haha dalkurd

YES! Korsnäs (petters lag) slog dalkurd!! Skit rolig match!
Nu fixar Petter med båten och jag sitter bredvid och solar, klockan 3 har jag samling och då bär det av till ludvika, liiite jobbigt men roligt!
Ha en bra solig dag!


en fin en rolig

felicia tog många fina bilder på mig i lägenheten, (hihi) här är en av dom! 
spontan bild från felicias lägenhet.

igår och idag

igår var jag med felicia och kollade in hennes nya lägenhet, sååå fiiin. Och så var jag på sex and the city 2, den var sååå bra! Skrattade mig igenom filmen! hahahah...
Idag har jag varit på stan med Caroline hittade en bikini och en magtröja på gina tricot och en mors-dag present :)

över delen 79:-
underdelen 79:-


t-shirten 99:-


Nu måste jag skynda mig iväg, ska till hosjö pizzeria med puttur. Imorn har jag match i Ludvika, så vi får se när vi hörs! Kom ihåg att vara lite extra snälla mot era mammor imorn. PUSS

vad tycker ni?

jag är så nojjig, jag vet inte vilken klänning jag ska ha på skolavslutningen. Jag har ju spetsklänningen från nelly, men så har jag en till fin som jag köpte till skolavslutningen i sexan men inte kunde ha av vissa anledningar, + att jag har hittat en såå fin på nelly men den kostar 600:-. hehe, känns lite onödigt men jag älskar klänningar!!!





vilken tycker ni?






två frågor. rekord, haha.

Malin: Vad fick petter av dig?
Han fick en hammarbyhalsduk från hammarbyshoppen, en deo (han luktar inte äckligt, hehe) och en kudde som jag beställdt ett tryck på. Det var en bild på mig och så stod det en text, kan ta kort på den nästa gång jag är hos petter. Han fick inte för så dyrt då hans julklapp blev väldigt dyr. hehe. Han blev jätte nöjd :D Kudden fixade jag på printeliten i Falun!

Anna-maria om: Conversen.

Vet inte om du hinner se det här, men det är isf dom rosa, kan ta med dom till skolan imorn :)



hugger i sten




som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd,
det är så lätt att fantisera.
Och mina tankar och minnen stor mig upp i halsen,
men mycket, mycket vill ha mera.

GRATTIS MIN SUPER-ÄLSKLING


Idag blir min pojke 17 år. Och idag är det då 1år och en dag sen jag vågade ta steget och kontakta honom efter våran lilla träff på valborg och hos hans kompis. hihihih. Grattis grattis grattis! Älskar dig!
<3

hahahaha

det här är lite sjukt. När jag gick in på blogg.se såg jag det här på första sidan (dom visar ju alltid ett inlägg från en blogg) På bilden är det alltså fanny familj, eller hennes mamma och pappa och så hon emellan. Alltså hon är inte sådär liten, bilden är ju tagen för några år sedan. ahahahhahahaha. SÖT FANNY!


monday

Har träning sju, ska sova hos Petter eftersom han fyller år imorn. Är med fanny nu, det är roligt.
Hoppas det är varmare imorn, svin kallt ute idag! 
den här bilden är snart ett år gammal och jag ser ju nästan lika dan ut? Gud vad tråkig jag är! Funderar på att göra nån stor förändring som typ, bli fet, färga håret, skaffa nån cool stil.... Fast neee, jag tror jag ska vara såhär ändå. hehehehehe

solig härlig dag!

eller inte.
Har varit med när felicia konfirmerade sig och ätit mycket god mat hemma hos henne men min vänner och felis släkt. Skulle egentligen ha spelat match idag men det blev inställd pga regnet. Jag blev inte så ledsen för det.
Och så har jag äit födelsedags middag hos petter, AS GOTT! Han fyller år på tisdag min lilla snuttis, hihi. Men han ska spela match då så vi tog middan idag istället!

Nu ska jag kika lite bloggar sedan kolla klart på wallander. Urs hemsk film, ångrar att jag började kolla. Jag hatar pedofiler. Imorn startar den tredje sista veckan!

tjena

Idag har jag, petter, mats och adam varit och fiskat. Klev upp 6, soft! Jag drog upp en fisk och såklart var det den största för dagen. Det var jätte mysigt, solen sken och sjön var helt stilla förutom när fiskarna vaka och nappade. huhuh








snygg fiskar-tjej



 

 


fredag!!!

balen igår var sååå kul! FAST det kommer vara 100x roligare nästa år när jag själv får vara med och vara fin! Alla var super duper fina igår och jag kände mig som ett monster jämfört med dom! :) 
Skolan idag gick snabt, hade sov morgon till 10 i 10, skönt! Har varit på stan med mamma och Petter. Fixade lite småsaker och en hemlis till petter, han fyller år snart :D 

Nu sitter jag hemma hos fanny och vi ska snart åka på fotbolls match, petter och sebbe ska vi såklart kolla på :)
här kommer två bilder från igår som jag snott från fannys dator :D
så kärleks fulla! hihihihi
snyggingar!

8.00 - 23.00

Idag kommer jag vara i skolan från klockan 8 till typ 23.00. Jag har så mycket plugg så det är helt sjukt, jag och min klass bestämde oss för att ha en hel dag i skolan!
HAHA stor ironi.
Nej, idag är det niornas bal (vårfest). och eftersom jag ska servera och förbereda och allt sånt där så blir det en hel dag i skolan ;) Det kommer bli super kul och alla kommer att vara såååå fina :D



försökte se rolig och cool ut, jag tror jag misslyckades lite...

p.s igår somnade jag halv 10! Det var sjukt skönt.

svar

Anonym om converse:
är dom jättestora i storleken? har mellan 36 och 37:)
svar: dom är 37.5. Om du har haft converse tidigare så har du kanske tänkt på att dom är långa? Dom är smala och bra på bredden och ser helt original ut. :)

converse





Fick tre par converse av pappa när han kom hem! :D Vita, röda och rosa. Dom kommer behövas till sommaren! Dock är dom en aning för stora, 37 är bra på mina tidigare converse men dom här 37orna var för stora :( Det ser lite konstigt ut, eller det tycker iaf jag eftersom jag egentligen har så små fötter. Om det är någon som jätte jätte gärna vill ha ett par converse och inte vill köpa dom för svenskt pris, så kan ni få köpa ett par för 450:-


lite sur

lite sur sådär, fick inte sova hos petter för det var försent. Jag som ville trösta honom, han går igenom en jobbig period (hehehehehe) han fick två gula kort på sin match idag. För er som spelar fjollboll (innebandy) eller soff potatisar så innebär det att han blir avstängd nästa match. jobbigt jobbigt. Kämpa på älskling!!!

För övrigt leker livet och jag har blivit en miljö förstörare då jag tar alla omvägar som går med mopeden för att få köra lite mer, förlåt folket!
MEN GUD! Nu måste jag lägga mig och läsa. Vi ska läsa en engelskbok i skolan och jag tog en som handlar om judar och hitler för jag tycker det är kul att läsa om det. Alltså, jag tycker inte det är roligt det hitler gjorde, jag ser det bara intreessant att läsa om något så sjukt och hur allt gick till. Den är faktsikt bra! Så nu måste jag sluta skriva och läsa!
HEJDÅ!


så här såg mitt glädje tjut ut när jag gick ut från provsalen idag! tötis jag är.

stora feta klumpen är borta

För jag klarade provet idag! tralalalalala! Helt sjukt vad bra jag är! Grattis Sanna, Tack! :D
vi hörs sen för nu ska leka med petter nu, sen ska jag på träning.
puss

stor och fet

jag har en stor fet jobbig klump i magen pga det där förbaskade körkortsprovet. En kompis till mig klarade det inte på andra försöket idag. Han var en ifrån. Tänk om det blir så imorn, 1 ifrån! Och så får jag vänta EN vecka till!!!

Jag mår verkligen dåligt över det här jävla provet. Ska det behöva vara så här jävla överdrivet för att få köra en cykel med motor??

3 från helgen










nu startar den jobbiga skolveckan, och jag är tröttare än vanligt.


29 skoldagar
25 dagar
3 veckor -
kvar tills sommarlov!

två matcher

Idag har jag kollat på fotboll med petter. Först kickis match, dom vann med 10-0 och sen brage dom vann med 4-1! Dom är ju ruskigt bra nu alltså!! Nu har vi nyss ätit räkor, gott som fan! Nu vet jag inte vad jag ska hitta på.
Och hörni! VILKET VÄDER!!!! :D

gammla, roliga och pappas bilder

sitter ju på pappas dator.....

julspelet i sexan. hah
cute pappa med sitt verktyg. ha ha ha
såhär brukade felicia klä sig i sexan...
lilla jag i pappas gamla flygplan. haha, vilken sexig blick


toppen

jag hade en jätte kul kväll igår! Vi hade tre-kamp och det var sååå roliga grenar. haha! Jag hoppas felicia skickar bilderna så kan jag dela med mig av dom :)
Annars är väll allt som vanligt förutom att vi är lediga från skolan. Min dator fortsätter prata med mig om jag provar att sätta på den, och jag fortsätter att plugga till körkortet. Fan vad pinsamt om jag inte klarar det...
hehe. Tack till klarisha som skjutsade mig i regnet trots att hon inte hade tid <3
pussipuss

klara bloggar

God morgon! www.klarara.blogg.se som skriver nu. Äter frukost hos Jenny där jag och tjejorna minus johanna och fanny sov inatt. Igår hade vi tjejer en supermysig kväll på Jennys altan. Grillade, pratade och tog massor av bilder. Sanna kanske kan ge er några senare? Jag ska snart skjutsa Sanna in till stan och själv ska jag hem.

Gå in på min blogg och skriv lite frågor på min frågestund vet ja!! Pussss

/ Klara

okej,

okej, det här börjar bli läskigt. Jag provade att sätta på datorn för att jag skulle försöka ladda över lite bilder till ett usb. Och så börjar den prata av sig själv!!! Och jag har inga högtalare i för jag har kopplat dom till den här datorn. Den sa nåt på franska om och om igen och sen stängdes den av. scary!
Det händer inte så mycket roligt i mitt liv ändå just nu. Det forsätter att inte bli varmt (men det kanske ni märker) och idag regnar det också, men det kanske ni också har märkt.... Berit sydde in min klänning idag lite, ni vet den som jag köpt från nelly? och nu blev den helt PERFEKT! Om ett tag kommer petter hit, för vi ska äta med mamma och anders sen får jag skjuts till jenny och vi ska ha 5-kamp där! SUPER KUL!

Annars pluggar jag väll häcken av mig för att undvika att faila på provet på tisdag. hehe
hoppas era datorer inte pratar med er.
PUSS

hihi virus

när jag kom hem från träningen hade jag fått virus. TOPPEN! Blir inte så rolig bloggning nu pga det. Ska försöka formatera om den, men jag hittar inte skivan till det. Tills vidare får jag sitta på pappas gamla bärbara dator som har något ljud. roligt!

jag är så glad!

FAST NEEE. Jag klarade inte teori provet. DET VAR JÄTTE SVÅRT. jag är så besviken. Måste vänta en vecka till, så jävla onödigt och drygt. Jag fattade ingenting av frågorna och dom var helt omställda och konstigt formulerade bara för att göra en förvirrad. Inte vet jag riktigt vad det var jag inte kunde heller, så jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på. Och det värsta var att jag verkligen trodde att jag skulle klara det, sen tryckte jag på "rätta" knappen och så kom det fram: "Vill du rätta?" jag tröck "Ja" och så kom det upp en till: "Är du helt säker på att du vill rätta?" Och så tryckta jag ja, och blev lite irriterade och så kom icke godkänt upp. SURT
Ska gråta lite mer. Hörs sen

låt

gud, jag har inte tid att skriva här. Ni får ett litet tips iaf, på en bra låt som i alla fall gör mig glad! :D
Cause you and your heart
Shouldn't feel so far apart
You can choose what you take
Why you gotta break and make it feel so hard.
GODNATT

better together


nu börjar veckan. Som tur var går vi bara tre dagar sen är det kristi hfd. tack gud! Vi hörs när jag plågats klart :)

så mycket bättre, så mycket skönare

mmmm, jag är ganska förtjust i hans musik. hehe

mat

jag är så jävla hungrig. Ska snart gå ner och steka på en köttbit och lite potatissallad till det! Sen börjar min tråkiga kväll, jag har så mycket plugg att göra. Ska ju göra det där dumma teori provet på tisdag, och det får jag verkligen inte faila på!


stockholm

matchen
just idag är jag stark
wow, 0-1 brage!
min hammarby-älskling hade en aning svårt med att bestämma vilket lag han skulle heja på. hehe, hans bror är lagkapten i brage (väldigt coolt!) Brage vann iaf!

hotellet
hotellet var sååå mysigt. Vi hade sån tur så vårat rum var nyrenoverat, yes! :D haha

älskling
pussipuss

stan
Hattbaren blev nog favorit affären, haha.
så söt så.
inte lika söt. hehe

Det här köpte jag iaf:
tröja: bik bok 199:-                                                     jeans: weekday/cheap monday 400:-
linne: monki 100:- , Har aldrig köpt ett slappt linne förut, haha. Men det här var bara såååå snyggt!
glasögon från hattbaren 99:- 
urs, jag har så litet huvud så alla glasögon ser så stora
ut på mig, liksom sticker ut på sidorna, dom här var nogorlunda små.
nice :)

Jag har haft det super duper mysigt i stockholm. Super stämning på matchen, super mysigt med Petter på hotellet och lagom mycket shopping på stan. Helt perfekt :)

home

HEJ alla trogna läsare nu är jag hemma, och snart kommer inlägg med bilder från stockholm.
Och för er som har missat den stora nyheten så kan jag berätta den, BRAGE vann över HAMMARBY. helt sjukt.


2-1

vi förlora med 2-1 tyvärr. Fast vi skulle ha vunnit den matchen, jaja. VI tar dom nästa gång! Klara var eller är såååå bra i mål!!
Nu har jag sminkat mig och gjort mig klar, Petter ligger och fiser i sängen. Snart ska vi gå in i huset och äta frullebulle ;) hehe. Sen åker vi till skolan ett tag, och sen åker vi till stockholm! hihihihi.

PUSS

lite snålt med tid

ja, väldigt snålt med tid till allt. Igår sov jag hos mig söta mormor, så skönt att sova där! Idag fick vi sluta vid 12, det var också väldigt skönt. Dock fick vi då med oss en massa jobb hem, har massor att göra på so, matte, och tyskan. Som tur var är jag och felicia så duktiga att vi har gjort klart matten nu. Jag håller på och packar till stockholm då jag inte hinner göra det imorn. 
Om två och en halv timme ska jag på match i AVESTA! gud vad drygt. Det blir kul att spela men jobbigt att åka dit och hem. Sover hos petter inatt, och imorn åker vi till stockholm, det kommer bli SÅÅÅ KUL!
hörs när vi hörs

snyggt med väst?

fick den av pappa för flera år sen. Jag tycker det är rätt snygg, eller har jag fel? Man kanske inte ska ha rosa under, hehe. men jag orkade inte byta om.

nya world trade center?

bilden är från google. Tyckte det här var skapligt kul! hahahah

god kväll

en stor klädhög ligger på min soffa som jag måste ta reda på nu. Känns jobbigt. + att jag har no prov på torsdag. 
Jag som ville krypa ner i sängen och se på film, det ser ut som att det inte finns nån tid för det. SYND.

P.S jag gjorde en ny header. Jag tycker den blev fin! (?)



illusions

Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you
Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you

NU åker jag till mormor för att äta smörgåstårta och fira min morbror Stefan :)

5 bilder från valborg, hemma hos sebbe

.                        

3 väldigt bra grejer!

1. På tisdag klockan 12.00 får jag göra mitt teori prov och blir då klar med det överskattade körkortet (om jag klarar provet det vill säga. hehehe) 

2. Jag har fått sommarjobb på kuckelikana i Falun!!!! YES. Petter brors fru jobbar där, därför fick jag jobb :D Det kommer bli toppen! 

3. På fredag förmiddag åker jag och Petter till stockholm med hans mamma och pappa, för att kolla på brage-hammarby matchen, bo på hotell och gå på stan! Det kommer bli så SUPER!


helt slut.

Jag kommer sova så bra i natt! Jag är helt slut. Jag trodde jag skulle vara tröttare än jag var när jag spelade andra matchen, men det var faktiskt bara benen som var lite tunga. Där emot var jag som en utslagen gris när jag satt mig i bilen påväg hem, och är fortfarande. Första matchen gick inte bra är väll det enda jag kan säga. Jag gjorde iaf mål, med det var det enda bra. Andra matchen mot säter var tuff och jobbig. gud jag tycker det är så svårt att spela med dom, alla är så stora och starka. Vi förlora med 3-2. synd!
Jag hjärta felix

Imorn har jag mina två sista moppe-lektioner, sen är jag klar :D:D Första är 09.15 och andra 13.00. Lite jobbigt att åka fram och tillbaka och tillbaka igen till skolan. men men
VI HÖRS!

snark

jag är så dålig på att fixa med alla dessa kodmallar, stilmallar osv. Nu är bloggen iaf liite rolige, tycker jag ;)
Nu ska jag och P se på film. American virgin och the box. Självklart ska vi även proppa i oss popcorn!!
10 månader skling!
lskd <3

Imorn blir en jobbig dag, får se om jag bloggar då. Först har jag seriepremiär med mitt lag mot slätta (taggad), sen direkt efter det ska jag spela en till match i säter med u-laget. Det blir väldigt roligt men jobbigt för min lilla kropp.
SEE Y0U

bygger om

hehe. ska fixa lite med min tråkiga blogg nu. Så den kommer se lite konstig ut ;)

HEJ!

Jag hade en super bra kväll igår med mycket skratt och annat kul! Jag har myst med Älskling imorse, vi har faktiskt 10 månader. Nu sitter jag och myser i felicia wonderful tröja som jag lånade av hon igår. love it!
Snart ska jag cykla iväg till hosjöskolan för att ta lagkort. Vi ses sen! :D
PUSS

RSS 2.0