onsdag

tycker om onsdagar! Idag gjorde jag och petter våfflor igen. hehehe. Men mamma hade köpt hallon sylt och gud vad gott det är med våfflor då! hihi. Har bäddat om i sängen, jag HATAR det, det är så drygt! Det var bättre när man var liten då föräldrarna gjorde det åt en!
YES! marika lärde mig att göra en sån här fläta today :D den på bilden har hon gjort. snyggt!
jag var en söt tjej idag, och rynkan på näsan är fin :)

Ingen hemkunskap imorn så det blir sovmorgon till 10.20, sweet! slutar 13.55, och då får jag påsklov!! Jag och några kompisar åker direkt upp till ica maxi och går påsk kärringar eftersom man får gratis påskägg då!!! JA :D
det blir vi om småttingarna :) jag tror det kan bli kul, hihi.

HEJ!!

Sov hos älskling igår, därför ingen bloggning. Måste börja den här bloggningen med att skryta om en sak... 
Vi fick tillbaka tyska provet igår och vet ni? Nej det vet ni inte för det finns egentligen inte på kartan att jag kunde vara så bra på tyska, HAHA! det är 5 olika delar i provet och jag fick: mvg, mvg, vg, vg-, g+   förra provet fick jag inte ens över g! ojojoj, vet inte hur jag lyckades, har väll gått och blivit ett tyska barn helt enkelt. hehehehe

IDAG har jag lekt med min fis-unge petter. VI har gjort pizza med hjälp av sånt här pizza kit ni vet? Det är ju suveränt bra :D Och gott blev det! 
Min träning börjar 8, så jag ska väll dra på mig fotbolls kläderna och åka iväg snart. Jag är jätte pepp :D 
Men först ska jag bädda sängen, haha.. det är roligare och komma hem då :P urs, nu lät jag som en mamma. no well
mycket snygg tjej. megan fox

match och bad

trodde jag hade god tid på min när jag vaknade klockan 10 imorse (samlingen till matchen var 12) Men så kom mamma och sa att klockan var elva och att vi hade ställt om till sommar tid. Skönt med sommar tid!!!! :D 
Matchen gick jätte bra, vi vann med 2-0. Blev dessvärre inga mål för min del men en assist iaf ;) Det var kul att spela med dom tjejerna iaf, alla var jätte duktiga tycker jag! :)
fick dock ont i ryggen efter ett tag på andra halvlek :( inte bra! Om det blir så nästa match kanske jag borde fråga om man kan göra något åt det, gå till en kilopraktor kanske, eller om jag jämt kommer ha ont?

Efter matchen tog jag ett långt bad och tog hand om mig själv, det satt fint! Hade ganska ont i kroppen efter matchen, lite ovan sådääär ;)
mycket bra grejer!
mycket bra bok! Handlar om en tjej som heter Erla som är en mycket begåvad fotbolls-spelare.
Allt hon gör på plan tyder på att hon kommer ta sig hela vägen fram, ända till landslaget, vilket hon också har fått höra sedan hon  var tretton. Hon får provspela för Nike IF som spelar i damallsvenskan och någon vecka senare skriver hon på kontrakt för laget. Hennes drömmar om fotboll är otroligt höga och stora. Men en efter ett tag tar drömmarna över en aning för mycket, och hon vill mer än vad hon kan. Hon börjar räkna kalorier istället för mål och allt går fel. BRA BOK TIPS!

nu ska jag sova! Good night sweet hearts!

blogg

idag har jag Chillat och städata, rensat garderoben vilket nästan tog död på mig. Ikväll ska jag leka med petter:) 
Och imorn ska jag spela match med u-laget ;D det blir första matchen utomhus, yessss!! Vi får se hur då går :D

!!SNÄLLA!!

rösta på min bikini! Länk till att rösta och betyg sätta den finns på höger sida av bloggen lite längre ner. Skulle vara suuuuper snällt! Man kan ju alltid hoppas på att vinna ;) hehehehe.
puss och tack på förhand!



måste erkänna en sak också........

när jag inte hade något att göra lite tidigare på kvällen så spelade jag pingis, med min själv. stod mot dörren på rummet och bollade, ganska kul faktiskt. Om jag ska skryta lite så har jag ett 5 stjärnit racket och mycket bra bollar, och ett sådant här fodral till rackettet och bollarna, för er som ville veta det...........................................

och så måste jag erkänna att Arn, ni vet tempel riddaren? Är en riktigt pudding! Såg på den andra Arn filmen nyss, den är ju så sjukt bra, men Sorlig. Sorglig precis som jag är som står och kör pingis med mig själv. hehehehehe
min riddare, min räddare i nöden, min sanne svärd hanterare, min sexpackiga
super hero, du är grym.

mys kväll

Jag mamma hade lite mys kväll, var bara hemma och tog det lugnt :) Vi lagade god mat! GOdaste "förrätten"

Man steker räkor (tiger räkor) med olja, hackade vitlöks klyftor och hackad fefferoni (hacka den i väldigt små bitar annars blir det jätte starkt!) Och så låter man det ligga så i pannan ett tag, tills dom blir ganska vita sen häller man upp dig på ett fat/tallrik och så är det bara att äta, suuuper gott!
klart!

har myst runt i det här:
och gjort lös naglar, haha. långa naglar är egentligen det värsta jag vet, får jämt panik
och biter eller klipper av dom men ibland är det ju lite roligt, fast dom kommer säkert åka
av redan ikväll!
lite ballt sådär.... 
nu sitter jag och funderar på om jag ska lägga mig och läsa eller om jag ska våga håret,
klockan är 00.06, hmmmm. let's see!

min fredag-

fick sluta 10.15!!! sjukt skönt. Måste bara berätta att jag är faktiskt skit bra på pingis! alltså verkligen bra! Spelade det idag på gården, ojoj. talangerna sitter kvar än................ jag är seriös! 
Åkte in till stan och pluggade lite teori, sen jobbade jag hos pappa. Och sen kom mamma och hämtade mig, vi åkte och handlade mat och sånt. Hon skjutsade mig till Petter och så lekte vi ett tag.

Petters katt Felix, såååå söt!
älskar dig!





fredag!

kan inte säga att jag har längtat till helgen den här veckan, för den har varit sååå slapp! men idag är det iaf sista dagen på praoen, vi ska bara samman ställa allting, och så kommer nog tidningen som jag fick lov att ringa och locka dit, huh! Slutar runt halv ett, då åker jag till pappa och jobbar lite, och jag hoppas jag hinner gå ner till trafik skolan också! Jag antar att den där kursen börjar snart och då måste jag ju vara förberedd, så jag kan ta det där kortet så fort sov möjligt!! 
HA EN BRA DAG!

21.04

Träning gick helt okej, var lite jobbigt att andas eftersom jag fortfarande har ont i halsen, men men. Gick bra på skott övningarna iaf! Nu ska jag gå ner och göra te, sen göra lite styrke övningar och stå på händer, det var ett tag sen. Sen ska jag läsa och sedan sova :) Så jag säger godnatt! GODNATT!

Slapp dag

Vaknade runt halv 11, petter kom vid elva för han hade bryt dag :) Vi har busat, lekt, ätit och skrattat, VÄLDIGT mycket idag, har lite knip i magen, hihi ;) Jag är jätte sugen på att träna! Som tur var är det fotboll idag kl 6 :D Jag ska bli heeeelt slut idag! Ska äta lite snart sen byta om och åka iväg! Imorn börjar jag 9 och slutar halv ett, väääldigt skönt! SEN ÄR DET HELG! åh gud vad skönt :D Hoppas det blir sol nu så man kan sätta sig och sola lite, måste börja med brännan nu, haha! 


sommartider

älskade sommar. Laddar för fullt inför nästa sommar, den närmar sig med långsamma steg!

dagens prao


imorn får vi vara hemma, och jag gjorde det jag skulle göra i skolan diag, så imorn är jag helt ledig! helt okej skönt! Ska ta det lugnt idag, ta ett bad tror jag, sova, och se på film! 
Ha en bra kväll!

tisdag

Igår var det jätte chill, vi började tio, och det ända vi gjorde var att äta jätte god mat på den där resturangen och bestämma vilken mat vi ska laga idag.
Ville inte träna friidrott igår, det känns så tråkigt! Men jag tog en spring tur iaf, det bar skönt!
Idag börjar vi halv tolv, då ska vi köpa mat och sen laga mat sen slutar vi :D Men jag trodde dock jag skulle kunna cykla, men nu öser det ner snö, och jag har inte ens någon riktig jacka. Jag får fråga mormor om hon kan skjutsa mig, eftersom min mamma är  bortrest och jag bor hos petter ;)
Tyvärr har jag blivit sjuk. Ont i halsen, snorig och huvudet är inte riktigt som det ska. Hoppas det går över snart..

See y0u

jag säger som tilda; Vi i Sverige välkomnar istiden!

Bra sagt av tilda! Det blev en riktigt varga vinter 09/10som ronja rövar dotter skulle sagt!

Idag följde jag med Petter på hans match i kvarnsveden. Som tur var fick dom spela inne (PUHH). Dom vann med 10-7 och min söta duktiga älskling gjorde tre mål och två assist, hon är lite av min förebild. huhuh! 
HEJJA SM GULD TILL HAMMARBY också, tyvärr somnade jag efter första perioden då snö tiden som på gick på planen gjorde mig sugen att gå i dvala.... 
I lördags såg jag på mellenium serien, den gick på tv. Och jag blev helt såld, precic min film smak! Så nu håller jag på att ladda hem den, går dessvärre segt, hinner nog inte se den ikväll, men jag kan se på Johan Falk istället, och plugga lite teori i reklamerna. TOPPEN, DUKTIG FLICKA! 

Imorn börjar min prao, skööönt! Imorn börjar jag 10.10 på regementet, vi ska på studie besök där på någon resturang, jag hoppas på att vi får mycket mat! Om det är fint väder imorn bitti tror jag att jag ska ta en spring tur, men vi får se ;) Är sugen på det nu, men kanske inte imorn bitti, hehe :P
See you!

lördag

mysig kväll igår, maten var jätte god! bra jobbat tilda! Vid tjugo i nio åkte jag och fanny upp till lugnet för vi ville se drag finalen, tyvärr så vann brits i år igen, hehehe..... Tåg sedan bussen hem till petter och sov där. 
Solen har lyst från morgonen tills nu, underbart! Satt nyss ute i solen och solade i bara bikini, fick nog ltie färg, huhu ;) Ikväll ska jag laga mat till mig och petter, myyysigt. 

OBS! viktigt: Idag körde jag min fina moped för första gången, körde runt lite i kvarteret bara, ojojojojoj, vad fint den gick! :D man kunde nästan tro att den var trimmad, men det är den inte :D hihi, lycklig!
hade bara en bild på tt, sötisen!

my new jacket

loooove it! jag vet att jag har gylfen öppen, men den går tyvärr inte att stänga.

Nu ska jag bädda sängen sen åker jag iväg till tilda och har roligt med tjejerna! 
Hoppas det blir god mat annars JÄVLAR!.......... nejdååååå
Ha en bra kväll! :D

dagen innan fredag

skolan gick snabbt, skönt. Åkte snabbt in till stan med feli efter skolan, hon köpte ett par snygga röda converse, och jag hämtade ut min jacka, eller min pappa fixade den, får jobba lite och gott göra det. Ni vet en sån här kort skinnjacka? Åh, den var så snygg!! Hade kostat 299, och så var det 100 kr rabbat på alla jackor så det blev bara 199:-, ett himla kap! Har tränat fotboll idag, det var jätte kul! Nu är jag hos älskling, ska sova här i natt eftersom mamma är borta och jobbar, myyyysigt.
Imorn är det Frejas dag, kärlekens dag, FREDAG! nice säger jag bara. På kvällen ska vi tjejer äta hos vår fina vän tilda, som fyller år om två veckor och ska till taihland, så vi firar henne imorn, det blir nog mycket kul :D

Nu ska jag krypa ner bredvid min sötnos! :D


19.26

håret blev inte dåligt. Dock blev det alldeles för blondt, hehe... Jag känner mig som "wanna be kissie" ungefär. Jaja, hoppas det blir bättre om en vecka eller så, man kan ju inte vara nöjd hela tiden :) 
Mamma var i Huddiksvall med jobbet idag och hon hittade den klänningen jag vill ha i rätt storlek, och hon käpte den. YES! så vacker ;)
H&M 349:-


the hair
ni ser säkert ingen skillnad, men tro mig det är det..

onsdag!

Skoldagen gick fort tack och lov! efter skolan åkte jag in till stan, jobbade lite och gick till trafik skolan och pluggade. Nu sitter jag hemma hos min bror och hans flickvän har precis satt i färg i mitt hår, måste få bort det gråa fula underhåret, får se hur det blir, hihi! Hittade en snygg kort skinn jacka på hm för bara 199:-, la undan den tills imorn, hoppas mamma går med på att köpa den :D

woulden't it be nice?

Wouldn't it be nice if we were older
Then we wouldn't have to wait so long
And wouldn't it be nice to live together
In the kind of world where we belong

Wouldn't it be nice if we could wake up
In the morning when the day is new
And after having spent the day together
Hold each other close the whole night through

The happy times together we've been spending
I wish that every kiss was never ending
Oh Wouldn't it be nice?

You know it seems the more we talk about it
It only makes it worse to live without it 
But lets talk about it
Oh, wouldn't it be nice?

good night my baby 
sleep tight my baby


.                                          
Skulle kunne skriva en jätte lång text här om vad jag känner för dig, om att jag blir varm när jag med dig, om vilken klump jag får i magen när vi inte träffas. Men jag låter det förbli vårt, låter det stanna mellan oss, låter våran kärlek tala för sig själv och dom som väljer att inte se den missar något vackert. Ingen kan ta våran kärlek ifrån oss. Den är stor
Jag älskar dig!

.                        
.                        
.                        
.                        
.                        
.                                                                     our songs <3<3<3 hihi

mamma har varit på spa....

mammsen har varit på spa med jobbet, och hon fick/köpte med sig lite roliga saker hem, hihi
hud krämen och skummet är inte där ifrån det är från Åhlens, super bra. Det blir jätte
mysiga bubblor i vattnet, huhu. Tvålarna fick jag och petter :D
söta.
tjaaaa, jag heter sanna!
en ansiktsmask som tydligen var svart. hehe
badsalt, det har jag inte använt än, men det luktar jätte gott. lägg det på minnet,
utifall.... och body scruben är från the body shop, den är jätte bra!
Sen köpte hon te, haha. Det är det godaste jag har druckit ever! Vaniljsmak. mmmmmmh!

50 first dates

Måste dela med mig av den här filmen, jätte rolig tycker jag iaf, och petter! Jag gillar Adam Sandler och han är huvudpersonen här, så det var ett + också :D härligt film!

cs

ser att killarna går in och spelar cs nu, tror jag ska gå in och äga skiten ur dom. *blink blink*

!firer in the hole!


datasalen

urs urs, den här tisdagen går segare än någon annan. Vi hade först syslöjd och det var kul, stickar en mysig  halsduk. Men efter det fick vi hål, och visst det är skönt med hål men vi har haft det tills typ nu. Och vi slutar tre, känns så onödigt att vi inte tog dom sista lektionerna den tiden. Nu sitter vi och skriver komentarer om ämnena inför utvecklingssamtalen. mycket tråkigt. och tiden går såååååååååå segt

skjut mig


godmorgon

trodde klockan var jätte mycket, men det var den inte. Så jag hann sitta lite vid datorn och ta lite ego pix, huhu.
Tisdagar är sååååå jobbiga. jag ber att denna dag ska gå snabbt!
See y0u

monday

måndagar alltid sega. Men den här måndan gick en aning snabbare än andra iaf. Har mysigt med min älskling på eftermiddagen. Jag älskar han!
nu ska jag duscha sen se på en film! Ingenting att plugga till och inga läxor och det är så skönt! :D
ska dock nöta lite vägskyltar innan jag sover, huhu. 

good night sweet hearts!

jag säger godnatt.

gud vad jobbigt med skola imorn, urs. Men efter den här veckan har jag prao, vilket blir chill. Sen en vecka till sen har vi lov igen. och jag har inget prov att plugga till, super skönt!
ska bara lyssna på salems härliga låt en gång till sen ska jag sova :)
I have a long road ahead of me
It’s cloudy and dark ahead of me
Will I ever get through to the end?
Been down this sling so many times before
And I told myself I would do it no more
Now I’m back on the same road again
.

hos ralle.

ojojoj, vad god smörgåstårtan var, jag åt som ett djur!
och ojojoj vad fint dom hade fått det i lägenheten.
Det var snyggt förra gången jag var där också, men nu hade dom fått ordning på allting och det var så bra gjort!
bilder!
fina Hilda och pappsen var där också :)

sötis petter!

Den här låten spelade min älskling för mig igår och sa "Det har är lite likt vad jag känner för dig sanna"
Jag har salt i hela håret och sand i sandalen
Glassen smälter i min mjuka strut
Jag glider på stranden
Flickorna e nästan nakna
Så ser jag dig ligga där och glöda i solen
Och jag faller hejdlöst när du ler mot mig
Skynda fort ner i vattnet!
Jag måste ner och kyla av min grej
Så där står man på knä i de blå men han där nere e vild 
och ger sig inte ändå
Plöstligt hör jag ett flin och ser din roade min
Där du sitter glatt och, hejar på!


Jag e så heeet, så het! 
Kan ingen svalka mig?
Aldrig att jag klarar det här!
Så heeet, så het! 
Kan ingen svalka mig?
Ta hand om mig när jag faller, jag ramlar omkull!
Fatta att jag inte faller, för att jag e full!

Solen går ner och alla glödheta kroppar
Samlas och blandas med varandra på stan'
Jag vill också få blandas!
Men jag kan inte hitta dig...
Så står du där plötsligt med ditt solblekta hår
Och bara frågar mig, om jag vill följa me Till ett lugnare ställe? 
Där du och jag kan få vara ensamma...
Det går en stöt genom hela min kropp, du och jag på en strand och i mitt blodomlopp 
går allt med dubbelfart, jag ska få känna dig snart och allting känns så jävla... 
UNDERBART!

Jag e så heeet, så het! 
Kan ingen svalka mig?
Aldrig att jag klarar det här!
Så heeet, så het! 
Kan ingen svalka mig?
Ta hand om mig när jag faller, jag ramlar omkull!
Fatta att jag inte faller, för att jag e full!

Jag e kär o yr de e inte jag som styr vi snubblar in i varannn lite grann!
Vakna du drömmer! De e nåt som du glömmer...
Att ingen kan få ha de så bra...
Jag e kär o yr de e inte jag som styr vi snubblar in i varandra igen!
Jag kan inte fatta, att jag får vara med dig här, oooch nu!!
Jag e så heeet, så het! 
Kan ingen svalka mig?
Aldrig att jag klarar det här!
Så heeet, så het! 
Kan ingen svalka mig?

Jag e så heeet, så het! 
Kan ingen svalka mig?
Aldrig att jag klarar det här!
Så heeet, så het!
Kan ingen svalka mig?

Jag e så heeet, så het! 
Kan ingen svalka mig?
Aldrig att jag klarar det här!
Så heeet, så het!
Kan ingen svalka mig?
Ta hand om mig när jag faller, jag ramlar omkull!
Fatta att jag inte faller, för att jag e full!

Ta hand om mig när jag faller...

huhuhuhu, tötis. vacker låt, vacker låt




söndag

Tävlingen gick inge bra. Har ingenting att jämnföra med på häcken eftersom jag inte har sprungit det på så länge, men det var ingen bra tid, men det flöt på rätt bra ändå :) Staven sög, var jätte stressad. Staven tävlar man i i en annan arena så det blev till att cykla mellan grenarna vilket gjorde mig helt slut och stressad. jaja, det kan inte gå bra varje gång! Kom till final på 60m iaf, men jag åkte hem, ville inte springa finalen...
Nu sitter jag och lyssnar på Per Gessle och får lite sommarkänslor :) om en timma ska vi åka till min bror som fylelr 20 imorn! :D Det blir smörgostårta, MUMS!

See y0u




överraskning!

Jag blev inte själv här ikväll! Min älskade älskling plingade på dörren och överraskade mig precis när melodifestivalen hade börjat! Han är världens snällaste! Hade gått hit i kylan, för min skull. åh, älskade sötis! Så då blev min kväll mycket mysigare! Nu måste jag sova för jag ju tävla imorn, 09.45 går min första start.(60m häck) Jag är jätte nervös! Har inte sprungit häck på ett år! (?) Men godnatt med er människor!
Och grattis till anna bergendahl också! Hennes låt är riktigt bra, men jag tycker keep on waking skulle passat bättre :) no well cykel ställ.

lördag

kom precis hem från petter. Åkte ner en snabbis på stan idag för att köpa present till min kära bror som fyller 20 på måndag, det blev bra! La också undan en klänning, får se om mamma går med på att köpa eftersom hon nyss köpt min fina moped;) Har inte så mycket tid att skriva, ska hinna laga mat innan melodifestivalen börjar, jag är själv hemma och ska spendera kvällen själv framför tv:n med mina tre vänner hamburgarna :) kan bli lite mysigt iaf.....

Här får ni bilder från dom senaste dagarna! :D


förlåt linus


go järnberg!




still dry...


himla het bild på brosveden


plums


kom igen sanna kom igen!


wet!


Jag har hunnit med att pimpla också, med petter och hans pappa :)


såklart var det bara petter som fick en fisk.....


like summer sky





isvaken

Gick bra :D ltie små-kallt sådär ;) Nu sitter jag i Petters stuga med petter calle o adam. Verkar som att kävllen blir en tråkig kväll :P hihi jaja.....

ÄNTLIGEN FREDAG!

Idag ska jag och min klass hoppa i isvak och bada. Jag har hoppat isvak en gång tidigare så jag hoppas att jag har lite fördel, hihi. Men lite nervös är jag allt. Vi får också sluta halv 2, skööööööööööönt! :D


förresten

idag var första dagen på väldigt länge som jag och Petter inte lekte.
hehe, lite sjukt :)


hej!

Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
Har nyss ätit lite.
Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
Välkommen våren!
Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
Ska snart åka på friidrtoss träningen.
Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej
Om två veckor ställs klockorna om till sommartid!
förra sommaren var jag neger



tisdagar är jobbiga

ja, tisdagarna är dom jobbigste dagarna. Idag fick vi hål i tre timmar, och jag tänkte inte sitta i skolan och ruttna så jag struntade i den och åkte in till trafikskolan och pluggade istället. fick lite dåligt samvete, menmen....
Var med petter efter det, och vi somnade och när jag vaknade så var jag för trött för att träna. urs vad lat jag låter. Men det är jag inte! aja, care box. Ska väll plugga ihjäl mig med lite tyska snart, känns jobbigt. Och så ska jag ta en lång och kokhet ducsh, och så ska jag kolla på mästarnas mästare :D


7+

kom hem från träning för en timme sen, det gick bra, tränade mest häck. Och jag ska (hör och häpna) tävla i det i helgen! Har inte vågat gjort det sedan ryggskadan. Har nog mest varit rädd för att det ska gå dåligt, men nu är det sista tävlingen för säsongen så nu får det gå som det går :)

Första skoldagen idag, jag plågade mig igenom den som vanligt. Men det var 7+ grader idag. YES! the spring is the way! Nu ska jag plugga mitt värsta ämne, tyska..........................

justja!
Gissa vem som fick diplom för att ha svarat rätt på 13/15 frågor på någon no-fråge sport? Jo jag! haha. jag och Marcus fick pris för att vi var bäst i klassen. lalalala, vad cool jag är. Ska lätt sätta upp det på väggen!

see you



den här veckan förra året åkte jag och mamma till egypten. Den värmen, vilan, brännan, semestern skulle sitta ganska skönt nu!

godnatt :)

dags för pluggning

åh jag skulle ju plugga jätte mycket tyska på lovet hade jag lovat mig själv, men icke sa nicke, visste nog innerst inne att det skulle bli så. Aja provet är på onsdag så jag har några dagar på mig, men jag är så sjukt dålig på tyska.
undrar om jag ska se på wallander filmen som börjar 9 och plugga i pauserna eller om jag ska skita i det och sova tidigt ikväll. hmmm, den är ju väldigt bra men jag har sett den förut. put that in your carebox :)

Some might say they don't believe in heaven
Go and tell it to the man who lives in hell
Some might say you get what you've been given
If you don't get yours I won't get mine as well


och med din braiga låten säger jag godnatt!




bilder

lite dålig blogging men jag har njutit av lovet! nu får ni lite bilder från när vi var hos caroline eftersom inte har fyllt år;)
söt tjej
nej, jenny har inget fel
finaste tårtan
caroline tog alla ljus ;)
söt tjej
tildas fina bild
tildas bild på alla
tildas bild
mysig kväll och god mat! och skratt! :D tack Cri :)

igår

igår blev det först mys med fanny, vi lagade mat och åt :D sen kom petter, felicia tt och tilda! det blev en mysig kväll med prat och spel, dessvärre är jag en för dålig förlorare för att spela spel...........
just nu har jag nyss sprungit in i den förbannat hårda bäddsoffan med smalbenet så det dunkar som en hammare. ajaj.

hörs sen!

fräna bilder

fannys underbara gitarr på bilderna :)

crocodile dundee

nu ska jag och Petter ha crocodile dundee marathon! :D Vi får se hur många vi hinner se innan herr petrus somnar :) hihihihi
see y0u

bilder från veckan

finaste 8:an jag köpte!
på väg till kupolen
"kör stoneface älskling!"
det häftigaste bilen med den häftigaste reklamen med den häftigaste brorsan på!
en matchande outfit..........................
en mindre matchande outfit.......................
och min underbara iusm tröja :D hihi
kommer häftiga bilder sen som jag tog hos fanny, men nu kallar plikten. nejdå, petter kallar. hihi, han ligger i min säng och säger att vargen ropar på mig... hmmmm, vem är vargen?

onsdag

hejsan! Igår sov jag och petter till ett, det var riktigt skönt. Och så bestämde vi oss för att åka iväg till sumo tutten (kupolen) vi gick runt där och kikade, fikade och chillade. sen kom mamma och hämtade oss och hon hade 5 vanilj semlor med sig! yes! Vi åkte hem till min brors nya lägenhet som han har flyttat in i med sin flickvän. och det var faktiskt super fint där, visste inte att min bror hade sådana talanger när det gällde inflyttning :o .... fast hans flickvän kanske hade lite med det och göra..... hmmmm........

nu till det viktiga: vi åkte och kollade på min blivande bebis, (en moppe) ååhh den var så fin! hihihi.



hihi! mamma ringde nyss och hon sa att vi skulle köpa den, yes yes yes! sååå snygg :D
beta ark, huhu såklart samma som petter hade, tönt som jag är ;)

lekte med fampis igår också, mycket trevligt. åt god kladdkaka som hon hade gjort. Och sen sov jag hos henne :) ocn nu ska vi nog gå upp och äta upp kladdkakan som finns kvar :D MOHAHAHAH
idag får vi se vad vi hittar på ;)

see y0u


8

jag och Petter drog in till pappa och tjänade lite pengar, det satt fiiiint. Ikväll har vi myst och jag var en söt tjej och köpte ett ljus som var format som en 8:a, ni vet ett sånt som man fick på tortan när man var liten? :D bara för att vi har 8:a månader idag. hihi. åh, den underbara dagen när vi äntligen blev tillsammans, hihiihihihihih

kärlek

(foto?)


bilder del 1 UISM

poolen
stadium arena
stor var den!
palles heat.
jag och hanna
me
söta palle
staven
hanna
duktiga hanna kom trea på staven
skulle vilja lägga ut alla roliga bilder vi tog på siri och erikas rum den här kvällen,
men det är risk för att jag få hård stryk på träningen då. det var inte dom vackraste bilderna
hihi. jaa jaa...
en sjuk kille. han hoppade 5.06 i stav, vilket är väldigt ovanligt högt för er som inte vet. Han är lite av
min idol just nu...
avslutande bilden, haha.
grattis till erika som fick sm guld i höjd, sjutk bra jobbat! :D
Och grattis till alla i falun som gjorde så bra ifrån er! gillar er alla!
jag har haft en toppen helg! :D

hemma

Kom hem vid halv tio igår. Lång hem resa som gick väldigt segt. Petter och mamma hämtade mig vid z-krogen, och gud så jag saknat min petter, helt sjukt! Vi hade en mysig kväll igår, jag orkade inte blogga. Det har i alla fall gått bra på tävlingen! Jag trodde först att jag skulle nolla (inte klara ingångs höjden) för ingenting stämde, men så gick det bra och jag hoppade 2.60 pers med 3 cm :D hihi, och rev ut mig på 2.72, höga höjningar :O Nu ligger petter och sover och jag sitter vid datorn, var så himla pigg! Så jag tänkte lägga in lite bilder från helgen!

RSS 2.0