Jag byter till devote!!!

Jag kommer nu att börja blogga på DEVOTE.SE istället. Jag har samma namn fortfarande, så alltså sannaericson.devote.se!!!! Denna blogg kommer självklart fortfarande att finnas kvar, och ni kommer hitta den under "tidigare arkiv" på min nya blogg. Så hejdå blogg.se, tack för denna tid, hihi :) 
JAG BLOGGAR ALLTSÅ HÄR NU, HÄR. Hoppas allihopa följer med mig dit nu! 
PUSS

godkväll

Hej finingar! Hur mår ni? Jag mår bra i alla fall! Imorgonbitti är det träning som gäller!! Sen ska jag och palle gå på stan och kika lite. Sen på lördagen är det nyårsafton och DÅ ska jag och palle äta god mat och sedan bara ha roligt hoppas vi! Så nu vet ni vad jag kommer att ha för mig några dagar framöver. Nu ska jag öppna mitt Toffifee paket som jag fick av Johan, hämta julmusten och lägga mig i sängen och kolla på sex and the city 2, och lite 90210. Ha en fin kväll!

Jessica lowndes

Den här tjejen tycker jag är snyggast i världen. Hon spelar Adriana i 90210 och ja, hade jag varit kille eller lesbisk hade jag varit kär vid det här laget.

sooner or later it's over, I just don't wanna miss you tonight


hemma

Heellooo! Kom hem från Sälen för ett tag sen. Satt på bussen i tre timmar med urinvägsinfektion, det var bara att KNIPA igen om man säger så. Men nu har jag fått lätta på trycket igen  och allting är frid och fröjd. Annars då? Jo tack det är fint. Min bror fyller år idag så vi ska snart äta lite god mat hemma här. Jag har haft det skit bra förresten. Igår åkte vi snowboard badade på experium, surfade och bastade. NAJS! Nu ska jag städa rummet. See ya :)

förlåt

heeej! Har haft lite fullt upp. Är just nu i Sälen, hos Johan och har det bra! Idag har det blåst skit mycket så ingen skidåkning tyvärr, men däremot har vi badat tunna! Imorn ska vi förhoppningsvis åka skidor :D eller ja, jag ska väll åka bräda men dom andra ska åka skidor.. (K) Men nu ska vi sova så godnatt med er. Åker hem på torsdag och det blir förhoppningsvis mer bloggning då! PUSS
bild från arkivet!

00:34

Okej, jag har dröjt med detta inlägg för det är rätt jobbigt att skriva detta men nu känner jag att jag måste skriva av mig lite. Jag och Johan har gjort slut. Hemskt, jag vet. Men jag var helt enkelt inte tillräckligt kär för att det skulle kunna fungera. Och Johan kände väll lite samma sak. Så vi kom överrens att det blev bäst såhär. Men Johan och jag står varandra väldigt nära och det kommer vi självklart fortsätta att göra även om vi inte är tillsammans. Vi betyder mycket för varandra, det var bara inte rätt tid och plats om man säger så. Hörrni läsare, varför ska kärlek vara så svårt för? Kan ni inte svara på det? Förut var det sjukt enkelt måste jag erkänna, men på senare tid har det bara varit jobbigt. Det är ju jävligt underbart egentligen men ibland svider det fan till. Jag får hoppas på bättre lycka nästa gång. Det är väll så man får tvinga sig själv att tänka ellerhur? Men jag måste erkänna att det känns rätt tungt just nu. Men det gör det väll jämt efter ett nederlag.  Godnatt

pepparkakor


julafton

Hej på er, här kommer min julafton i bilder. Enjoy!

dan före dan

Hallå där, dan före dan eller vad fan man nu säger! Är i alla fall påväg hem från e-tuna nu, kommer till Falun ca halv 11. Det var det enda tåget som de fanns platser kvar på, och så fick jag lov att åka förstaklass, buhu, stackars mig liksom. Hoppas jag överlever. Mormor ska hämta mig på tågstationen, OM hon nu håller sig vaken, hehe.. Hon är bra på att somna runt nio där, ni vet? Och gå upp runt sju... Men men vi hörs kaaaanske imorn. Annars får ni ha en världsbäst jul, och hoppas att ni har en riktigt fin tid tillsammans med era familjer. KRAMAR!

Torsdag

Hello! Bloggar från Johans mobil, fett bra!! Idag har vi varit lite på stan, åt på världens godaste asiatiska restaurang! Sen har vi även varit på lite kalas hemma hos hans farmor, trevligt trevligt! Nu ska vi sova, Godnatt med er! :)


gårdagen

Hej på er! Jag är alltså fortfarande i Eskilstuna och jag tänkte berätta vad vi hade för oss igår. Jag sov fett länge, sen kom Johan från skolan, vi såg på film, sen in till stan för att äta, sen träna och sen kolla på handbollsmatch, vilket var, jaa, en ny upplevelse. Fattade inte direkt så mycket men ja det var ju kul att kolla på lite bollsport, hehe :) NU ska vi göra, jag vet inte, vi får helt enkelt se!

I did it

helllooo! Allting gick bra igår och det var så himla roligt! Fick massor av beröm av folk, och det var till och med personer som rös! Det är väll coolt tycker jag!, Då berör man liksom, hihi :P 
Efter det hade jag en mysig stund på stan med mina kära bröder som båda två är hemma just nu. Wonderful. Nu är jag i E-tuna och har typ vaknat ganska nyss, tror Johan kommer hem från skolan snart också. Hörs sen!
jag och mina bröder igår. Rasmus har klippt sig sådär för att hylla Linus då han fyller år snart och det var typ exakt 5 år sedan han hade sån där frilla.. hehehe

satan i gatan vad nervös jag är

Sitter här hemma och biter på naglarna. Imorn ska jag sjunga på avslutningen i skolan, jag har ju fan scenskräck? hallåååå, sannaaaa vad håller du på med??? Ja, vad i helvete har jag gett mig in på! Aja, jag är nervös som ett litet nervtroll. Jag får bara hoppas att allt går bra och att det låter fint. 
Efter det åker jag ner med bröderna på stan (ralle har kommit hem nu fram till jul!!!) och så ska vi äta lite mat och såå! Sen åker jag vidare mot Eskilstuna och Jooohaaaan. Blir kvar där till på fredag natt, men jag kommer självklart att blogga ändå, så mycket som jag hinner och kan. KYSSAR TILL ER :*

en sommarkväll

Laddade in bilder från min kamera som jag inte gjort på hundra år (brukar använda mammas) och hittade bilder från en härlig sommarkväll för några månader sen. Gud, jag lever verkligen för sommaren! Tycker väldigt mycket om vintern också, men det är nåt speciellt med sommaren alltså!

julklappar

Efter att jag kom hem från stan slog jag in julklappar. Alltså jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt!!! Och om jag ska vara ärlig så tycker jag att jag är ganska duktig på de också ;) hihi


today

Ja som sagt så var jag och mamma på stan idag! Vi fick lite julklappar inhandlade och lite annat smått och gott!
Ska snart lägga mig i sängen och kolla på 90210!


jag fick sova ut

Idag har jag ingenting att göra, ingenting planerat. Hur skönt??!!! Jag fick sova ut för första gånger på ja, jag kan inte ens komma ihåg när sista gången var. Nu ska jag gå ut och skotta lite snö, sen kommer nog mamma hem snart och då ska vi åka ner på stan. Vi hörs senare, ciao!

Snälla mamma!

Det här vill jag uppleva innan jag dör!!! 30/8 stockholm

en annan del av mitt liv


lördag

hej bloggen! intensiv dag måste jag säga! Väldigt mycket folk på jobbet, det var låång kö hela dagen, härligt!! Sen direkt och träna vilket faktiskt var riktigt tråkigt. Hehe... Sen hem och duscha och laga mat! Nu har jag burit ner täcket till soffan och ska ligga här hela kvällen och kolla på 90210, gud vad mysigt :) hihi!
Egentligen så har jag ingen lust att blogga pga tråkiga komentarer, men det är ju bara en person och det ska inte behöva drabba alla er andra. Men du, du lär ju vara avundsjuk för jag kommer inte på någon annan vettig anledning varför du skriver. Jag vet inte vad du förväntar dig? Att vi ska göra slut för att en random person komenterar massa skit om Johan? Njaaa, då är du ute på väldigt hal is sötnos.


jobb och träning

Hej på er. Igår var det äntligen fredag! Skola, träning och sen hade jag massa mys här hemma med tjejerna! Taccogratäng, chirre å dirre, läsk, godis och chokladpudding :D gött! Nu ligger Erika och Hanna och sover medans jag är uppe för jag ska jobba idag, öppnar klockan tio... Sen ska jag och Erika träna, fett med kul!! Hoppas ni mår bra! 
och den töntiga, avundsjuka, mesen som komenterar massa skit, du kan ju bara lägga ner :) PUSS!


words.

Alldeles försent säger jag nu godnatt med några fina bilder och meningar. Men vet ni? Läxorna är i alla fall klara. Bra Sanna! Godnatt med er :)


torsdag

Godkväll! Min torsdag har varit... som alla andra torsdagar! Kom precis hem från dagens träning, och har hunnit äta fett god mat och frukstallad med grädde. MUMS! Just ni ligger jag i sängen och ska försöka läsa in mig på min bok som jag ska skriva en uppsats om imorn. Annars då? Jo tack, det är bra. Snart jullov!!!!
Det enda som inte är bra är att jag saknar min Johan enormt. 


You gotta live it like it sounds

When you lose what you love, live on live on
When the road gets too rough, be strong be strong
You just got to believe, keep on keep on

onsdag

Rolig dag! Sovmorgon, julfika, mat, julfika, idrott, sjunga, bowling med fig, julmat och lite sånt! Härligt härligt! Har precis jobbat lite matte och har nu lagt mig i sängen och ska kolla på 90210! Hoppas ni har det bra, för det har jag. Här är lite random bilder från denna termin!

Jag på waynes, och jag i skolan!

Ett av alla go-fika på stan!
några söta ego-bilder från skolan!
Jag och Sofia på donken och jag och Sofia skypar på någon tråkig lektion.
Jag och snygga Erika på skol-sm
Jag och Sofiaa


Jag, Sofia och Hanna!


13 december

Hello sötisar! Hade våran lilla-mini jul idag. Jätte mysigt. Jag fick ett rött nagellack och ett bra läppsyl, jag är super nöjd. Åh älskar er tjejer, ni gör mig så glad varje dag! Nu ligger jag i sängen hemma hos mormor och jag bor här i några dagar medans mamma är i Antverpen. Och imorgon fyller mormor år, då ska hon få en fiiin present av mig. Hihi! Men nu ska jag se på julkalendern, hejdåå!

träning, skola

Har precis kommit till skolan efter ett morgonpass med stavgymnastik, skivstång och lite sprintuthållighet. Mina armar skakar... Nu har vi Engelska och sen lunch. Vi missade lucian idag!!! Fan också, jag tycker sånt är mysigt. Men vi fick i iaf lussebulle och pepparkaka efter träningen! Senare idag ska vi som sagt ha en liten mini-jul hos lollan. MYSPYS! puss på er små fisar

en liten enkel kärlekssång

Kent - utan dina andetag

var det bara jag som såg, att dom inte såg på varandra som vi gör?

Livet är väll underbart!? Inget pluuuugg. ÅH, så härligt! Idag var en chill dag, en lektion med information, en vanlig och en föreläsning. NICE. Sedan träning som var rolig! 
Imorn ska jag och mina vänner ha en liten mini-jul hemma hos Lollan med lite paketbyte, pepparkakor och sånt där ni vet? MYS. PUSS PÅ ER


home

Hello guys! Nu är jag hemma. Flygningen gick bra. Jag tog mig hem, helt på egen hand! Bror följde med mig till inchekningen bara, men annars flög jag själv. Duktigt va? Flygplatsen var stoooor men det gick bra ändå. Ja, ni kanske hör att jag är rätt stolt över mig själv. DOCK är det en sak jag inte är så stolt över. När jag gick på planet insåg jag att det fanns en Victoria's secret butik på flygplatsen som jag missat :( men aja, life goes on, I will survive you know. Nu ska jag sooovaaa! See you tomorrow. KISSES


amsterdam dag 2


godmorgon

Hello! Jag ligger på kollar på 90210 och sen ska jag hoppa in i duschen och sen börjar en ny dag i Amsterdam. Idag ska vi shoppa lite mer, och så ska jag och ralle gå på nån cool grej. Vi hörs senare! puss

amsterdam dag 1


Sov typ hela vägen ner!

På hotellet!
Älskade bror kom åkandes på sin skateboard, åh gullis!
(Han är inte drogad, det blev ltie fel bara.. hehe)
Ser ni dom där våningarna på bilden? Det är iaf parkeringshus för CYKLAR. Helt sjukt.
Fin utväxt....
Jag inne på en ostbutik. Jag gillar ost!
Underbar butik!!! Fanns massa snygga klänningar också, glittriga, perfekta till nyår!
Det här är vad jag kallas fastfood. Man lägger i pengar och så kommer det ut mat. Lite äckligt tycker jag...

Fina julgranar.. :D

Åhhh, det finns sånna här mysiga skridskobanor här, mitt i stan ni vet?

Jag och lite av våran shopping idag!

in amsterdam

Hej nu har vi kommit fram till hotellet. Allting gick bra, dock möttes vi av en massa engelska fotbolls huliganer! Deras knogar var såriga... älskar deras dialekt men dom skrämmer mig lite faktiskt! Tror det var nån real madrid match här igår. Vi har wifi på hotellet iaf, så jag kommer kunna blogga :D Men nu ska vi träffa min bror nere i lobbyn!!!!! IIIIHHH längtar :D BTW, det är cyklar överallt. Det finns ca 600 000 cyklar i denna stad. sick. 
PUSS


ready to go

Nu är känner jag mig klar med packningen! Det sista fixar jag precis innan vi åker. Jag kanske bloggar nångång innan Söndag. Men tills dess så får ni ha en underbar helg fina läsare! Och så får vi hoppas att jag tar mig hem från Amsterdam också... hehe. PUSS
Checka in den där bulan alltsååå! hehehehe

packar

Dagen behöver vi inte prata om, den har inte varit speciellt bra. Träningen gick skit också. Men som rubriken säger så håller jag på och packar. Åker alltså snart till Amsterdam vilket ska bli sjukt kul! Speciellt att få träffa bror min. Men nu ska jag fortsätta!

miss you babe

Saknar min fina babe. Hon är min lilla ängel! Puss på dig

i'm going to amsterdam

Tänkte berätta för er att jag åker till Amsterdam imorgon natt! Jag ska inte dit för att knarka, vilket alla tror så fort man säger att man ska dit. Jag ska åka dit med mamma och vi ska hälsa på min bror som flyttade dit i höstas. Saknar honon fruktansvärt mycket. Tyckte det var jobbigt redan när han bodde i stan och inte hemma hos mig, och nu bor han i ett helt annat land. Det är lite jobbigt ibland faktiskt. Men nu ska jag i alla fall hälsa på honom. Vi kommer att vara där till på söndag. Och på söndagen flyger jag ensam hem. Ja ni hörde rätt, jag ska flyga ensam från Amsterdam, som har en skit stor flygplats. Ja så stor har jag blivit! Jaaa, men nu vet ni det i alla fall. Men jag ska blogga så mycket jag kan innan dess. Här är några bilder på mig och min broder. 


dopad?

Hallå mina vänner och ovänner. Kom precis hem från en dag med skola, träning och dopingtest. Ja, när jag höll på att träna så kom det en gubbe och en gumma och sa att jag skulle göra dopingtest. Och hon följde med in när jag skulle kissa i den där jädrans koppen!! Och hon KOLLADE när jag kissade! Då går det ju inte att kissa ellerhur?? Nej, jag vet, jag fick lov att sätta på kranen så att det skulle komma nåt. Och man skulle kissa 90ml, det är fan rätt mycket. Ja efter att jag fyllt koppen med mitt fina gula kiss fick jag SJÄLV hälla över det i två behållare och mäta upp och hålla på. FRESH! MEDANS tanten stod och kollade på. Tänk er själva, jag, lite stressad, har precis tränat klart, inne på en trång toalett tillsammans med en random tant som ber mig kissa 90ml medans hon kollar på mig. 
Ja det var en upplevelse i sig, om man säger så! Nu ska jag chilla, dricka glögg och äta lussebulle. PUSS


tisdag

hello! idag har jag fikat med mina vänner och ätit på resturang med pappsen. Det blev hamburgare på kings arms, så jävla goda! Sen har jag inte gjort nånting, inte ens pluggat. För vi har inget. Det är så jävla skönt. Imorn har jag sovmorgon också, ahh vad bra! Men nu ska jag skypa med Johan, godnatt! :)

sugar

Hello! Har precis genomlidigt ett två timmar långt träningspass med skivsting, stavgymnastik och sprintuthållighet. Eller genomlidigt har jag inte, det var faktiskt riktigt roligt! Nu har vi stess-duschat och tagit oss till skolan och sitter på Engelska lektionen. Idag har jag på mig mjukisbyxor och mjukiströja. Snyggt va??? Aja nu ska vi fortsätta läsa om SUGAR ;) puss

älskade måndagar

Jooobbbiig dag. Var allmänt sur hela dagen, och inte nog med det, på sista lektionen somnade jag och fick hemringning för det. GREAT! Träningen gick iaf bra, och vårat nya program verkar skit kul! Det var iaf roligt idag. Sen imorgon efter skivstången kommer jag säkert tycka tvärt om. Men nu ska jag göra annat. PUSS


skolan

Sitter just nu i skolan och väntar på min sista lektion som är företagsekonomi. Efter det har jag träning som vanligt. Idag får vi våra nya träningsprogram, spännande!!! Men nej, nu ska jag se på lite satc innan lektionen. BYE!

Jag och Sanna säger hej! :)

kom änglar, larsa

Och du somna den natten så vaken och drömde om allt, Som vi kunnat göra
och om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt, och om nån att beröra
och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
Men själv låg jag tyst I min säng och så frälst av den farliga branten - 
Jag liksom föll över kanten
Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
Som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
O om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
Men själv låg jag tyst I min säng och så frälst av den farliga branten -
Jag liksom föll över kanten

söndag

Idag har jag och Johan sått och sålt ljus hela dagen typ. Sen åkte vi hem och sov några minuter innan det var dags för Johan att åka hem. Nu har jag iaf vinkat hejdå till honom. Och efter att ha tänkt efter och kommit på att jag inte har något att plugga till har jag nu krupit ner i min one piece med ett lèende på läpparna och nu har jag en kväll med massor av 90210 och sex and the city framför mig.
U n d e r b a r t !

min dag

hey! Idag har jag alltså tävlat. Det gick väll inte riktigt som jag väntat, men jag får helt enkelt se det som en träning och det känns skönt att ha prövat på tävlingskänslan lite! Johan är alltså här, han kom ju igår. Idag har vi först varit på tävingen, sen fikat på stan, lagat mat, ätit maten, kollat på tv och nu ligger vi i sängen! Imorn ska vi stå och sälja ljus på julmarknaden. KOM FÖRBI! By the way, så har Johan somnat bredvid här, så rolig var jag. Här är bildbevis:

Det här är från tävlingen idag! Jag och Erikaaa
Och det här är ifrån igår på föräldramötet då det bjöds på grönsaker och en köttfärs som dom glömt att krydda. (det skulle föreställa taccos) PUSS

HALLÅ???

Hur faaaaan kan en som Amanda och Robin stå i final??? Inte nog med att Amanda P åkte förrförra veckan, nu åker Moa också. Och kvar i finalen står två pajjasar. åh herregud!! Jag lovar att detta är uppgjort, för så här illa kan Sverige inte rösta. 
Nu går jag och Johan och lägger oss. Godnatt. (upprörd Sanna)

olè olè ola

Sitter just nu i skolan. Vi har juridik. Snart är det Engelska och sen lunch, idag är det gröööööt! Roligt för er att veta liksom.. Hörs senareee

godkväll

Hej människor och djur! Efter en lång dag har jag nu krypit ner i sängen och ska snart sova. Först ska jag öva på min redovisning om Anders Breivik som jag ska hålla imorn. (wish me luck!) Imorgon efter skolan ska jag jobba några timmar, sen kommer Johan och ska vara här över helgen!! Det kommer vara en ganska körig helt. Först föräldramöte på fredag (vet inte varför vi ska vara med) sen på lördag är det tävling hela dagen. Jag ska vara med på 60m, som jag brukar springa, 60mh, som jag inte har sprungit på 100000 år, och sen längd som jag aldrig gör! (Sofia övertalade mig att vara med, jag är sämst, jag lovar) Och sen på söndagen så ska jag jobba, eller jag och Johan ska stå och sälja ljus på julmarknaden :) godnatt!

En härlig friidrottsbild på mig och mina tre underbara vänner när vi var i Järvsö och hade roligt. åh, ni är så jävla bra har jag kommit fram till!!!

19:54

Vanlig dag idag och med vanlig dag menar jag skola och träning. Idag var vi även på en företagsmässa, sen en föreläsning och, så det var chill! Nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mig. INGET plugg!! åhh det är så skönt. Kan göra vad jag vill. Här är lite bilder från de senaste dagarna :)
Johan i Sälen
Vi skaffade oss lite julstäming på lektionen...
Mitt skolkort
Jag och nån knull-deluxe-påse som vi fick idag!

RSS 2.0