grym

nu är jag lite tjatig med klipp, men jag har nyss lärt mig hur man gör av fellan ;) haha, måste ju prova lite!
älskar den här låten (L)  lyssna på texten, den är helt sjuk:
"Now I'm a fat house cat Nursing my sore blunt tongue"  undra vad han hade för känslor när han skrev den här låten? ;D



new moon

åh, som jag längtar!

 

if your reason for being, didn`t want you anymore, would you still risk everything?

kämpar på

detta är ju sjukt! Jag har inte varit helt frisk på en vecka nu! Igår trodde jag att jag började bli frisk, men så i morse när jag vaknade var jag värre än nånsin! urs. men nu är iaf fellan också sjuk ;D (skadeglädje) så nu har jag nångon att prata med!
nu sitter jag och kollar på mamma mia. man blir alltid så glad av den!

ciao


ögoninflamation

ja, det fattades bara det.. nu har jag fått ögoninflamation! väldigt mysigt! Allt jag vill nu är att sova i fem dagar , vakna upp frisk och kry och kunna börja träna igen! jag ruttnar verkligen bort , jag hatar att vara sjuk! Jag sitter här i min ensamhet och bara väntar på att livet ska vända och ta den bra vägen ist för den här! Ni får väldigt gärna ringa eller smsa mig, skulle vara väldigt upp muntrande ;)
haha, skulle försöka ta en massa twilight bilder förut, och så skulle jag redigera dom och göra dom såhär bleka i ansiktet (dom som sett filmen vet) men jag vet fan inte hur man gör dom så :P nån smart unge som vet ? ^^ gjorde dom vanliga ist, har inge liv..


seeeegt

det tar verkligen hundra år att ladda upp bilder, vet inte varför :S här har ni mina tjockt roliga vänner!
från vänset; caroline, nora, fellan, jullan, sanna, tildis
som sagt, skit kul hade vi ;D


lördagskväll , sjuk

Tjabbbbba! Jag och tjejerna hade jätte kul igår! Synd bara att jag blev väldigt sjuk efter ett tag. Jag lovar, har aldrig varit så täppt i näsan i hela mitt liv! och jag kan verkligen inte andas genom munnen när jag sover! Förstår inte hur folk kan göra det?!  fellan gör det gämt, hon ser ut som om hon vill äta upp luft när hon sover! jätte söt är hon! och det är min tjej det :)
det kmr bilder från kvällen sen, vi hade jätte mysigt :)
Idag har jag inte gjort ett piss. pappa hämtade mig på förmiddan hos caroline, sen åkte vi hem till han och sen dess har jag legat i soffan med datorn, som är min ända kompis i knät och tv:n framför mig! och så har pappa lagat väääldigt god mat också, så det var ju uppiggande :)
Nu sitter jag här med min söta hund och kollar på robinsson ^^ 
och så är det ju sverige portugal idag, så ska nog kolla på det nu =)
vi hörs sen för fan! 

 barnen ericson

hejjjjjjjjjjjjjjjj

har jätte brottom!! ska iväg på tjejkväll med caroline, tilda, fellan, jullan och noris! :) ska bli väldigt väldigt trevligt ;D jag är mycket gladare än jag ser ut på bilden, hahah :P
ha en fettttt kul fredags kväll alla barn! för det ska jag ha!! kanske kommer lite bilder sen...
tjjaaaaoooo !


uttåkad!

sjuk idag igen! försöker vila så mycket som möjligt för att orka med kvällen ;) mer om det sen... 
Hoppas alla har en bra dag i skolan , vill faktiskt dit, har två prov att göra klart , hatar att skjuta upp saker..
har nyss sett på "10 things that I hate abot you". Den var väll sådär bra , rätt roligt :P  Men en film som ALLA måste se är the notebock (tror den heter så)  så himmla fin!  nu ska jag gå och fixa lite saker , och packa lite , ska till pappa i helgen :) 
höööörsss ♥

fotbollstjejer!

kom nyss hem från ett möte med några av flickorna i laget, vad vi bestämde får ni inte veta, är hemligt än så långe, annars kan nån sno våran idè :P
men herregud säger jag bara, dom är så stört sköna tjejer så ni fattar inte! vi kanske inte vinner så många matcher, men fy fan vad vi kan ha kul!! så himmla goà tjejer!
nu ni flickor ska vi fixa det här! och ta oss dit vi vill mest av allt just nu! ;)

<--- fellan
köööööööörsnäääääääs!

twilight

 

jag vill vara där, i deras värld, leva deras liv, höra deras tankar, få deras egenskaper. Att läsa böckerna gör det nästan möjligt, man lever inte i verkligen när man läser, man lever som i en underbar dröm. och snälla väck mig inte!
utan läs böckerna själva istället, och träffa mig i den underbara drömmen ;) hahah, besatt ♥  någon mer som fastnat?!

sjukis

är förkyld, jag tror inte att jag har feber som tur är men det suger ändå! 
kanske inte var så smart av mig att vara med på söndagens match, eftersom jag var förkyld även då, men nu får jag ta mitt straff ;) ingen träning för mig ikväll :/  så typiskt, när jag äntligen har fått friidrotts suget tillbaka, och tycker att det är det roligaste som finns, så kan man inte träna! 
nu ska jag gå och läsa lite tror jag :) 


Tjjjja!

okej, nu har jag skaffat bloog, precis som alla andra, skit kul! :) jag gör det lite på test för o se om det passar mig ;D
justja, kanske borde säga vad jag heter... jaja, jag heter Sanna Ericson, går på friidrott och fotboll :) så nu vet ni det! ;)


RSS 2.0