fan vad du är cool petter!
jag med
söööt
jag kanske var ful, men petter var iaf super söt!
love
i'm so happy i'm so glad that I've got youuuuuu <3

nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på sommaren med göran! Sedan ska jag somna, hoppas det blir tidigt!

hugs!



annat

sötaste
köpte en blomma att ha i håret igår ochskå 40 kr på lindex, jag tyckte den var söt :D
redigerad bild
blomman jag fick av pappsen :)

piiics

OBS! KOM IHÅG ATT DOM INTE SER UT SÅ HÄR PÅ RIKTIGT! hihihi
slo
hora och slo
hårdis
aaah
love
jävulen
hårdrockaren, pimpen (som gjorde allt) jävulen, slo/tjockisen, horan
mums
hårdis
pimpen
MORSAN
SLO
morsan!
sötis


snart kommer det

bilder!
Igår kvalade jag och det gick kuk. vill helst glömma det. hoppas jag får en till chans.
Efter det åt jag på stan med pappa och resten av familjen. Det var skit gott och mysigt! Jag fick också en blomma från thailand och en guld ring med diamant på, den var såå fin! tack pappsen :)
Nu ska jag fixa bilderna sedan ska jag lägga in dom så ni får se!

00.15

klockan är kvart över 12 och tjejerna gick precis. Vi har haft skit kul! Maten var sååå god.
Nu är jag ganska trött. Så jag ska krypa ner i min sköna säng och sova. Ni får bilder imorgon någon gång, antagligen.
Jag ska ju även tävla imorn och sedan äta lunch med pappa, så vi får se när det blir tid över :)
gonatt!

ikväll så

petter är här. Snart ska han få spela cs som han så gärna vill, och jag ska börja göra fint och städa lite här hemma:)
För ikväll kommer caroline, tilda, fellan och klara hit! Alla ska var utklädda till en sak som jag har bestämt, men dom får inte berätta för varandra vad dom ska vara, hihi, det kommer bli såååå kul! :D
Måste sätta lite fart nu, har en del att fixa! men först lite ego bilder ofcurse :)



see y0u





bildär

mormor, linus, rasmus, jag och petter
mormor och linus
den väldigt goda tårtan!
insåg nu att jag inte hade så mycket bilder från min födelsedag, men men :)
hörs snart..

för lite och för mycket

Tjena! Hade en toppen dag igår, ni får bilder imorn! Jag sov hos petter igår, eftersom jag fyllde år fick jag göra vad jag ville, hihi :D Jag fick en as snygg t-shirt av mina börder från carlings och lite stickade saker av mormor och 200 kr :) Jag är nöjd! mopeden väntar ju också :D
Har precis kollat på glee och duschat. Innan det tränade jag. Hoppade dessvärre över fotbollen idag, jag var så trött idag och jag behövde verkligen vila, + att jag har ju usm kval i helgen, så bäst att vara utvilad! Det är för många skoldagar och för kort helg!
nu ska jag SOVA! godnatt allihopa! :)


min dag!

Idag är det min dag. HÄRLIGT! 15 ÅR! yes! ;)
Fick en vågtång av mamma och ett intyg på att jag kommer få en moppe, jippi!
av petter fick jag parfym;
och hudlotion som jag älskar och en deo i samma smak, sötisen då!
skulle egentligen få av mina kompisar på fredag men felicia vet att jag är ivrig så jag fick öppna hennes idag;
hihi :) väntar fortfarande på presenten från pappa, får den på lördag
tror jag :) spännande!


Vid 5 kommer Rasmus och linus, Rasmus flickvän mormor och så petter :) då blir det god mat och tårta!
see y0u


dagen före min dag!

Hej! idag fyller jenny åman år! Ett stort grattis till den toppen tjejen :D 
och imorn gissa vem som fyller år då? joooo, jag vet att ni vet!!! Det är såklart jag! hihi :)

just nu sitter jag och skickar ut inbjudningar till mitt kalas på fredag. Det kommer bli sjukt kul! :D
Snart ska jag åka på träning. På vägen hem hämtar vi upp petter och så sover han här, mys! 

See y0u


trött

kom precis hem från friidrotten och fotbollen, båda gick helt okej :)
Ska tydligen kvala in till SM på lördag, vet inte vad jag tar mig till om jag inte klarar det. funderar på att kapa armarna eller något annat brutalt.

sött collage jag gjorde idag. huhu

RSS 2.0