I am lost, I am vain, I will never be the same without you


what i feeling

Håret reser sig och hela jag ryser. Älskar den här låten, och älskar den ännu mer nu. 

onsdag

tjena kompisar! Ännu en dag hemma i sängen. Gick dock till skolan imorse för att göra historiaprovet och det kändes bra! Imorn ska jag till skolan! och träna!!!! Idag har jag väll typ inte gjort nånting, mer än att kollat på en säsong av sex and the city och gjort klart en redovisning. Känner att min blogg är rätt tråkig nu, har inga roliga bilder eller så... men jaa ni får stå ut ett tag till!

sjuk.............. igen

heeej.... Gick upp, mådde dåligt, trodde att det bara var för att jag var trött, åkte till träningen, värme upp och fyy vad dåligt jag mår. Ont i halsen igen, och skallen hänger inte med. Avbröt träningen och nu ska jag åka hem och bli frisk. Frisk på riktigt! Fick lov att gå till skolan och skriva ut ett papper så nu sitter jag i bibblan och väntar på bussen. Men vi hörs nog senare idag, om jag orkar. Ha det braaa!
En ledsen/sur Sanna


I found you


läxor

Sitter och funderar på om livet som tonåring bara handlar om skolan. Ibland känns det faktiskt så. På gymnasiet får man aldrig någon riktig paus mellan alla prov och uppgifter, när det ena är avklarat finns det alltid ett nästa moment att bita tag i och få ångest över. Och då undrar jag en till grej, när ska man hinna ha kul? Alltså typ ha en rolig kväll med sina vänner? Har man prioriterat bort det om man väljer att gå en givande linje på gymnasiet?Visst, jag har valt min linje själv och jag har även valt att gå friidrottsgymnasiet vilket stjäl en hel del tid det också.
Men nog om det där nu. För nu ska jag plugga historia. hehehe. Roligt va? Godnatt med er...
Bild från i helgen när vi badade tunna!

take it easy!


school

Godmorgon! Idag är det skola och sedan träning som gäller. Just ni sitter jag och Hanna på waynes och dricker varm choklad och pluggaar. Vi börjar skolan klockan tio idag, så vi ska väll snart dra oss dit. Efter skolan blir det stavträning och snabbhetsuthållighet. NICE! puss o pilll

home sweet home

HEJ. Jag har haft en helt fantastisk helg! Det har varit så himla mysigt. Vi har badat på experium, ätit god mat, åkt snowboard/skidor, badat tunna, spelat kort och myst runt i deras stuga! Nyss var Johan och hans family här och fick lite mat och sedan åkte dom vidare hemmåt. Så nu är jag iaf hemma och den tiden som är kvar av dagen ska jag försöka fylla med så mycket plugg som jag kan. Vi hörs senare. PUSS


sälen

Hey gullisar! Vi har det skit bra här i Sälen. Idag var det dock lite dåligt väder så vi skippade skidåkningen och drog till experium och badade och det var skit roligt!! Det var längesen jag åkte vattenrutschbanor och sånt, så åh vad jag njöt, hehe ;) Vi har också hunnit med att se Breaking Dawn idag, den var snor bra! Många gråt-scener, och dom förmedlade veeeerkligen känslan som man får i boken. Stort plus där. Nu ska vi sovaa, puss på er :)

skola träning sälen

Godmorgon! Idag börjar jag klockan tio, det var behövligt... Just nu sitter jag här hemma och är så gott som klar. Jag tänkte bara uppdatera er lite. Idag efter träningen åker jag alltså till Sälen med Johan och hans familj. Vi ska bo där i hans stuga och åka skidor och aahh ni vet, bara ha det bra helt enkelt! Jag kommer hem någon gång på söndag. Men jag kommer säkerligen kunna slänga in några inlägg under helgen :) Nu ska jag packa ner det sista. 
Ni får en bild på mig också, hur jag ser ut när jag nu ligger i sängen och chillar. hoho. PUSS

imorgon: sälen!

Träningen gick skit bra! Och det var superkul att springa häck, thihihi!! Nu har jag packat, ätit och duschat. Nu återstår det bara hundra timmar av plugg till mitt matteprov som äger rum imorgon.. åååhhhh, orkar inte. 
Efter skolan är det träning och sen åker jag direkt upp till Sälen med Johan! Det kommer bli grymt. Hörs mer om det sen. PUSS

isprinsessan no 1

Har precis åkt lite skriller i hockeyhallen! Och gud, jag är verkligen inte skapad för att åka skridskor. Varken som en prinsessa eller i feta, fula svettiga hockyskydd. Hehehe, men man får sig ett gott skratt iaf och det är alltid roligt!
Snart blir det häckträning!! :D

träning idag!

Hey! Har precis haft utvecklingssamtal, det gick braaa! Nu har jag historia och lite senare idag ska vi åka skridskor, fett roligt!!! Idag efter skolan ska jag träna, wiiihoooo! Jag ska springa häck tror jag :D YEY! 
Aja nu ska jag plugga..


trött?

hej snyggingar! det har varit en chillig eftermiddag. Kom hem, mamma hade köpt en skit snygg lampa till mitt rum så jag stod och beundrade den lite, sen mat, plugga, plugga, tv och se sex and the city. Dock hann jag bara se nån minut sen somnade jag, vaknade, gick ner till tv:n och somnade även där.. hehe, what is wrong with me? Nu är jag skit pigg såklart och kommer inte att kunna somna. Men godnatt iaf kära läsare, sovgott :) 
Mamma fångade ögonblicket... 


random


school

Hej på er! Jag är back on track så att säga. Eller jag är i alla fall tillbaka i skolan men dock inte till träningarna. Menmen, just nu har jag Engelska och det är väll sådääär roligt. Vi höres senare!


lockar

Godkväll! Idag har jag bara slappat. Jag här även börjar kolla på 90210, skiiit bra är det alltså! Rekomenderas verkligen, om ni inte har någon serie att följa. Jag har också hunnit locka håret, hihih. Fint va?? Hoppas att dom håller tills imorn! Annars brukar mitt hår ha en förmåga att krångla sig ur alla frisyrer jag gör med det. Men jag får spruta på några kilon med hårspray så ska det nog gå bra! :) Nu ska jag kolla på lite mer 90210 avsnitt!
puss på er

monday

tjatja bloggeeeen! Kom hem från Eskilstuna halv 11 idag. Mår bättre nu, men jag stannade hemma från skola och träning idag så att jag ska bli heeelt frisk! Jag hoppas att jag är fit for fight imorgon nu. Har fan varit borta en vecka från allting. Här får ni lite bilder från i helgen, ENJOY!

Äckeltuna

Hej alla trogna läser! Det har varit två jobbiga dygn sedan jag skrev. Åkte ju till Johan efter skolan och allt gick bra. Men frammåt kvällen började jag må riktigt dåligt och det blev inte bättre på lördagen. Ena halsmandeln var totatl uppsvullen och frammåt lördag kväll kunde jag knappt röra huvudet för att det gjorde så ont. Jag har därför inte kunnat blogga något. Men idag mår jag lite bättre och det är sjuukt skönt!!! Nu ska jag njuta av den sista dagen med Johan! Snart ska vi bada tror jag:) skööönt!

tjenaa micaelaa

hej på eeeer! Idag är jag tyyyp frisk. Kanske har lite feber och har fortfarande svin ont i halsen, men jag överlever. Idag är jag glad! För om en timme åker jag till Johaaaan. (hihihih) OCH kanske det bästa, det är idol ikväll!!! (nejdå Johan..) ÖHHMM,,, har inte så mycket mer att säga just nu mer än att jag sitter på en Svenska lektion och ska skriva klart en inledning till en debatt som ska komma att handla om invandring...kul...
PUSS PÅ ER!

jag säger godnatt

Efter lite medicin, värktabletter, bafucin och en heldag spenderades på sängen mår jag betydligt mycket bättre! Mamma har pysslat om mig hela dagen och jag har fått känna mig som en riktig prinsessa! (btw, har prinsessor one piece på sig???) AJAAAA, jag är glad att jag är "frisk" nu. Imorn går jag till skolan för att göra det där förbaskade juridik provet. Sen vid halv tre går tåget mot Eskilstuna och Johan! :D Som jag längtar... Jag slapp jobba på lördag, därav åker jag imorn ist. Ni får sova så gott så hörs vi någon gång imorn. take care

HP, i follow you till the very end

Snape: "I have spied for you and lied for you, put myself in mortal danger for you. Everything was supposed to be to keep Lily Potter’s son safe. Now you tell me you have been raising him like a pig for slaughter"
Dumbledore: "But this is touching, Severus, have you grown to care for the boy, after all?"
Snape: "For him?" shouted Snape. 'Expecto Patronum!'
From the tip of his wand burst the silver doe. She landed on the office floor, bounded once across the office, and soared out of the window. Dumbledore watched her fly away, and as her silvery glow faded he turned back to Snape, and his eyes were full of tears.
Dumbledore: "After all this time?"
Snape: "Always"

my one piece

Fick min One Piece för några dagar sen men har glömt att visa den på. Jag beställde den från nelly.com och jag har storlek small! Den är helt underbaaaar och det är verkligen värt att ha en! Om ni inte vet vad ni ska önska er i julklapp så är ju en one piece ett mycket bra tipps från mig! (tack världens bästa mamma!!!)

godmorgon

Heeej på er! Jag såg nu att jag har haft en söt liten gästbloggare här och det tackar jag för! Är han inte världens sötaste? JO det är han :) Jag hade ett helvete igår. Var in till akuten och fick medicin och grejer. Resten av kvällen spenderade jag död i sängen och var tionde minut på toan. Tänk dig att må så dåligt så du bara vill ligga ner, men måste liksom ändå gå upp för att du är så kissnödig. AJA, idag mår jag betydligt bättre, medicinen har verkat och nu har jag typ "bara" ont i halsen. Jag ska spendera dagen i sängen tillsammans med, te, Bafucin, Juridikböcker, Sex and the city avsnitt och min nalle! Jag ska försöka hinna med att blogga lite också. Hoppas ni mår bra :) 

MIN LIVS KÄRLEK!

Det bästa som har hänt mig hittils i mitt liv är att jag har träffat den fantastiska presonen som jag älskar av hela mitt hjärta! Du betyder så himla mycket och jag skulle inte kunna leva utan dig en ända sekund!
Nu vet jag att du mår riktigt jävla piss och jag lider verkligen med dig just nu och jag önskar att jag kan trolla så att du ska bli frisk så fort som möjligt och sen skulle jag vilja ligga och hålla om dig just nu för att jag tycker så synd om dig och göra allt du vill att jag ska göra! Om jag var hos dig så skulle jag behandla dig som att du var mitt eget barn och hålla om dig dag ut och dag in!
En sak ska du veta Sanna, att du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta vad som än händer!!
För er som läser detta, säg inget om det till Sanna för att det ska vara en överraskning tills nästa gång hon kollar läget här inne på bloggen!
Puss på dig och krya på dig så att du blir frisk så fort som möjligt älskling! 

det går inte så bra nu

Kan inte svälja, kroppen värker och jag har fått urinvägsinfektion. Ska snart åka till doktorn för att försöka lösa problemet. Ja så då vet ni varför jag inte bloggar. puss

plötsligt känns det lite lättare

Har pluggat hela kvällen. Prov imorn som sagt, men ingen vila efter det för jag har juridikprov på fredag. Jag har ont i halsen, jag är trött och ja ni vet när livet kan kännas sådär fruktansvärt jobbigt? Meeeeen nu känns allt betydligt mycket bättre för nu har jag bokat biljetter så att jag åker till Johan på lördag till måndag! Såååjaaa, nu har jag i alla fall något att se fram emot!



when i saw you, I fell in love with you and you smiled because you knew.


bilder från de senaste veckorna

Pimpade morfars grav lite när det vara alahelgona afton (stavning??)
En dag innan någon av alla morgonträningar.
Pauline i fredags! Alltså hon åt inte hela skålen själv, det såg bara så roligt ut när hon låg där så jag tyckte att det var värt ett kort.
Mitt fina paket som jag fick av Johan, men det var hans söööta syster Ebba som slagit in det!
En vacker morgon vid busshållplatsen. HIHI

tisdag

Sjukt rolig dag idag! Var på skydssombudutbildning. Det var inte alls så tråkigt som det låter. Vi fick spränga sprayburkar, släcka eldar, rökdyka. Sen fick vi även en nya HRL utbildning så nu har jag bevis på att jag får göra det, samt anvnda sånna här elchock grejer. Jag älskar att hålla på med sånt där, det är skit kul verkligen!
Nu åter till vardagen och mitt pluggande till ekonomiprov som är imorgon!

tack johan

Har glömt att visa mitt nya armband som jag fick av Johan när han var här i helgen! Alltså inte klockan, utan det till vänster ;)

plugg

hallå där! hem kommen från skola, träning och allt det där. Dock verkar skolan ha en förmåga att följa med mig hem. Ikväll och resten av veckan blir det riktiga pluggkvällar, tråkigt men sånt är livet. godnatt

school

Har precis haft lite teori om idrottsskador. Nu sitter jag på svenska lektionen och är så jälva irriterad på läraren. Han är SÄMST. Jag gick ut med mvg i nian, men nu har jag fan knappt G. Ska jag säga varför? Jo, för att jag är för modern i mitt skrivande. WHAT THA FUCK??? Aja, kyss mig i arslet, snart är det lunch och efter skolan träning. DET är nicigare. PUSS

distance means so little when someone means so much. I'll keep you in my heart till I can hold you in my arms


dopet

Jag och Johan i kyrkan
Jag och min kusin Elinore
Prästen när hon skulle hälla vattnet över Timmy, men jag tyckte snarare att hon dränkte honom, kolla bara hur hon håller honom liksooom?
En till bild på Johan och jag.. hihi
Mormor, min handikappade morbror och hans assistent.

Mamma och Timmy
Jag och Timmy. GOSIGT!
Världens vackraste tjej.
Johan och jaaag

söndag

Tja snyggingar. Jag har haft en sjukt bra helg med Johan! Började i fredags med mat och idol mys tillsammans med honom och Palle. Sen på lördan var det träning som Johan var med på och sedan iväg till pappa för att ge en tidig farsdagpresent. Senare på kvällen såg vi på skräckfilm, det var en speciellt upplevelse eftersom att Johan verkligen var livrädd för skräckfilmer (trodde att han hade överdrivit), han kallsvettades, det gick knappt att prata med honom och han hade ståpäls halva filmen. hehe, söötizz. Idag har vi varit på dop, det var min kusin Timmy som skulle bli döpt. Jag läste nån psalm och hällde upp vatten. Det kommer bilder snart, så försök ha lite tålamod :) 


skolan

Hej igen!  Är fortfarande i skolan. Jag har samhällskunskap och jag är inte ett dugg koncentrerad. Det känns rätt omöjligt att var det på en fredag kl 2... AJA nu ska jag försöka vara en seriös skol-tjej. HEJDÅ
På bilden nedan är jag påväg att nysa, söt va?????

fredag!

HEJ FISAR! :) Sitter just nu i skolan och har Engelska, som vi ska ha i tre timmar. Efter skolan ska jag fika med Pauline och sedan kommer Johan!!!!! Då åker vi hem till mig och äter och sen blir det idol, Palle hänger också på. Hoppas ni får en fin fredag! :) 

Bild från Nerja i slutet av Maj. Hur härligt??

irriterande dag

Idag hade vi tre lektioner men det kändes som tio. Sedan en tre timmar lång träning som kändes som tio timmar lång. Mobilen funkade inte, jag har glömt datorn i skolan och ja.. allt är inte riktigt på min sida idag. 
Nu har jag iaf ÄNTLIGEN kommit hem, har bäddat rent i sängen, ätit och nu ska jag ta det luuuugnt. 
puss

godnatt

Dålig blog bloggning idag, jag vet. Min dag har iaf bestått av först skolan, sen träning och sen öppethusgrejen! Seg dag faktiskt. Imorn blir det skola, sen träning, hem, plugga, tvätta och sen sova. På fredag kommer Johan hit, och jag längtar så jag spricker. Men nu ska jag sova, så jag får min skönhetssömn, (blink)

kom till öppethus imorn

Imorgon är det öppethus på lugnet. Jag tror det börjar klockan 18:00. Så kom dit och kollar på linjerna! Själv tycker jag inte om själva skolan speciellt mycket. Men ekonomi linjen är verkligen toppen, så jag rekomenderar er att komma och kolla på den! Lugnetskolan är speciellt bra för er som går på sporter. Det är en otrolig fördel att ha skolan så nära idrotten. Otroligt skönt. 
PlUS att jag ska stå och sjunga imorgon när det är öppethus, och det vill ni ju inte miss, ellerhur? Så kom och kolla!

one piece

Hej på er! Jag har ingenting kul att berätta. Förutom att träningen var skit jobbig, men det kändes bra! Annars har det varit en vanlig dag. MEN alldeles nyss beställde jag mig en one piece, (tack mamma)!! Så om några dagar kommer den.. JIIIPPPIIIII :D

skivstång

Tjena-mors! Har precis tvingat i mig lite frukost. Snart ska jag åka iväg till lugnet för att träna innan skolan börjar. Skivstång står på schemat. TAGGAD...


21:30

Jag är egentligen ingen människa som är gjord för att ha ett så kallat "långdistansförhållande". Det har jag vetat länge. Men sen, för några månader sedan, började jag smsa med Johan. Det kändes bra, liksom ni vet, det här kan nog bli något. Men ska jag vara ärlig så trodde jag inte att det skulle fungera på grund av avståndet, för jag är verkligen inte en sådan person. Men sen så träffades vi, och jag ändrade faktiskt helt uppfattning. Plötsligt kändes allting så jävla möjligt som det bara kan bli. För helvete vad jag tycker om honom. Det är skit jobbigt att vi inte bor nära varandra. Men jag vet att det kommer att fungera ändå, för om man tycker om varandra så löser sig resten, på ett eller annat vis. Jag saknar och tänker på honom varje minut. Aa okej, jag hade egentligen tänkt sova, men jag fick lov att skriva av mig lite. Du är underbar Johan! Sov gott.
(och bli inte sur över den här bilden, den är söt) 

måndag

Det var rätt härligt att komma tillbaka till skolan ändå, speciellt till träningen! Har precis kommit hem och har hunnit ätit också! Nu ska jag skriva upp lite juridiska ord och sedan blir det en kväll med massa sex and the city avsnitt som jag fick av en kompis i skolan idag! Det blir kung det.


var jag brun eller brun i somras?

Lovet börjar gå mot sitt slut, tråkigt är väll det. Men det ska också bli lite skönt att träningarna börjar som vanligt igen! Dock börjar jag kl 10 imorgon vilket känns jävligt skönt! Hoppas ni har haft ett bra lov allihopa! Godnatt med er :) Här är två bilder från i somras när jag var bruuun. åååh

Believe me, I don't want to go

Här är alltså videon när jag och Palle gör en cover på Moa Lignells låt, When I held ya.


sista dagen på lovet är kommen

Nu har Palle åkt hem och endast några timmar kvarstår av lovet. Dom timmarna ska jag spendera med min familj, god mat och en kväll framför tv:n! Om ni har lite tålamod så kommer det snart att komma upp en video när jag och Pauline gör en cover på When I held ya med Moa Lignell! :D

lördag

HEEEJ alla FANS! Vaknade i stugan, åt god frukost och sedan åkte jag in till stan för att jobba. Det var mycket folk så tiden gick snabbt (tur det). Sen efter jag slutade lekte jag med Palle och det gör jag fortfarande. Vi har ätit gooood mat, spelat gitarr och sett på film. Kronjuvelerna, den var faktiskt bra! Värd att se. Nu ska vi överväga om vi ska sova eller hitta på något annat kul. PUSS PÅ ER

stugan, fiskben och hår

Jag har haft en mysig dag i stugan! God mat, idol och bara tagit det lugnt. Imorn blir det jobb några timmar och sedan leka med Palle. Här får ni bilder på mitt nya fräsha hår, stugan och fiskben. haha! Godnatt kära ni







nyklippt

Hade klipptid imorse så nu är mitt hår jätte fräsht och fint OCH luktar gott! Efter det åkte jag och mamma upp til stugan och här ska jag tillbringa kvällen och natten. Vi har precis ätit fisksoppa med räkor (MUMS). Jag börjar dock bli lite orolig för TV:n fungerar inte, eller bilden hackar!!! Och det är idol ikväll... aaahh, måste fixa det..

today

Träningen var faktiskt dryg. Eller den var låååång... Efter det hade jag och bästa Palle en fin stund på stan! Sen åkte jag och mamma till morfars grav och tände ljus och gjorde lite fint. Det är snart sju år sen nu, saknar dig! 
Nu ligger jag hemma i sängen och degar och funderar på vad jag ska göra med min kväll. PUSS


shopping

Okej, här kommer allting som är nytt. En del grejer är inte från Kina. Ni ser nog vilket.

torsdag

Lovdagar går alltiid så jäkla fort! Det är redan torsdag... Jag ska snart åka iväg på träning, dag ska jag springa häck och köra styrka. Hoppningen gick bra igår förresten, det var skit sjoj! Efter träningen ska jag och Pauline fika lite på stan, sen ska vi hitta på nåt roligt. Jag skaaa visa vad jag fick från Kina också, jag fann ingen tid igår eftersom jag somnade och sov i två timmar och sen var jag helt död, men jag ska försöka hinna med det idag. PUSS



jag saknar dig


träning

Hola! Jag har brottom. Ska iväg på träning snart. Idag ska vi hoppa!!!!!! :D Igår kom mamma hem också, ni får se allt jag fick senare idag tror jag. Ha en bra dag.

1 november

Vart fan är snön?

Läs min väns blogg

Läs om min kära vän Erika på hennes blogg! Klicka HÄR eller HÄR, eller kanske HÄR

den senaste månaden i bilder


Hemma

Hej på er gull-rumpor! Kom hem igår kväll från Eskilstuna. Nu har Johan åkt till Teneriffa på träningsläger, tur han har!!! Men själv är jag kvar i kalla Falun och ruttnar. Igår när jag kom hem var jag med underbara Erika, Sofia och Siri. Vi lagade mat, dippade grönsaker, åt glass och såg på en skräckis. Skit mysigt! Nu skulle jag egentligen ha tränat, men jag har gått och blivit sjuk så det blev ingen träning för min del. Hoppas jag blir bra till imorn för då ska vi hoppa stavhopp :D  
Ikväll kommer min älskade och saknade mamma hem, gud vad jag längtar efter henne! Nu ska jag åka till mormor och få lite mat. Ha en fin dag!

RSS 2.0