nytt!

Långärmadpiké
Röda jeans, skit snygga på!
transparant (?) skjorta
stor t-shirt
sminkborttagning, lånade Emmas när vi var i Malmö och det är verkligen skit bra! Det är verkligen ett tips. 
"scrubrondeller", man använder dom när man tar bort sminket och så skrubbar dom lite lätt samtidigt, man blir super fräsh efteråt!

måndag

Ja, då är vi redan inne på den andra veckan i skolan. Efter skolan åkte jag ner till stan med Anna och Hanna, shoppade en del som ni får se sen tror jag! Träffade även en gammal lärare från högstadiet som jag tyckte väldigt mycket om, började gråta. 
Nu kikar jag på hammarby hemma hos petter, dom spelar super dåligt och ligger under med 3-0. 
Sen ska vi gå och sova iaf, lång dag imorn tror jag. Puss på er!
Här får ni lite fina bilder från weheartit.com

hemma

Hej! Jag har haft det väldigt bra i Malmö. Det har varit skit kul! Dock så gick tävlingen åt helvete. Eller den gick inte alls, hoppade in och jag kände att det inte gick. Så jag strök mig, jag var alltså inte med och hoppade. Det kom inte direkt som en chock, har inte kunnat hoppat på typ 5 träningar nu, så aningarna fanns ju att det skulle bli så även på tävlingen. Men jag har varit nog ledsen över det nu. Nu tar jag nya tag! Hem resan var väldigt jobbig, det är ju så sjuuuuukt långt! Vi åkte nämligen minibuss hem så det tog ca 8 timmar. Men det var rätt kul också.
Idag börjar jag kl 12, det behövde jag efter denna helg! Hörs senare :)
Typ 4 år gammal bild på mig och Emma Björklund!

Malmö Baby

Hello Sunshines! Lång dag idag. Först skola några timmar, sen tåget till Arlanda och sedan flyger till Malmö. Nu har vi ätit super god middag med förrätt varmrätt och efterrätt som ingick! Sen är det tydligen Malmö-festivalen här, så det är värsta draget och vi bor mitt i smeten. Ikväll var det bla maskinen som spelade.
Vi bor på ett superfint hotell med skit bra service och jääättteee fina rum! Längtar som tusan till hotellfrukosten imorn.
Imorgon ska vi bara hänga på arenan och sen kanske jag och emmsi tar en sväng på stan, verkar vara grym shopping här, och jag har precis fått lön så vad kan hindra mig? hoho
Nu ska jag lägga mig i den underbara hotellsängen. Godnatt fina ni!

bilder från arkivet

torsdag

Hej, det är rätt mycket denna vecka. Allting är nytt i skolan, känner mig lite stressad över allt. Imorn åker jag tåg till arlanda och sedan flyger jag mot Malmö för att att tävla i USM i Ystad. Nu ska jag bara ta det lugnt och sätta på en film. Jag hoppas att jag kommer kunna uppdatera bättre nästa vecka! puss på er

Ekonomi juridik

ja, dom två första dagarna i gymnasiet har jag nu klarat av. Känns helt okej, känns bra, känns spännande. Vi har inte gjort så mycket än, så det finns inte så mycket att berätta. Men jag tror att jag har hamnat i en bra klass iaf! Så det känns skönt! Nu ska jag iväg på friidrottsträning. Ikväll blir sista träningen i kvarnsveden (med älskade Janne), sen framöver är det fig som gäller! PUSS

bilder


I do, but I don't

Lite random bilder såhär på söndag kvällen. För övrigt så sitter jag och Anna och myser med cola, popcorn, kräftstjärtar och cola :) huhu, ha det bra!


I somehow find, you and I collide

Här får ni en till video när jag sjunger (hihiihih). Jag veeeet att jag är sämst på gitarr så ni behöver inte skriva det. Lämna gäääärna en komentar om vad ni tycker sötnosar! ;)
well, enjoy!

last day

Hej, idag är sista dagen på friheten, på att ha inga rutiner och på att få göra vad man vill. Imorn startar skolan, och jag börjar på gymnasiet (PIRRIGT SOM FAN). Idag är en dag för mig att inte göra nånting, jag har lekt med Petter, sett på film och så. Nu ska jag snart äta grillat med mamma och Anders. Sedan åker jag till Annisen för att sova där! Vi ska lägga klart ett Harry Potter pussel som vi inte lagt klart än och så. Vi hörs senare, puss på er! :*

Just pull me down hard, And drown me in love




kräftor

gokväll allihopa! Hoppas ni har roligt så här på dom sista dagarna innan skolan och det verkliga livet drar igång igen! Jag har tagit det lugnt ett tag nu efter träningen, vilket jag behövde. Druckit lite te och myst. Nu kommer snart Pettus och hämtar mig. Då oker vi till ica maxi och köper lite godsaker, och sedan till vika för lite kräftfiske. PUSS PÅ ER!
obs, gammal bild! Men jag tycker den är så mysig, precis som den här kvällen. huhu!

stressig dag

Gick upp klockan åtta, åkte och tränade, Danne följde med och kolla så det var kul! Men det gick skit, jag har inte kunnat gjort ett hopp på tre träningar nu, vet inte vad det är och om en vecka är det USM... 
Aja sen blev det en sväng på kupolen och sedan hem för att att inse att jag glömt nyckeln, som tur var räddade Petter mig och skjutsade mig till bror för att hämta nyckeln, du är en ängel! Nu ska jag på fotbollsträning. Ha det bra!
ny header kanske??

svar

izza om torsdag:
varför har du aldrig frågestund eller typ dagensblogg för ? :)
svar: Haha, jag har tänkt haft det, men det känns inte som att jag skulle få så mycket frågor så därför har jag beslutat att inte ha det. Eller skulle ni ställa lite frågor då? :)

torsdag

HEJ! Igår var jag med Anna och myste, vi gjorde uppsättningar på varandra och tog massa snygga kort! Får dom sen.  Idag har jag varit på stan och fixat lite grejor med Anna. Nu ska jag åka iväg till kvarnsveden för att träna. puss på er!

BAD

Jag längtar faktiskt lite till vintern, då när man är sådär super kall och man får komma hem och lägga sig i att super varmt bad i någon timme. åh!

tisdag

Hej! Jag tänkte berätta för er att till hösten så är det nu bestämt att jag ska gå på en grej som heter friidrottsgymnasium här i Falun. Man skulle egentligen sökt förra hösten, men det kändes inte rätt då. Men nu så är allting bestämt och jag har pratat med han som är ansvarig så nu har jag en plats där och jag ser fram emot det enormt mycket! Det innebär att jag kommer träna varje dag, oftast efter skolan ca 2-3 timmar och då har jag inriktning på stavhopp. Man har också lite teori och tävling och träning osv. Jag är sjuk lycklig nu, det känns verkligen super bra! :D 


SVAR

Anonym om måndag:
är du och petter tilsammans igen eller vad är det frågan om :O har du och den förra gjort slut?

Svar: Det tänker jag inte svara på än. Och ska jag svara på det, så ska det vara någon modigare än "Anonym" som ställer frågan..

till sara

Sara om the ones we love never truly leave us - Albus Dumbledore:
Hej Sanna! Vill börja med att tacka för en super bra blogg! Blir helt fast och kan inte sluta läsa den när jag väl börjat! Du verkar som en underbar person, och jag skulle gärna vilja bli din vän! De känns som att jag känner dej och dit liv, efter att ha läst bloggen flera gånger om och om igen. 
Jag tänkte också säga att jag är ett STORT fan av Harry Potter, sen måste erkänna att jag har en liten crush på Ronald Weasley, så himla snygg!
Sen har jag en tre frågor som jag tänkte att du kanske kunde svara på.. 
Fråga 1: Den snyggaste skådespelaren du vet? 
Fråga 2: Vad skulle du göra med han/hon om ni träffades för en natt?
Fråga 3: och här kommer den klassiska frågan, vilka TRE saker tar du med dej till en öde ö?

KRAM och TACK för en underbar blogg!

Svar: Hej Sara! Alltså tack så himla mycket, din komentar värmer mer än du tror. Blir skit glad över sånt här! Känner mig jätte rörd, haha :) 
Fråga 1: Daniel Redclife. Han kanske inte är den snyggaste så, men hans roll (Harry Potter) och hur han är i dom filmerna gör honom så sjukt attraktiv så jag skulle kunna sluka honom hel. hehe!
Fråga 2: Jag skulle nog försöka spela "svårfångad" och inte vara ett av alla galna fans, men jag skulle nog INTE lyckas så bra med det...
Fråga 3: Jag skulle ta med ett tält, tändare och kläder så att jag kunde stanna ett tag! haha :)
Hoppas du är nöjd med mina svar, och TACK igen för din fina komentar. Kram på dig!

snälla mamma?

Det finns så sjukt många snygga tatueringar! jag dör

måndag

HEJ PÅ ER! Idag blir det jobb hela dagen, börjar halv 1 och ska jobba till 6. Efter det blir det fotbollsträning, och sedan ska jag och Petter förhoppningsvis hitta på något kul! Ni får ha en bra dag :)

the ones we love never truly leave us - Albus Dumbledore

Meningen som man säger för att "öppna" marrodörkartan
'Harry Potter är det bästa hoppet vi har, lita på honom' - Albus Dumbledore
Bilen nedanför: 'Det går inte att älta drömmar och glömma bort att leva' - Albus Dumbledore
Dödsrelikernas Symbol och alla horrokruxer.      "9 3/4", perrongen till Howartsexpressen
'Lycka kan bli funnen. Även i de mörkeste tider, om man bara kommer ihåg att tända ljuset'
- Albus Dumbledore
Dödsätarnas märke
'Vi måste alla inse valet mellan vad som är rätt och vad som är enkelt' - Albus Dumbledore
dödsrelikernas symbol. (Staven är sträcket i mitten, Manteln och trekanten runt om och stenen är den runda ringen.
En skyddsförtrollning.

jobbar

HEY! Jag hade en kul kväll igår med Moisen min! Idag har jag jobbat, ska stänga om ca 40 min, då blir det pizza med mamma och Anders och sedan hem för att ta det lugnt. Hoppas allt är bra med er sötnosar :) 


missing you isn't what hurts, it's knowing that I had you that's killing me


jobb

Om någon timme ska jag ta mig in till stan för att ta bussen till kupolen och jobba några timmar. Efter det ska jag förhoppningsvis ut på något kul med mina vänner! Vi hörs hörrni, puss!

fredag natt

Har inget vettigt att skriva om. Åt pizza med Moa, sen kollade vi på herrarnas match, och sedan hem till mig för att vara med Matilda. Nu ska jag nog gå och sova. ha det bra!

torsdag

försöker fylla de sista dagarna som är kvar av sommaren med så bra och roliga saker som möjligt. Jag lyckas ganska bra ändå. Nu ska jag dra på mig friidrottskläderna och sen dra iväg till kvarnsveden för ett träningspass. See you!

That though we may come from different places, and speak in different tongues. Our hearts beat as one - Albus Dumbledore

Att trots våra olika ursprung och språk, slår våra hjärtan i Samma takt - Albus Dumbledore

tell the devil i said hey when you get back to where you're from

Ska snart åka iväg på träning, om den inte blir inställd, får besked snart hoppas jag! Sen ikväll ska jag mysa med Anna:) PUSS

Grattis min kära mor!


söndag

Hej på er! Jag har hunnit med massa kul på dom här soliga dagarna som har varit! Jag har varit i vika hos petter, sen har vi varit i min sommarstuga och gjort massa kul! Har också varit på grillkväll hemma hos felicia igår med massa tjejer. Nu är det en regnig söndag och jag får tid att pusta ut, städa rummet och blogga. Snart ska jag åka iväg till stan för att äta på tzatziki med Moa och Anna. Men först ska ni få lite bilder från när jag och Petter var i sommarstugan.


några sommardagar


stockholm bilder 2


stockholm bilder 1


fotboll

HEJ! Har spenderat en dag i Vika och fiskat, badat, solat, ätit sett på film och sånt där! Nu ska jag iväg på fotbollsträning. Sen ikväll ska jag laga en fett god middag! PUSS
haha, jag är såååå mongo!

sommar

Jag njuter av sommaren och tränar, därför kommer bloggen lite på sidan om. Ni får nån bildbomb sen med allt jag har gjort. Men nu ska jag bada med en kompis, sen åker jag till kvarnsveden för lite stavhopp! :D

it's not easy to be me


i'm just out to find, the better part of me


helt slut

Känner mig utpumpad! Var med en kompis på dan, badade och lite sånt i det fina vädret :) Sen åkte jag MOPPE till kvarnsveden (det tog typ hur lång tid som helst). Tränade skiten ur mig, skönt var det, och bra gick det! Nu ska jag släpa mig in i duschen och försöka få lite liv i min nästan halv döda kropp.
bild från tävlingen!

let the madic begin


vi var aldrig kära i varann, det bara kändes likadant


missnöjd

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra helg med mycket sol och bad! Min helg har varit toppen i stockholm. Dock gick tävlingen desto sämre. Blev diskad från 100m pga att jag tjuvstartade (man åker ut på en gång nu för tiden, inte som förut när man fick en chans till) Alltså jag brukar aldrig göra det, jag brukar vara bäst i starten, men men... Staven gick också skit. höga höjningar och dålig fokus. 
Nu är jag iaf på jobbet och ska jobba till klockan 20.00... Efter det får vi se vad jag hittar på för skoj. Bilder kommer komma sen från stockholm också såklart! :) 


RSS 2.0