stockholmo


Idag har jag och mamma varit på stan heeela dagen! Har hittat lite grejor men det får ni se en annan gång..
Nu ska vi gå och äta på mitt favorit ställe, sen blir det tidig läggning eftersom att jag har tävling imorn! wihoo :D

Lycklig

ÅHHH dn-galan igår var jätte rolig!! Roligast av allt var nog att jag fick träffa Usain Bolt och fick hans autograf! Liksom hur häftig är inte han? Världens snabbaste man. Hur mäktigt? Sjukt mäktigt.
Nu har jag precis ätit hotell frukost (MUMS), snart ska jag och mamma gå en sväng på stan, sen ska jag nog till stadion och kolla på när mina vänner tävlar. Sen imorn är det min tur!  :D

tänk att bolt liksom har tagit på den där lappen! :O wow..

dn-galan

Hej! Nu tuffar snart bilen iväg mot Stockholm och årets dn-gala! Ska vara där hela helgen. Ikväll ska jag kolla på stora dn-galan där bland annat usain bolt kommer springa, SÅ kul kommer det bli! Sen på lördag och söndag är det tävlingar! Jag ska tävla på söndag. Jag ska springa 13.20 och hoppa 16.30, om ni vill kan ni följa mig live här http://www.dngalan.com/youth/ Ha en bra helg allihopa! Så hörs vi när jag kommer hem om inte tidigare, puss på er kära ni!
här är lite gamla bilder från förut när jag var med på dn-galan.. På den tiden var jag ju bra och kom då tvåa på häcken, det var tider det! Nu ser det lite sämre ut. höhöhö.

i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i


packa

Det gick så J*VLA dåligt på träningen. Kunde verkligen inte hoppa!! Blev så sjukt sur, men tog ut allt på styrkan sen så nu är jag glad. Nu är jag hemma efter en hel dag i borlänge. Nu ska jag sätta igång och packa åker ju iväg imorn!! :D Och så ska jag dammsuga och åka förbi Moa och hämta lite kläder som jag glömt där. Puss på er!
lite bilder
jag och min nya kusin Timmy!
Haha, sitter och tar ego bilder innan träning... cool brud!
Loka Coconut och banan <3
<3

sliter

Inte alls nå mycket folk idag, tråååkigt. Men jag sliter som ett djur ändå! Det hade kommit en pall fårn diffrent design som ska packas upp, checkas av och prismärkas. Så det är vad jag håller på med nu. Jag har typ 10000 grejer kvar. puhh,, nu ska jag fortsätta

Torsdag

Hej på er! Jag jobbade skit hårt igår på träningen. Det var super kul men drygt som fan! Nu ska jag sticka iväg till kupolen och jobba, sen blir det träning i kvarnsveden. Men först FRUKOST! 
Jag bjuder på en härligt låt :)

sola och bada

Igår sov jag med anna och moa, käkade chips, drack cola och kollade på skräckfilm. Mysigt liksooom! 
Idag har vi solat och badat. Jag har faktiskt badat skit mycket, brukar bara doppa mig annars (jag börjar bli en gammal  tant) Men idag så var jag i och lekte! Nu ska jag se till att få något i magen och om några timmar ska jag på fotbollsträning, yeah! 

Bikinin är från cubus, och jeans shortsen från svea :)

match

Kom precis hem från roxnäs. Tränaren ringde och sa att jag skulle spela match ikväll, så det blir ingen friidrott.. 
Men men, nu ska jag äta!

godmorgon!

HEY! Jag och Anna har precis vaknat, vi ska äta frukost och sen åka iväg till roxnäs för att BADA! :D
ni får ha en toppen dag kära ni!

monday

Har lekt med Annisen idag. Vi har ätit, sett på film och pratat. Nu är jag hemma och om någon timme ska jag dra iväg på fotbollsträning. Men innan det så ska jag läsa lite solo, och äta jordgubbar! hoppas ni mår bra

free him, and you'll free yourself


nu kan du få mig så lätt

And I wonder if I
Ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one
I'm all alone
And I need you now
Said I wouldn't call
But I've lost all control
And I need you now

And I don't know how
I can do without
I just need you now



jag sjunger

Godkväll! Har spelat in en video när jag sjunger och spelar. Jag är verkligen sämst på gitarr, jag vet. Men man ska ju alltid försöka iaf, och göra sitt bästa. Hoppas ni gillar det!
Ni får ju gärna lämna en kommentar och berätta vad ni tyckte... puss!


vi är inte såna som i slutet får varann


i sånna här tider är det viktigt att vi hjälps åt

Alltså jag måste få skriva av mig lite om Norge. Hur sjukt är inte detta som har hänt? Jag förstår inte vart allt det här är påväg. vart det än är så ser det inte bra ut. Räcker det inte med all den fattigdom, svält, sjukdomar osv som redan finns? Det räcker och blir över. Sånt här händer nästan varje dag någonstans i världen men när det kommer hit, till lilla norden, till vårat grann land, bara någon timmes bilresa bort, då förstår man att det verkligen händer. Eller nej, det blir nästan mer obegripligt nu, för sånt här händer bara inte i min värld. Det ska inte få hända. Jag har vänner i norge och jag har varit där jätte mycket som liten. Norge är som Sverige, fredsligt och lugnt. Det känns ofattbart att en människa kan hamna så fel med sig själv att man gör detta. Hur gör man för att gå såhär långt? Vad har han upplevt, hur har han vuxit upp? Vilket som, kan han inte skylla ifrån sig på något. För det här, det här glömmer man inte bort, det här är inte något man kan se förbi. Det här är hemskt. På tävlingen idag hade vi norges flagga på halv stång, och vi höll en tyst minut. Det kan tyckas vara lite, att bara tända ett ljus eller ha flaggan på halv stång, men det är ett stöd. och varje stöd räknas, ellerhur?

bilder från tävlingen


valbo games

HEY! Galen kväll igår IGEN, kul var det. Nu åker jag iväg till valbo/gävle för att tävla.
Hörs sen, puss

lördag 23 juli

Tjenare! Igår hade jag en sjukt kul kväll med mycket roligt folk, tack för det! Det blev lite galet, haha. Nu sitter jag här som ett litet mongo. Ska strax gå ner och göra iordning en kopp te för mig hals/hosta och sedan göra lite snabba styrke övningar för att ladda upp inför morgondagens tävling (så att inte musklerna blir sega) Sen ska jag se på en film, och ikväll ska jag och moa och förhoppningsvis matilda ut på lite bus! PUSS PÅ ER
!obs, inte seriös bild!

bilder från de senaste dagarna


torsdag

Hej och förlåt. Det har hänt rätt mycket dom senaste dagarna så det har inte funnits någon tid åt bloggen. Ska snart åka iväg till jobbet, kanske bloggar där om jag får tid över. Men bara så ni vet att jag lever. puss

du fick för stor del av mitt liv

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen 
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen 

Det finns ingen att behaga, inget att förklara 
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
jag gav upp för länge sen

live as though heven is on earth

fina bokstäver som man kan ställa eller hänga upp.
super söta skyltar. Som man kan hänga typ på dörren/väggen. Finns massa olika!
snygg och poetisk tavla, haha.
Och det här har jag på mig från SNÖ idag. Halsband med en diamant boll på, och ett armband med typ
kullager runt. SNÖGGT

08:19

Hej på er gullrumpor! Hård fysträning igår, men det var kul. 
Nu kommer mamma snart och då ska hon skjutsa in mig till stan, så att jag kan åka till kupolen och jobba. Jag öppnar idag. Efter jobbet ska jag och mamma gå på kupolen lite, sen har jag träning. BRA DAG! 

super härligt bild från Spanien!

måndag, ny vecka

Hej på er! Jag och Anna sov skit länge, sen har vi ätit och bara segat. Nu har hon åkt för ett tag sen, och jag har sovit lite till och spelat gitarr. Nu ska jag byta om och sedan dra iväg på träning, fotboll faktiskt (fast jag tror att det är fys!!) Hörs sen
mongo bild från spanien

rummet

FÖRE: (det här är dock gamla bilder, men mitt rum har sett likadant ut ett tag..)
EFTER:





idag

Hej, såhär såg jag ut idag. Gjorde en fiskbensfläta på sidan och fästa luggen med ett blom-hårspänne som jag har kvar sen balen. Snyggt och super enkelt! Ikväll har jag, anna och moa gjort skit god mat. Hemgjord potatis sallad, kött, halloumi os och majs. Riktigt gott blev det! Snart kommer det bilder på mitt rum.

SNÖ OF SWEDEN

Tänkte göra lite reklam faktiskt. Står här och jobbar, och då brukar jag passa på att låna smycken från snö under tiden. Idag har jag lånat dessa. Ett långt halsband med en nyckel och en svart diamant på, likaså armbandet som är högst upp. Båda två är från SNÖ OF SWEDEN. skit snygga grejer därifrån! På bilden längst ned ser ni mina örhängen, det är super söta "kort-symboler" Jag har spader och ruter i mina öron, dock ser man nog bara spadern på den här bilden, men dom är iaf skit snygga, rekomenderas!

lördag kväll

HEEEEJ! Åh jag är fett glad!! Jag och Moa har gjort om mitt rum idag, flyttat, rensat, dammat, spikat, tagit ned osv! Och det blev så jäkla bra :D ni får se sen. Sen kom ANNA! hihi, vi fixade chips, choklad, cola och kakor som hon fick när hon kom. Nu har vi pratat och bara varit vi. Så skönt. Imorn ska jag jobba tidigt, så vi borde väll sova snart.
Puss
bild från världsungdomsspelen, jag är längst ut till höger

lördag

tråkigt väder nu. Men det är bra för jag jobbar ändå. Har jobbat klart för dagen nu. Snart kommer moa hit. Har ingen aning om vad vi ska göra. Men ska föreslå att vi ska göra om på mitt rum, men vet inte om hon är så sugen på det... hehe! Hoppas Anna hinner kommer också, hon har ju varit i USA i två veckor, saknar henne som tusan! 
Nu ska jag spela lite gitarr :D
bild från förra sommaren

jobbäääätt

haha, här står jag och jobbar nu. Ser lite rolig ut, kan ju inte direkt ställa mig och posa. Det är rätt mycket folk då och då så det är kul! Nu ska jag fixa lite paket strutar. PUSS



jobb på kupolen

Ska snart åka iväg till pappa för att hjälpa honom med hans dator, och sen ska jag till kupolen för att jobba, ända till kl 20.00!!! Så då vet ni vad jag kommer göra hela dagen.. Puss på er!


igår

Gårdagen var helt perfekt! Började med bad och sol på roxnäs och sedan käk på tzatzziki med moa, och sen harry potter, FY FAN vad jag ska se den igen!! kvällen spenderades med Martin och Moa. Vi bakade cupcakes, dom blev så sjukt äckliga. haha vi sög. Aja det var en trevlig kväll och dag iaf!
varm choklad med mini-marshmallows! <3

tillägnat moa och anna

Ni är de bästa flickorna här i livet. Ni tröttnar aldrig på mig hur dryg och jobbig jag än är, hur mycket problem jag än skapar så står ni där ändå. Ni är alltid redo för att lyssa, lösa problem och göra mig glad. Och jag är så otroligt tacksam för det! Men det är inte alla gånger som ni håller med mig i mina beslut och handlingar (moa), men ändå fast ni tycker jag är en idiot just då, så är ni där ändå. Kanske behöver jag lite motstånd för att jag ska inse att jag gör fel. Men när jag insett det, då står ni där och jag kan luta mig mot er och växa mig stark igen. Jag kan ha haft en förjävla jobbig dag, gråitigt, skrikit och deppat, men ni gör allt det som bortblåst när jag är med er. åh ni är så gulliga och fina. Jag vill verkligen att ni ska veta det här och komma ihåg det, så att ni aldrig glömmer vilka underbara människor ni är.
Ni är bäst!

natt

Hej sötisar! Har jobbat hela dagen idag. Det gick bra men det var otroligt segt, stod helt själv och inte så mycket folk.. Nu sitter jag här och kollar på you tube klipp från harry potter och gråter lite. Kan inte fatta att det är över imorn! Det är ju sjukt. Längtar som fan! Biljetterna är bokade sen lång tid tillbaka och imorn kl 6 ska jag, marcus och moa gå på Harry Potter. Synd bara att Anna (klanten) troddee hon kom hem en dag tidigare från usa så hon kunde inte gå med! åh. men men,, nu ska jag lägga mig och sträck-läsa sista Harry Potter och fräsha upp minnet lite.
puss

guuuud vilken träningsverk

Körde riktigt hårt på träningen idag! Skit skönt. Hoppningen gick skit bra, skorna var grymma och jag hoppade riktigt högt för en gångs skull. Sen var det bänkpress, kommer fan inte kunna öppna en dörr imorn ens. Men det blir fina muskler sen :) Har precis ätit, nu ska jag nog sätta på en film och dega lite. Imorn ska jag jobba från 12-18.. SEX timmar... åh


blött

HEJ! Cyklade precis i regnet. Började såklart SPÖ-REGNA när jag skulle cykla hem. 
Nu ska jag fixa så jag får lite mat i magen. Sedan bär det av till kupolen och kuckelikana för att lära mig hur allting fungerar där, ska nämligen börja jobba där på fredag! (har bara jobbat i falun tidigare) Efter det drar jag till kvarnsveden för att träna!!! :D hoppas bara att det blir bättre väder. 
PUSS PÅ ER KOMPISAR

tröjan är blöt och inte fläckig...

piffa upp shortsen

Ni ser nog hur jag har gjort? Ta bara upp sömmen i sidan av shortsen, göra små hål med saxen och trä igenom ett snöre som du tycker passar. skit enkelt! Jag gjorde på båda sidorna.

coldplay - every teardrop is a waterfall


göteborg

förlåt för dåliga mobil-bilder. Men min dator laggar sönder totalt när jag lägger in kamera bilder, så det får bli sånna här bilder nu tyvärr. Men tog ändå inte så många bilder med kameran.
f
nice omklädningsrum på ullevi
heden
söt tjej på arenan, vem är de??
min fina vän Emma!
haha, vi försökte sova på kortet i balder, det gick ju bra....
nöffen är mobbad på statoil när vi åkte hem haha..

nytt från göteborg

linne - svea
tjocktröja - svea
shorts - svea
jeans - zara
mina nya stavhoppsskor - new balance, fast det vet nog inte ni vad det är, haha...
men jag älskar dom! längtar tills på tisdag när jag får prova hoppa med dom! :D

hemma

hej sötisar. Nu är jag hemma efter en super bra helg i göteborg. kommer snart bidler på vad jag har shoppat, och sen från ullevi och så! :)

21.05

HEJ! Idag har vi bara hängt på arenan. några har tävlat. Men nästan alla stavhopps tävlingar som skulle ha varit idag blev flyttade till imorn pga så mycket regn. Aja, jag har typ fått feber och mitt huvud är tungt som sten. Antar att det är för att jag inte sovit nåt inatt. Så ska gå och lägga mig så jag är ok tills imorn då jag ska tävla.
Imorn ska jag tävla i 100m och stav. :)
PUSS

jag har försökt att hitta spår som leder rätt


05.14

jag har sovit typ två timmar sammanlagt. åh kunde verkligen inte somna igår. men men, det ställer inte in göteborgstrippen. Nu ska jag dra igen väskan och sen skjutsar mig hem till Janne (tränare) och så åker vi därifrån hlav 7. Bara att börja ladda för tävlingen som är imorn! puss på er mina fina läsare.
hejdå från en vädligt trött Sanna, ont i halsen har jag också. Tur att jag inte hoppar med
halsen iaf. haha.. bloggar när och om jag får möjligheten!

No, I don't wanna leave but I must keep moving ahead


jobbdag

Rätt tungt att jobba idag. Stod helt själv så kunde inte vila eller nåt, och alla skulle ha allting inslaget i konstiga paket osv, MEN vad gör man inte för att göra kunderna glada, haha. Efter jobbet åkte jag med mamma till ica maxi för att göra en sån här egen sallad tills imorn. ÅH jag verkligen längtar efter att äta den! 
För er som inte vet så åker jag till Göteborg imorn kl 06.30 för att tävla i världsungdomsspelen på ullevi. Det ska bli så sjukt kul, det var nåt år sen jag var med på den tävlingen nu så jag verkligen längtar! hihi. Nu ska jag börja packa.
Lite bilder från världsungdomsspelen för några år sedan. Gud, det var då jag började bli skadad
hela tiden. Hade haft benhinneinflamation i typ ett år, för er som inte vet vad det är, så är det
ett helvete! Sen hade jag tredje bästa tiden till finalen på häcken, och så ramlade jag på häcken
när jag provstartade innan finalen. och då sabba jag mitt knä, efter det har jag typ aldrig riktigt
sprungit häck för jag blivit rädd för häcken. töntigt jag vet, men så äre..

torsdag och jobb

HEY! Sverige vann igår med 2-1, dock spela dom väldigt dåligt tycker jag. Sen sov jag hos fampis. myyyys.
nu städar hon och sen ska vi åka in till våra jobb haha.. Jag ska till kuckelikana och hon till leklandet ;) Ska jobba ända till 6 idag, och då stänger jag. Sen måste jag åka direkt hem för att packa som jag inte har gjort. aja nu ska jag dra. puss
obs.. dom två översta bilderna är från när jag var här för typ ett år sedan, och dom understa är från just nu.
det är ju fan ingen skillnad. hahah

vad är det för dag??

Hej. Seg dag, sov bort typ halva. Vaknade vid 1. Såg på pretty little liars och en film, sen var det kväll och jag smsade fanny och vi bestämde att jag skulle komma dit och kolla på sverige - usa! Så det är vad jag ska göra ikväll. Ska bara packa upp väskan från tältningen som jag inte orkat gjort än, och städa undan lite.. Sen åker jag dit! 
har gjort ett stort fett misstag idag, ville bara skriva det här.. aja.
puss

<3


tältning

jag och mosen!
linus och martin höll oss säkra.. haha, det blev lite för läskigt när det blev mörkt ;)
åh kolla en ängel!

träning

Tältade ju som sagt igår! Det blev en sen men rolig kväll :) kommer kanske lite bilder ikväll om jag inte har något annat för mig. Nu ska jag försöka ta mig till kvarnsveden på nåt sätt för att tränaaaaa. puss

just do it.

tränings/mjukis shorts, adidas (intersport)
nike t-shirt, nike (intersport)
nike tränings t-shirt (intersport)
stickad kort tröja, sunshine (mq) !halva priset!

måndag

HEJ GULL-RUMPOR! Igår var jag med finaste Fanny, åh det var så längesen. Det är så skönt att prata med henne!
Idag har jag varit med Moa på stan, vi åt och shoppade. Jag hittade skit bra saker, träningsgrejer mest. Ni får se snart om jag hinner :D Ikväll ska vi tälta, äta, dricka cola och mysa, det kommer bli sååå kul! Men vart fan tältar man någonstans? :O Aja, vi får lösa det sen haha. PUSS

3 juli

hello mates. hur mår ni? jag mår helt ok, lite trött sådär. Ska nog spela fotboll senare idag med Tom, men några andra planer har jag inte. Så vi får se vad livet har att ge. PUSS

Forever strong

Såg precis på Forever Strong. Helt grym film! Den är verkligen att rekomendera. Gillar ni never back down, kommer ni att älska denna!

lördag

hej gullrumpor! Igår sov jag hos tompa, och idag har jag jobbat några timmar på kuckelikuuu :) Fixade även naglarna, jag fick ju det när jag fyllde år och det gick ut imorn så jag passa på att göra det. Det blev skit snyggt! Ni får se sen kanske.. Efter jobbet åkte jag och åt med marcus sen badade vi lite och nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska göra ikväll. Det återstår att se helt enkelt!

whatever love is, it's not for me

Hej vänner och ovänner och allt där emellan! Idag har jag bara solat och tagit det lugnt. Ska sätta på en film snart och sen ska jag sova. Imorn ska jag jobba 12-15, TUR att det ska bli dåligt väder. Vi hörs!

You rock my world


when I reach out my fingers It seems like more than distance between us

Rihanna - California King Bed. Väldigt skön låt, bra text, bra melodi och rolig att sjunga!

RSS 2.0