Eskilstuna

Heeej alla fans! (hehehe) Jaaa, nu är jag i Eskilstuna (Äckeltuna) och ska vara här till på Måndag. Vi har det sjukt bra. Och jag kan ju berätta för er också nu när det är officellt (hehehe),,,, Att jag och Johan är tillsammans! Hihihi... Skit gulligt va??? Nu ska jag fortsätta pussa på honom :) HEJDÅ

jag och elias

Här får ni en video från igår när jag och Elias spelade lite! Det blir fett fel i slutet, men ajaaaa 


skolan

Just nu har vi Juridik. Våran lärare är inte här så vi gör allt annat än vad vi borde göra. PUSS

fredag

JAAA! Nu är det äntligen fredag :D Igår hade vi det jobbigaste passet på hela veckan. Eller nej, det jobbigaste på hela träningsperioden. Men jag klarade det!! Jag är sjukt stolt över mig själv, BRA SANNA! Just nu sitter jag och äter frukost och ska snart gå och packa ihop det sista för att sen åka till skolan. Jag åker till Eskilstuna direkt efter skolan och blir där till på måndag! Vi får se hur det blir med bloggningen. Men jag gska försöka uppdatera iaf. Ha en bra fredag :) 

22:31

Idag var det en bra dag. Eller jag gjorde den bra. Träning, skola och sen hem för att göra läxan, som jag blev klar med! Fan vad grym jag är. Imorn blir däremot en jobbig dag. Jobbiga lektioner och jobbigaste träningen. Helt sjukt vad jag längtar till Fredag, för då åker jag till Johan!! Men nu ska jag sova så att jag är pigg imorgon. godnatt

07:35

Godmorgon. Har precis ätit lite frukost. Det blev yoghurt med blåbär och crunchy, och så ett glas blåbärsjuice! Ska snart åka iväg till träningen, men innan dess ska jag borsta tänderna och packa ihop grejerna. Vi hörs ikväll babes!

tisdag

Hej! Vanlig dag idag igen. Träning, skola, hem äta och nu sängen. Imorn har jag morgonträning igen, men inte lika tidigt som tur var. För övrigt så längtar jag till fredan, och till tisdan nästa vecka då mamma kommer hem! :) 
sovgott

trött tjej

morgonträning

Hej coolingar. Uppstigning kl 6 idag. Jag har morgonträning om ett tag och då är det skivstång som står på schemat. Skönt att ha det gjort i alla fall! Ni får ha en bra dag kära ni.

måndag

Ny vecka igen. Det har faktiskt gått fort. Det har varit så mycket på sistonde att jag inte ens har hunnit tänka på att det faktiskt är höstlov nästa vecka. Det är då  behövligt! Tog ut mig som fan idag på träningen, så jag är helt slut. Ligger som en död fisk i sängen. Jag har lite plugg som jag bör göra men det tar emot som fan. Hoppas ni har lite mindre fullspäckat liv än jag, för just nu hinner jag verkligen inte med nånting. Justde, idag somnade jag på företagsekonomin. Alltså verkligen s o m n a d e! Man brukar ju slumra till då och då men nu SOV jag verkligen. Jag är så sjukt trött. Godnatt med er!

min helg

Hej på er. Det har inte funnits någon tid att blogga på några dagar men nu så! Jag har haft finbesök i helgen. Johan har nämligen varit här hos mig från i fredags och åkte precis hem. Det har varit jätte mysigt verkligen. Restem av dagen ska jag bara ta det lugnt. Jag har flyttat hem till pappa nu också. Så jag ska packa upp mina grejer och så. Hoppas ni har haft en fin helg. PUSS

indianer

Hej! Idag var det volleybollturnering på skolan. Det var skit kul!! Vi var utklädda till indianer och vi var bra som fan! Hade matteprov idag också, det kändes bra trots allt. Jag måste få G iaf. Imorn är det äntligen fredag. Guuud vad skönt! Nu ska jag fortsätta att packa lite, flyttar hem från mormor imorn och bor hemma över helgen. 
Här är lite bilder från idag

hur gör jag?

Varje kväll pluggar jag och kommer aldrig i säng. Går upp klockan 6 tre dagar i veckan för att köra morgonträning. Annars tränar jag efter skolan. När jag kommer hem är jag helt slut och orkar inte göra nånting. KUL liv. Jag förstår ärligt talat inte hur jag hinner med allting, men på nåt sätt så går det tydligen. Imorn har jag matteprov och jag pluggar för fullt. Här får ni lite bilder från när jag var liten och söt.

20:41

orkar inte. Matteprov på Torsdag och jag pluggar ihjäl mig. Hade morgonträning imorse, skivstång, tungt pass. Imornbitti är det träning igen, men lättare denna gång. Jag tror att jag går och lägger mig. Sov gott!

it still doesn't make any sense


till mamma så att hon vet vad som händer här hemma

Vanlig dag, jobbig träning. Jag är nu hos mormor och vi har precis ätit mat. En kul sak som jag kan dela med mig av är att, när jag var på lager, eller ja bubbleroom (stavning?) så måste han som ägde stället tyckt att jag var så trevlig så han vill typ ge mig jobb där. Mycket kul! Vi får väll se vad som händer. Nu ska jag kolla på SOS västkust. PUSS

teori

Tjenare! Sitter i friidrottshallen och har teori. Inte så kul, men hellre det än andra lektioner. Vi hörs senare!

sunday

Tjena fisar! Har nu flyttat hem till mormor min och ska bo här en vecka, myspys! Sitter här och kollar på tv, men jag ska väll försöka ta tag i läxorna och göra dom, men det tar emot! Godnatt.

inuti, är det vi


lördag

Fin dag idag! Jobb, sen kom Palle ner på stan, vi gick och kikade lite, vi åt middag, sen hem till Anton och sen gick vi tre på bio. Vi såg crazy stupid lov, den var faktiskt rätt bra :D Nu ligger vi hemma i min säng och ska sova! Det här är sista natten som Palle bor här :( Tråkigt! Imorn ska jag och två kompisar åka till lager 157 i hopp om att hitta lite snygga kläder. Godnatt
P.S, någon frågade varför Palle bor hos mig. Det gör hon för att min mamma är i Kina i tre veckor och en av dom veckorna bestämde vi oss för att bo tillsammans!


ekonomiprogrammet

Maja om Vad vore jag, utan dina andetag?:
Hört att du går ekonomi ä det sant ??
isånafall kan inte du berätta vad ni gör och vad du tycker om det ? :D




Svar: Ja jag går ekonomiprogrammet. Eller det heter ekonomi-juridik. I ettan läsar man både juridik och ekonomi för att sedan välja ett av dem i tvåan. Det är verkligen en toppen linje och jag rekomenderar den starkt! Själv är jag inne på att gå juridik, men våran lärare där är en katastrof så jag vet inte längre, men det bryr väll inte du dig om haha.. Vi få göra mycket studiebeskök, eller vi har gjort ett hitills men jag vet att många fler väntar. Ekonomiläraren (Steven) är skit bra tycker jag, och han fixar så att vi kommer få göra massa roliga grejer, åka iväg till olika städet och länder. Mest läser vi företagsekonomi. Men jag vill också varna att om man väljer ekonomi så kommer man att få jobba rätt mycket matte! Så var beredd på det. Jag känner att jag fortfarande inte riktigt har kommit in i allt än, men det jag kan säga är att jag verkligen rekomenderar denna linje! Bortsätt från ekonomi och juridik läser vi också, matte, engelska, svenska, språk, idrott och historia. Jag kan också säga att i trean kommer vi även att starta ett eget UF-företag. Hoppas du blev något klokare av mitt svar i alla fall!

Vad vore jag, utan dina andetag?

Hej på er! Klockan är snart tio över 12 och jag ligger i soffan med Palle. Vi har haft en mysig kväll med mat, godis, idol och skype. Måste bara säga hur sjukt jävla bra jag tycker att Amanda Persson på idol är, jag grät när hon sjöng ikväll, helt sjukt vad hon berör mig. Imorn ska jag jobba några timmar sen ska jag och Palle hitta på nåt kul! Vi hörs nog imorn. Puss

En bild på mig och min underbara kusin från stugan i påskas!


won't you embrace me, won't you take me to your arms, i wanna feel your love surrounding me



Såhär ett år senare, är detta fortfarande min favorit låt att lyssna på när man vill gråta och bara deppa.


Piano version - med ena foten utanför

Jag och min kompis Elias. Det är han som spelar piano!

Torsdag

Hej på er! Det gick bra hos doktorn, men att ta alla dom där bedövningssprutorna gjorde fan riktigt ont. Och det var väldigt obehagligt när dom sydde ihop de! Sen när bedövningen släppte så gjorde det fruktansvärt ont och man mådde illa. Men nu är det gjort och jag får hoppas att det läker fint. Nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Vi hörs senare tror jag. PUSS

onsdag

Detta är en väldigt bra vecka. Vi har inte så mycket plugg och träningen är rolig! Och det bästa av allt, Pauline bor hos mig. Det är så himla mysigt!! Just nu är jag i skolan och har nyss avslutat ett träningspass. Ikväll ska jag och Pauline äta taccogratäng och mysa. Men NU precis alldeles snart ska jag iväg till doktorn och operera bort en grej. Alltså jag är så sjukt nervös. Jag ska få bedöving och det har jag aldrig fått förut. Och plus att det är på bröstet så dom kommer ta sprutor där, URS vad ont. Men jag får bita ihop. Hejdåååå



tisdag

Hola! Sitter i biblioteket och översätter nån sjukt tråkig text. Samtidigt skrattar jag åt Sanna som har brytit tummen när hon spelade handboll, haha skadeglädje.... AJA, förövrigt så har Pauline flyttat in hos mig i en vecka framöver, super mysigt!! Nej, nu ska jag fortsätta med det jag ska.

school


jag borde sova

Aaaa, jag borde verkligen sova. MEN istället sitter jag och kollar på Natt på musèet som går på 4an, skypar med fina Johan och dricker cola! Alltid samma sak varje söndag, jag kommer aldrig i säng. Menmen... godnatt!
Tuffingen!!


skol-sm

bilder från skol-sm av Emma

no air


sunday

HELLO! Min helg har väll varit helt okej. Fredagen fick bli en plugg och ta det lugnt dag. Sen på lördagen var det träning, sen jobb och sen middag med tjejer och sen vidare på fig-fest! skojskoj. Idag har jag jobbat hela dagen och nu ska jag snart äta och sen måste jag tyvärr tillbringa resten av kvällen tillsammans med mina svenska böcker. Har nämligen gramatikprov imorn, roligt!!!! Nej, hejdå.

a moment like this


sm-bilder


svenska

hej, har svenska och det suger. Delar med mig av lite söta bilder på mina classmates!

fredag

Äntligen är det fredag! Fick sova ut idag, jag ska nämligen till doktorn snart så det var ingen idè att åka till skolan innan. Ingen träning idag, utan vi kör den imornbitti istället, fett bra!! Efter skolan idag ska jag istället gå på stan med mammsen, sen ska hon och jag vara hemma här hela kvällen och mysa. Nu ska jag göra mig iordning. Ha en fin dag!

Jag trodde aldrig att paolo roberto skulle få mig att gråta och rysa i hela kroppen

Idag var det kick off för UF. Det bästa var när Paolo Roberto höll föredrag. Han pratade i nästan en timme och jag satt lika intresserad, imponerad och rörd hela tiden. Jag har hört att han är bra och ungefär vad han pratar om, men att jag skulle bli så tagen var jag inte berädd på. Jag rekomenderar er verkligen att, om Paolo är någonstans nära er och ska prata, ÅK DIT och lyssna. Det är verkligen värt det. Tack för mig!

fråga

Anonym om jar of hearts:
hur är din och Toms relation idag? (:
snackar ni mycket, har nu tänkt att träffas eller så?
ha det bra kram! (:

Svar: Haha, det där tänker jag inte ens svara på. Vet nog vem det är som frågar, och du kan fråga på fb istället tycker jag. Jag kan säga att vi är kompisar och pratar med varandra i alla fall!

jar of hearts

I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
I learned to live, half-alive
And now you want me one more time
I have grown too strong
To ever fall back in your arms
And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

plugg-träning-skola-hinner-inte

Ja, det är mycket nu. Skola hela dan, sen träning till kvällen, hem, plugga, sova och sen upp igen. Och någonstans där emellan ska jag hinna leva också. Puuhh, men ibland när jag stannar upp och tänker efter så har jag faktiskt kul på vägen, jag har en rolig klass, världens roligaste kompisar och träningen är faktiskt rolig!! Ikväll har jag varit på bio med mamma och anders. Vi såg jägarna 2, den var lite förutsägbar men bra och spännande ändå! Nu har jag gjort det sista plugget och ska krypa ner i sängen med en kopp te! För imorn ska jag upp till skolan tidigt och sjunga och spela med en kompis, jippii! PUSS PÅ ER

träning

Hej på er! Idag körde träningen igång igen efter två veckor med vila. Vi går nu in i uppbyggnadsperioden och det ska faktiskt bli kul. När jag såg mitt träningsprogram för dagen trodde jag att jag skulle avlida, men det var faktiskt roligt! Okej, såhär kanske det inte kommer att låta om några veckor, men jag tror ärligt att detta kommer bli toppen! 
Nu får ni lite bilder från skol-sm som jag snott från emmas blogg!


Tjena ig-barnet

Hej ville bara berätta att jag har fått mitt första F (IG) haha... Vi skulle ha läsa nån novell som jag hade glömt bort, sen fick vi en uppgift lektionen efter att vi skulle svara på frågor om den här novellen, och jag kunde då självklart inte svara på dom här frågorna. JAJA, sånt är väll livet, ville bara berätta det. -onödig information-

20:42

Hej igen! Taccogratängen blev ett mästerverk, skit god! Kom precis hem från lugnet, jag åkte dit och gjorde Emma sällskap för hon skulle kolla på sin pojkvän. Kul och träffa henne!! Nu MÅSTE jag plugga, men det är sex and the city på fyran och det låter liiiite mer lockande. hmmm

söndag

Idag har det varit en "typisk söndag". Jag har sovit länge, städat rummet, setat vid datorn, pluggat. Snart kommer mamma hem och då ska jag laga taccogratäng till henne och mig, gott va?? Hoppas ni har haft en bra helg!

It takes a great deal of courage to stand up to your enemies, but a great deal more to stand up to your friends - Albus Dumbledore



skjut mig!

Ligger nu i sängen och har gjort allt annat än det jag ska. Spelar låtar, sjunger, gör ingenting... Men NU ska jag gå ner, hämta cola godis och sen börja plugga den där förbaskade historian! BLÄ hejdå

igår

Igår hade jag ännu en sjuk kväll med min klass! Började att jag och mina kompisar åt på tzatziki och sedan åkte vi hem till Sofia och festade där med våran klass och några till. Skit skoj! Idag har jag jobbat och kom precis hem. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och plugga skiten ur mig, har massor med prov nu. Hörs nog lite senare. Ha det bra!

RSS 2.0