monday

Hej!! Tom sov hos mig igår, hihi. Sen idag på morgonen tränade jag friidrott med Caroline för jag inte kunde träna ikväll. Carolina Kluft var och tränade i hallen också, hoho. Sanna kallur brukar ju va där men inte Kluft så det var ju lite små coolt. Efter det gick jag från lugnet till stan och tog bussen hem till Tom. Sen har jag varit med honom hela dagen. Vi har precis kollat på wallander, och nu klockan 9 blir det beck. Imorn ska jag tävla och sedan sova över med Moa, för sen på onsdan ska vi åka till Lager 157. Får se när vi hörs.
Här är en coool bild på min snygga Tom.

hihi hoho <3

LÖRDAG

Tyvärr så förlorade leksand igår, vilket var väldigt pinsamt. Men det var väldigt roligt ändå, coolt att se 17000 personer på en gång, haha ;) häftigt vare! idag har jag pluggat lite och sovit nån timme. Snart ska jag och mamma åka iväg till Lugnet för att kolla på Toms hockey match.
Här är två  bilder från igår, dom är tagna med mobilkameran, därav den dåliga kvalitèn. 

lördag

Maten blev jätte god igår, hihi. 
Tom åkte nyss hem. Nu ska jag klä på mig och sen laga med. Och efter det ska jag och Tom åka till leksand för att kolla på slaget om siljan, det kommer bli skit skoj! Nu måste jag skynda mig!!! KRAM
Glad tjej! Moa som har tagit bilden. ;)

Trotts att natten känns lång, och himlen verkar falla ner så ska jag göra det ändå. Jag ska göra det för dig.

ÅH. Idag fick vi sport lov! Så skönt, detta lov kommer gå väldigt fort känner jag på mig men jag ska se till att vila ut mig som fan.... So-provet gick helt okej, jag hade hoppats på att det skulle kännas bättre, vi får se vad jag får! 
Om en timme kommer Moisen och då ska hon och jag äta. Så jag ska snart börja laga lite mat, det bli kycklingsås och ris, mums! Men först, ladda ned några filmer, plocka ihop på rummet och ta bort sminket.
HA EN FIN FREDAG!

svar

NORA om FJONG:
Hej Sanna! Först vill jag tacka för en jätte bra blogg! Men det är så att jag har ett problem, jag kan inte hantera min avensjuka på folk jag vet verkligen inte vad jag ska göra, har du några tips?? Jag tror jag är mytoman , shiiit vad ska man göra då?:(. Underbar blogg!

Hej Nora! Detta är ett väldigt jobbigt problem och jag vet inte om jag kommer kunna hjälpa dig särskilt mycket. Jag är inte så avensjuk av mig, men däremot väldigt svartsjuk. Det har blivit bättre den senaste tiden men förut kunde jag verkligen vara hemsk. Avensjuka är svårt att hantera, man kan ju liksom inte bara säga åt järnan att sluta vara de. Men där emot kan du börja uppskatta dina egna "bra grejer" mer. Börja se dom bra sakerna hos dig, och tänk att det är säkert hon/han avensjuk på på dig. Det finns inte så mycket mer tips att ge. Det är viktigt att tycka om sig själv, för om man är nöjd med sig själv så har man ingenting att vara avensjuk på. Det är svårt, men också väldigt viktigt. Sen att du är mytoman har jag ingen aniiing om hur man ska gör något åt, du får helt enkelt sluta upp med det, jag känner några som är så och det är riktigt drygt faktiskt, ibland kan det också bli pinsamt. Försök sluta med det.
kram!

4. vad jag vill bli när jag blir stor.

Okej, den här frågan är svår då mina svar ändrar sig hela tiden med åren. Men mitt dröm yrke är och kommer alltid att vara pilot. Det är något jag verkligen drömmer om. Men det har jag mer eller minde gett upp nu när det där gymnasiumet las ner. Något som jag alltid har velat bli ända sedan jag var liten är Polis och det vill jag fortfarande bli, en cool polis, inte en som bara åker runt och jagar moppe-killar/tjejer. När jag var liten ville jag bli frisör men det har jag ändrat mig om nu för det finns inte så mycket bra jobb innom de, och chansen att få ett bra betalt jobb inom det är väldigt liten. Men jag älskar att hålla på med hår och jag är faktiskt gaanska bra på det ;)  Ja, det var nog de. Eller.. sen vill jag hålla på med något inom sport också. Antingen att jag fortfarande är aktiv själv eller att jag tränar ungdomar.



torsdag

Den här veckan går så segt. Men snart så är det fredag. Och jag är äntligen klar med min konsthistoria. Det tog onödigt lång tid men det var så svårt att hitta bra information. Imorn har jag so-prov och tyska förhör så jag ska plugga till de. Sen har jag träning klockan 6 också så snart ska jag byta om och åka iväg till lugnet! Sista träningen idag, sen blir det uppehåll från staven i 3 veckor :( 


bird

Vi slapp friluffsdagen pga av kylan, sjäv tyckte jag inte att det var så kallt men jaja! Istället sov jag och Tom lite mer. Sen såg vi på en film och sedan gick vi hem till honom för att plugga! Nu sitter jag här och MÅSTE skriva klart den där förbannade konsthistorian. Sen ska jag nog sätta på en film och äta nån frukt. 


FJONG

HEJ! Ville bara skriva hej och berätta att träningen gick jätte bra!! :D OCH så börjar jag bli skit biff (haha). Nej men jag får stav efter stav att böja sig så nåt måste ha hänt med mina små muskler, idag gick jag upp på 120 staven, (jag var nyss på 105) Och styvare stav betyder också att jag kan få lite mer kraft och hjälp från staven i hoppet! :D Sen måste jag bara skriva GRATTIS till Angelica Bengtson som nyss hoppade 4.63 på XL-galan. Jag är så sjukt imponerad av henne, fattar ingenting. Hon har nu höjt juniorvärldsrekordet med 15cm på en vecka. Hon höjde det med 1cm i söndags när vi var på JUSM. ballt ballt ballt
Nu kommer Tom snart, puss

tiiisdag

Gick hem till Tom efter skolan, somnade nästan direkt. Sov i en timme sen kom mamma och hämtade mig. Hon hade med sig en semla från jobbet så jag åt nyss en sån jag, suuuper gott! Nu ska jag försöka skriva klart konsthistorian och sedan blir det iväg till lugnet för träning. Imorn har vi friluffsdag, otroligt skönt! Jag ska vara på skolan och spela hockeybockey!
En härlig sommarbild på min bror.

grattis annisen

grattis fina fina du!


svar till julia

JULIA om kom igen:
hej sanna!
har du nåt tips på någon bra sida på BILLIGA lyle and scott tröjor?
eller har du någon till salu?
behöver verkligen en, faaast!!

svar: Hej Julia! Jag har själv ingen lyle scott tröja, blandar ihop alla dom där "dyra märkena" på MQ och JB:s och det där. Ska jag vara ärlig så har jag ingen större koll. Men vad jag vet så kan man köpa sådana tröjor på som sagt MQ och JB:s (om du bor i Falun då). Men sen finns det ju hemsidor där man kan köpa tröjor som folk säljer. Tradera och blocket är två sidor som jag vet. På tradera bjuder på varan och då får du se till att vara aktiv när själva budningen sker. På blocket står det ett fast pris som säljaren lagt ut. Dock tillkommer frakt om du köper på dessa sidor. (Om inte säljaren skriver att han/hon betalar frakten) 
Jag har själv inte handlat på tradera, men jag känner folk som har gjort det och det ska vara jätte smidigt. Man tjänar ju verkligen på att köpa där, även om frakten kostar så blir det ändå mycket billigare. Gå bara in på tradera och sök på "lyle scott" så kommer det upp massor :) 
Om du inte vill köpa på nätet så får du nog åka till någon lager shop någonstans (typ lager 157) Haha, här hade jag lånat min kompis Carlos tröja, för jag inte hade några kläder hos petter (det var i höstas)

älskar dom här bilderna

Älskar att vara utomlands. Som tur var är det bara ca 3 månader kvar tills vi åker till Spanien med stavhoppsgänget! Låt tiden gå fort. Just de, jag ska svara på din komentar Julia, du får ha tålamod ett litet tag till! :)

i will not understand, i will still be unsympathetic in this case


IUSM

Blev inte så mycket bilder i helgen tyvärr. Hade fullt upp med annat, men några blev det och dom kommer här:
palle och jag på hotellrummet i södertälje
hotellfrukost
helgens bästa, palle och nöt å bär mix! (haha)
JUSM

hemma

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg så vet att jag lever. Helgen har varit super rolig, dock inget vidare resultat. Fick nöja mig med en 7:e plats och ingen hög höjd. Men det har varit roligt som sagt! Nu måste jag plugga lite till för jag har fysik prov imorn. Tom är här också, och gud vad jag saknat honom, hihi! 
GODNATT

kom igen

Godkväll! Träning gick ju bra, tills den där förbannade ribban kom på. Ett helt okej hopp, och ett så fastnade jag liksom i ribban så hela ryggen drogs ut, DET gjorde ont. Jag får försöka lotsas att ribban inte finns där på lördag! 
Rolig träning i alla fall! Nu måste jag fortsätta packa :) 
Här är en lite rolig bild på Emma och mig, Linnea fick lov att ta kort för hon tyckte vi såg så lika ut. haha samma sponsorer kanske??? 

no time

(Hur mår du judith?) Hej på er!! Idag hade jag muntliga nationella prov i svenska, det gick bra och det var rätt kul faktiskt! Hade också egen lektion, den gick heeelt ok. 
Jag har ska sätta igång med packningen snart också, måste fixa allt klart inför helgen ikväll eftersom att jag åker nästan dirket från skolan imorn. Klockan halv 7 har jag stav träning, vi ska köra med riktig ribba idag igen så jag hoppas på bra resultat såhär innan SM...
Jag har precis gjort klart so-läxan så nu ska jag börja packa, sen har jag bara tyska läxan kvar tills imorn! :) 
HÖRS


onsdag

Mattteprovet gick faktiskt bra! Engelska förhöret också! Nu har jag bara min egna lektion imorn, so förhör och tyska förhör kvar denna vecka :) Vi ska tydligen åka redan klockan 2 på fredag till Stockholm, lite väl tidigt tycker jag. Hade behövt vara med på no:n men nu får jag gilla läget. Vi ska väl till arenan kvällen innan och lämna stavarna och kolla in hallen, men jag är rätt van vid den hallen så det känns bra! :D 
Nu ska jag plocka ihop på mitt rum och sen ska jag kolla på sveriges mäster kock och sen ska jag åka till tom!
Sov gott

the way I look at you should explain every little feeling that I feel about you


bra bra bra

Det gick ju faktiskt bra på träningen! Jag körde med riktig ribba idag eftersom att det är SM i helgen och jag måste verkligen lära mig komma överrens med ribban mer alltså, och sluta noja. Men det är inte så konstigt att jag är rädd med tanke på ryggen osv... MEN jag persade idag :D :D så det är jag super glaad för. Dock var det ju ingen tävling så det blir ingen klättring i statistiken. Dock vet jag att jag kan hoppa högre. Det är så jobbigt jag känner verkligen att jag kan såååå mycket bättre än vad jag gör nu men jag får inte till det!
Nu måste jag plugga matte :( :( :( döda mig.

matteprov och träning

vanlig dag idag. Har skrivit ihop allt inför min egna lektion som jag ska ha på torsdag, det känns bra. Har oförberett matteprov denna vecka, sååå jag måste plugga en del ikväll. Men först ska jag på träning! Sprint och stav idag :) 
PUSS

alla hjärtans dag

Fick det här av Tom imorse. Han är det gulligaste som finns. Älskar dej hjärtat! Du är bäst <3

När allt känns på rutin och redan gjort

Idag har jag jobbat, det gick bra och det var faktiskt ganska mycket folk, skoj! Jag lagade nyss mat och nu ska jag duscha och sedan städa rummet. Vid halv 8 kommer Anna och Moa hit. Vi ska kolla på melodifestivalen och mysa :)

skön låt, speciellt refrängen!


today


skönT

Torsdan och fredan har varit så sköna. Vi fick sluta efter nationella proven i torsdags, alltså runt halv 11. Sedan åkte jag med moa och anna till sumo tutten (kupolen) och gick runt där, sen åkte jag till lugnet och väntade på att min träning skulle börja, efter träningen hämtade vi mamma på tågstationen för hon har varit i stockholm och när hon kom hem fick jag en jätte fin datorväska från ordning och reda :D  Sedan sov jag hos Tom! :)
Idag hade jag bara kör, bild och so sen fick vi åka upp till lugnet och kolla på killarna final i hockey, tyvärr förlorade dom men det var kul att kolla ändå och tom var grym som vanligt :) 
pusss

trött

Nationella proven gick nog bra, det kändes bra i alla fall sen får vi se vad jag får för betyg. Som jag trodde så blev det ont om tid för mig, men jag är väl lite seg av mig antar jag.
Jag vill bara lägga mig och sova 1000 år, men jag har träning klockan 5, men ack ack ack vad jobbigt det känns!

4. Det här visste ni inte om mig

  • När jag var liten var min största dröm att bli skådespelare, jag gick på drama osv.
  • Jag har hicka minst en gång varje dag, det har jag haft sedan jag gick i 5:an.
  • Pappa har haft ett flygplan, så på somrarna när jag var liten var jag jämt på flygfältet i Siljansnäs och flög olika flygplan. (alltså jag styrde ju inte, jag åkte med när någon annan styrde. haha)
  • Jag tycker oftast att det är roligt att städa.
  • Jag dricker jämt oboy
  • Jag är väldigt bra på att skriva in och komma med i tv-program. Jag har varit med i Lilla Sportspegeln, jag kom med i Amigo men avstod att delta. Och så gick jag vidare i Wild kids.
  • Jag har bott i Kniva
  • Jag är en datanörd, sitter alldeles för ofta vid datorn
  • Jag är jätte rädd för att dö.
  • Jag har flugit till Bryssel själv (mamma mötte mig där)
  • Jag har varit i Kina i en månad när jag gick i 6:an
  • När jag var typ 9 trodde jag att Peter Pan fans på riktigt och att han skulle komma och hämta mig.
  • Jag kollar nästan alltid under sängen innan jag ska sova.
  • Jag tycker om att vara ensam.
  • Jag kan Harry Potter filmerna/böckerna typ utantill.

ny tröja


be the change you wish to see in the world

Bilder från tatoologist.com

måndag

Kom hem sent igår, stavhoppet var försenat typ 2 timmar. Det gick inge bra. Jag förstår inte varför, det gick som sagt skit bra på träningen i torsdags och på inhoppet igår också, men sen efter ett hopp så fick jag lov att byta stav för den jag brukar ha blev för mjuk och då stämde ingenting. Nu får väl lov att skaffa lite större muskler tills sm så jag klarar av att ha en styvare stav, haha.... 
Jag har ingen tid att blogga tyvärr. Den här veckan är det mycket, läxförhör inlämningar OCH nationella prov som börjar imorn och jag är så nervös. Jag tycker man har för lite tid på sig, jag kommer säkert få lov att stressa. 
Nu ska jag städa mitt rum :) 


stockholm

Slänger in ett snabbt inlägg. Tom gick precis hem, eftersom att jag ska upp så tidigt imorgon så skippade vi att sova över. Dock är det redan rätt sent så jag ska lägga över några låtat till mobilen och sen försöka sova. Klockan 8 imorgon rullar mini bussen in till mig och hämtar upp mig, sedan bär det av till stockholm och sätra. Lycka till Sanna, tack Sanna! ;)   (Jag ska alltså till stockholm för att tävla i stavhopp) GODNATT

3. det här är jag bra på

Det här måste ju vara den svåraste punkten att skriva om. Haha, jag är så dålig på att säga saker som jag är bra på. men ska försöka.....
Jag är bra på att ta eget ansvar och att klara klara mig själv. 
Jag tycker att jag är bra på de flesta sporter. Jag har en stark vilja och är bra på att kämpa. Jag är helt okej bra på att sjunga, dansa och spela gitarr. Jag är väldigt bra på att fokusera/koncentrera mig. Jag kan lätt fokusera bort de dåliga sakerna runt om mig och bara tänka på vad jag ska göra. Jag är faktiskt ganska bra på datorer då jag har vuxit upp med två datanördar till bröder och lärt mig en del av dem. Jag är bra på att vara glad och sprida min glädje till andra. 
Det var nog det... PUSS

samsung galaxy s

Fick min mobil igår. Jag är såååå nöjd. Den är skit bra och super snygg. Här är lite bilder på saker jag fått.
Blommor,
Det fina halsbandet som jag fick av min Tom :),
Min fina mobil,
Presentkort på den där salongen som jag inte vet vad den heter..

svar till anonym

Anonym om en vän är en vän hur taskigt livet än gått:
jag har hört någon säga att du inte är med i detdär gänget längre, att felicia (eller vad hon nu heter) har dissat dig !?

Svar: Jag är inte lika mycket med "det där" gänget längre nej, men dom är mina kompisar och det kommer dom alltid att vara. Varför jag inte är med dom lika mycket finns det flera orsaker till, orsaker som jag inte finner någon anledning att skriva om här. Jag har skit kul när jag är med dom och allihopa är underbara människor! Felicia har inte dissat mig och jag har inte heller dissat henne på något sätt. Vi går inte ihop lika bra längre, det vet både hon och jag att vi inte gör. Vilket är väldigt synd men så är det och man förlorar och hittar nya vänner under livets gång. Människor växer åt olika håll och förblir aldrig likadana. Somliga växer ihop och andra isär. PUNKT.


grymt

Jag kom ganska nyss hem från träningen och åhh jag är så glad!!! Det gick så himla bra! Jag vill bara hoppa och hoppa och hoppa igen. Allting stämde och jag hoppade så högt :O Sååå på söndag ska jag till stockholm och tävla, det kom lite hastigt. Men jag, tre killar och en tjej i min grupp åker dit själva i minibuss. Jag känner att jag behöver en tävling innan USM. Dock måste jag tävla med seniorerna men det är ju bra resultat jag är ute efter och inte pallplatsen denna gång. 


sannas dag

Ja idag är det min dag! 16 år fyller jag och det känns ju toppen! Min familj firade mig redan igår eftersom jag har träning idag. SÅ igår var alla här och vi åt mat och semlor! GOTT! Fick lite pengar av mormor och grejer som hon stickat, hon är så söt :) Sen ska jag nog, eller jag ska få en mobil och sen ska jag ju på det där träningslägret i maj så dom grejerna är presenter. Men imorse fick jag iaf trosor och presentkort på den där "spa" grejen på stan, det var bra det! Och så sov Tom här igår också, och av honom fick jag ett suuuuper fint halsband. Han är så söt! Jag blev jätte glad, tack Tom :) :) :) Jag har inte tagit några bilder tyvärr, men jag SKA göra det sen nån gång! promise. 


2. det här gör mig ledsen

Lika som att jag blir glad när jag lyckas blir jag väldigt ledsen när jag misslyckas. Eller jag blir besviken och när jag blir besviken blir jag ledsen. Jag gråter nästan varje gång jag misslyckas. (jag syftar nu på friidrott/stavhopp) 
Jag har ganska lätt för att gråta. Det kan vara bra ibland och dåligt ibland. Det är ju ett sätt att få ut allt men jag skäms också när jag gråter. Speciellt på tävlingar, det känns så svagt att gråta över något sådant. Jag brukar gå iväg snabbt och sätta mig där ingen ser. Lite små fjantigt sådär. Men sen går det över. 
Jag blir också väldigt ledsen när någon sviker en, eller när man bestämt att det ska bli på ett sätt och sen blir det på ett annat. Jag är faktiskt en väldigt känslig person. Jag hatar när någon skriker på mig/är arg på mig. 
Dock har jag väldigt svårt att bli ledsen när jag hör/ser saker om krig och elände. Jag måste liksom se det för att jag ska bli ledsen. Som när vi var i Gambia och såg allting, det var riktigt tufft. Att se sanna filmer om t.ex andra världskriget gör mig också sjukt ledsen och sur. Det måste liksom vara verkligt, någon eller något måste trycka in i min hjärna att det är verklighet och att allt sånt där faktiskt händer och när jag fattar det, då blir jag riktigt ledsen.
Sen har jag väldigt lätt för att bli ledsen när någon annan som står mig nära är det. Jag försöker att inte visa det för om den andra är ledsen skulle i alla fall jag vilja ha tröst hos en person som just då är lite starkare och gladare.
Annars är det inte så mycket mer än småsaker som gör mig ledsen, men det är inte lika intressant. Dock gråter jag jämt till känsliga filmer lycka som sorg, men då är jag inte direkt ledsen på riktigt.

haha... två hemska bilder från när jag skadade ryggen i november förra året. Då var jag RIKTIGT ledsen. Bara att ligga där och veta att jag inte skulle kunna hoppa eller träna nånting normalt på typ ett halv år. Och känslan att inte kunna göra något själv, att inte ha någon kontroll på sin kropp, det var inte kul. Den här skadan är fortfarande inte bra, och ska jag vara ärlig tror jag inte att den någonsin kommer försvinna helt. Jag trodde det förut, i början tror man ju på vad läkarna säger men nu har jag insett att det kommer nog inte bli bra, men sånt är livet och jag kan ju hoppa ändå, eller hur? :)

bra sanna!

Kom precis hem från träningen, idag var det sprint och stav. Springningen gick väl som vanligt, det är så jobbigt och man vill bara dö men det känns bra efteråt. Men staven gick skiiiiiit bra! Så nu är jag på jätte bra humör! :D 
ville bara berätta det, haha. Nu ska jag duscha och försöka få bort allt detta klister på händerna.
KRAM och godnatt!


RSS 2.0