och så var vi där igen

HEJ! skön dag. Fast gud vad jag börjar känna motvinden nu alltså. Det är otroligt mycket nu innan påsklovet.
engelska nationella
so prov
biologi prov
tyska förhör x100000
hälsodagbok
so prov igen
no prov igen
och samtidigt som allt detta har jag hundra beslut att ta, hundra tankar, hundra känslor och så börjar "förträningen" inför utomhus säsongen nu. Men jag ska försöka göra som jag alltid gör, ta en sak i taget. Alltid bara en sak, ingen idè att försöka mig på nåt annat, då blir det bara halv bra. Nu ska jag nörda vid datorn, för jag får faktiskt inte in nå mer genetik i min skalle nu.

Och ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind

Jag fatta allt och ingenting
Där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var
Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
dör lite,







night

Har varit och provat balklänningar, vet inte om jag ska ha min från gambia eller om jag ska låna av en som jag känner, jag provade två helt underbara, en av dom är min dröm-klänning men den måste sys in och vi får se om man kan sy in den så mycket... Sen har jag varit hos Tom ett tag, han är fortfarande sjuk tyvärr.
Nu är jag hemma i min säng och ska snart plugga lite, känns som att jag kan rätt mycket ändå. Ha det bra amigos

smothie från gambia

Den här smoothien drack jag nästan varje dag i Gambia, den är så sjukt god. Dock kan den aldrig smaka som den gjrode där, för dom har en annan sorts apelsin där och jag kom inte ihåg exakt hur han gjorde den, men så här gör jag!
Du behöver:
1 banan
1 apelsin
0,5 dl yoghurt
ca 2,5 dl hallon
Pressa apelsinen så du får ut mycket saft, och försök få med lite fruktkött också, blanda sedan det med banan (jag använder en stavmixer) 
Sedan mixar du i hallonen också. Vi har alltid hallon i frysen för vi fryser in från sommaren då vi får flera liter hallon från våran hallonhäck, men har du ingen hallonhäck kan du ju alltid palla lite från grannen eller också köpa i affären.
Sist blandar du i yoghurten för att få lite bättre konsistens. Jag brukar ta den yoghurten som finns hemma, men försök att ta en som inte sticker ut så mycket, liksom inte grape-yoghurt då den är väldigt besk. 
SÅ NU ÄR DEN KLAR! Går på typ 10 min och det är sååå gott. Det här receptet räcker till ett glas smoothie.
på första bilden ser ni smoothien till höger. I den är det bara banan och gambiansk apelsin typ, så den ser lite annorlunda ut. Och på bild nr 2 ser ni han som gjorde dom dag ut och dag in, kul jobb :P ..

monday

Jag är irriterad på rektorerna på skolan. Hade egentligen sovmorgon till 9 idag men det sa dom först när vi kommit till skolan, och jag som sov så dåligt inatt hade verkligen behövt den där extra timmen.. Sen fick vi hål från idrotten så då tror jag nästan hela vår klass gick hem för efter det har vi läxläsning, å det kan man göra hemma!
Nu sitter jag med en suuuuper god smoothie i handen, ni får recceptet sen!
Här är en otroligt skön låt som jag alltid lyssnade på när jag gick typ i 4an!

fullt upp

HEJ! Tävlingen gick bra, kom hem med ett brons i stav och en helt okej plats i 60m, kom till final iaf. Och så följde min underbara Tompa med! Han är så himla bäst och följer med mig. tack hjärtat! Du vet hur mycket det betydde! 
Idag har jag lekt med Fanny, vilket var väldigt länge sen och vi hade en del att prata om! så mysigt så. Sen har jag vart med tom, men han är tyvärr mer eller minde död för han har 39,9 graders feber, IGEN! åh, tycker så synd om honom, krya <3 <3 Nu ligger jag i sängen och kollar på filmen som går på fyran, samtitigt pluggar jag och sitter vid datorn, haha. Ska försöka blogga lite mer i veckan, men det är svårt att hinna med. På tisdag börjar vi köra hårt med stav-gänget igen också! Men Men
SOV GOTT

se den

ALLA BÖR SE, HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN! otroligt bra film, jag grät och skrattade mig genom hela filmen! Väldigt glädjespridande alltså! Och väldigt nyttig film att se! nu ska jag sova och peppa inför imorn.
kramiis

hur många lingon finns det i världen?

Är just nu hemma hos pappa med Annisen, snart ska vi ta bussen till stan för att se på bio med Moisen. Sen ska jag hem och sova. KRAM

freeedag imorn!

heeeej! Kom precis hem från träningen. Åh vad skönt det var att få hoppa igen, är väldigt taggad för tävlingen på lördag, lite krångel med stavarna bara, den ena är för styv och den andra får jag ingen böj på. 
Imorn  är det freeedag och då är så skönt. Har dock en jobbigt helg med plugg framför mig, jag har biologiprov på onsdag... Men imorn ska jag antagligen se på bio med anna och moa, å kanske tom. Sen ska jag till pappa å sova där för på lördag ska vi åka tidigt tidigt till örebro. På söndag blir det plugg plugg plugg och antagligen fotbollsträning. Vi får se när vi hörs nästa gång. HA DE BRA!
bild tagen av siri från finalen på fk-spelen

plugg, har ingen tid


sovmorgon

sååå skönt. Hade helt glömt bort de men så smsade moa igår och påminde mig! tur de..
Sitter och äter frukost, gick som vanligt upp för tidigt. Jag tror nästan jämt att saker tar längre tid än vad det egentligen gör. Men då hinner jag blogga lite istället :)

nya

vårjacka från H&M 299:-
t-shirt från HM 69:-

ravioli

tjenare mannen! Idag är det sista avsnittet av solsidan, buuuhuuuu :( och det stod i tidningen att det dröjer minst 2 år innan en eventuell tredje säsong kommer.... 
Efter jobbet igår åkte jag hem till Tom och så har jag varit med honom tills nu. Det behövdes för gu vad jag saknat honom. Han är nästan helt frisk nu iaf, bra det.
Jag har engelska prov på onsdag och jag har inte börjat plugga... åhhh det var så skönt förra veckan att inte ha nå plugg. Just nu sitter jag och äter ravioli, mums! Ska städa rummet och packa upp lite väskor. Sen blir det solsidan, time out och sen plugg.

bli frisk!

Tom, jag saknar dej jätte mycket. Bli frisk nu så jag får träffa dej och hålla om dej. Allt suger utan dej.
du är allt. <3

min fredag

Har haft fullt upp. Idag har jag spelat drag, vi åkte ut i semifinalen på nå bajsiga straffar. Men jag tycker vi var bra ändå... Efter drag hämtade pappa mig och så åkte jag hem till honom och fick äntligen träffa honom och Hilda, åh va hon är söt. Hon har legat i min famn heela kvällen :D Imorn ska jag jobba och sedan vet jag inte vad jag ska göra, har ingen tävling eller nånting heller, tråkigt. PUSS

you seem to move on so easy


bilder från FK-spelen

avslutar med en mongo bild på mig och Siri. Bilder har Siri tagit och jag tackar för dom :)

godnatt

fina Tom är här. Nu ska vi lägga oss, godnatt.

kommer ni ihåg?

Daniel Karlsson (the moniker)
Sibel Redzep
Alice Svensson
Anna Bergendahl
Darin Zanyar
Felicia Brandström och Danny Saucedo

biologi?

TJENARE! Idag hade vi nationellt prov i biologi. Det var svårt men inte så farligt som jag trott, det mesta gick att lista ut om man bara tänkte ett tag. På fredag ska  vi göra labben som vi också fick planera idag. hahah, den får vi se hur det går med. Efter skolan lekte jag med Tom. Vi såg på co segermyhr,  dock var jag så trött så jag somnade och sov rätt länge, haha stackars Tom. Men han är så söt <3

saknar och saknar igen

Det är så konstigt hur djur och barn sätter sig på skallen. Trots att jag och petter för länge sedan har gjort slut så kan jag inte förmå mig att inte sakna melvin & felix, alltså petters hund och katt, och petters brors barn, maja, charlie och hampus. Djur och barn är nog det mest glädjespridande som finns, och sådant sätter sig kvar, vilket kan vara jobbigt ibland. Brukar inte träffa "min" (pappas) hund så ofta då jag och min pappa inte träffas särskilt mycket. Men nu saknar jag verkligen lilla Hilda super mycket (hunden). Hon sprider ju sådan glädje! Saknar pappa också, han kommer hem på torsdag, han har varit borta sex veckor i thailand..

Jag och Hilda när jag var i hedemora hos en kiropraktor och knäckte ryggen lite.
Melvin i vika.
Charlie och Hampus i Vika.

jag är

trött på dalatrafik
trött på trånga bussar
trött på stress
trött på att behöva anpassa sig efter när mamma kan skjutsa eller på när bussarna gång
trött på hala, snöiga blöta gator.

Jag vill ha
sommar
grönare landskap
foppatofflor
min älskade beta<3
fotboll och ungdomsvallen <3 <3 <3 <3 <3

och med honom föll jag


rullar på

Jaha, då var det måndag igen och ny vecka. Vi har inga prov denna vecka vilket är otroligt skönt! Eller vi har nationella i biologi men det kan man inte plugga till. OCH imorn har vi studiedag! :D Det gick faktiskt väldigt bra på fotbollsträningen igår, trots att jag var väldigt trött. 
Nu ska jag äta lite. puss

tävling

TJENARE! Tävlingen gick faktiskt bra. Inte överdrivet, men jag tog mig till final på 60m och sprang på 8.42 vilket bara är två hundradelar från mitt pers så det får duga. På stan var jag en cm från pers men jag hoppade riktigt bra så jag är nöjd ändå. Efter tävlingen åkte jag hem och åt, sen gick jag och mamma på stan och köpte en träningströja och lite trosor ;) Nu ska jag nog ta en powernap, lite senare ikväll har jag fotbollsträning, UTE! :D  Bäst att vila upp sig.

LÖRDAG

Igår var jag som sagt hos Tom och sov där. Idag har vi bara tagit det lugnt. Just nu är jag hemma för att hämta tävlingsgrejerna tills imorn. Sover nog hos Tom idag också. hihi. Vi hörs imorn friends

äntligen fredag

nu åker jag till Tom och myser med honom. HÖRS

I'm coming up only to show you down,


träning

HEJ! Träningen gick väll bra. Haha, fast när vi kom dit så var stavhoppsmattan borta för dom hade redan fyttat upp den till lugnet hallarna där tävlingen är på lördag. Jaja, jag körde springning med stav, effekt springning och styrka istället. Det gick bra det också. Nu ska jag plugga!!! PUSS

torsdag 16.30

Jag är med Moa och Anna. Klockan sex ska jag träna stavhopp inför tävlingen i helgen! Sedan ska jag hem och plugga sen sova. KRAM

ONSDAG

Heyy. Seg dag idag. Provet gick faktiskt bra. Dock är jag ganska irriterad på min lärare för hon är så envis och ska beskriva orden som man ska översätta, det hade väll varit okej om inte hon hade varit så grymt dålig på att beskriva orden så man fattar ju inte vilket ord det är hon menar. Men det ska nog gå ändå! Nu har jag bara so-förhör och tyska-förhör kvar denna vecka! Imorn har jag som tur var stavhoppsträning eftersom att jag har tävling i helgen! 
Just nu sitter jag hemma hos Tom och kollar på Leksand - Västerås, det står 1-1, go leksand!! 

TISDAG

En vanlig dag idag. Det går bra i skolan, fick vg på so prov också. Imorn har jag engelska prov, det är körit nu alltså. Sen en annan bra sak är att jag har fått jobb nu varje helg i 6 veckor framåt! Det känns skönt! Nu kommer tom, hejdå.
gammal bild. Har lekt lite med den i PhotoScape.

måndag

Jag är så sjukt trött. Har precis druckit smoothie och ätit en macka och mandlar. Jag ska åka iväg på fotbollsträning till 7. I torsdags blev träningen inställt så jag har fortfarande inte tränat fotboll på typ över 2 mån. Blir spännande och se hur de går. En rolig sak jag kan berätta som jag faktiskt är väldigt stolt över är att jag fick MVG på mitt fysik prov. ojoj vad grym jag är. Har aldrig fått mvg på ett no-prov förut, bara vg+, så det var riktigt kul! Nu ska jag byta om. CIAO

dina ord i natten är det enda som når in.


bad

Har precis badat. Och fy tusan vad skönt det var! Nu är det bara det bästa av kvällen kvar, SOLSIDAN! 
Dock så börjar skolan imorn men jag är glad ändå, för snart så kommer Tom och då är jag glad i vilket fall.

söndag

Jag hade en mysig kväll. Tyvärr fick Tom lov att gå hem rätt snabbt för han hade samling super tidigt imorse. Men Anna och Moa var kvar, sen fick vi skjuts av Carlos till donken så vi köpte oss en varsin mcflury (stavning?) och sen åkte vi hem, tack för skjutsen Calle!!
Idag blir det en seg dag. Jag ska bara sega mig och plugga massa engelska. Vi har prov på onsdag.

tonight will be the night that I will fall for you

Idag har jag varit hos frisören och slingat håret. Blev inte så jätte stor skillnad men skönt att få bort det mörka i mitt underhår, så att håret är snyggt även när jag har uppsatt. Snart kommer Moa, Tom och Anna. Vi ska kika på andra chansen, puss.

smiling but we're close to tears, even after all these years


nytt

Lite nya grejer som jag köpt den senaste månaden.
jeans, gina tricot
linne, bik bok
sån där spets grej som man har under linnen (vet ej vad det heter) bik bok
mjukis byxor och tjocktröja, lager 157

let it be, just the way it is


Tom

Du har verkligen visat mig hur det ska kännas. 
Hur det ska kännas att vara kär. 
Jag svävar på moln och jag är lyckligast i världen,
och allt, på grund av dej.
Jag är älskad av dej, och Tom, du ska veta
att jag älskar dej minst lika mycket tillbaka.
Du är en sån fin person, både på insdan och utsidan. 
Jag har aldrig träffat någon så unik som du.
Tack för att du finns och för att du visar mig hur kärlek ska kännas.
Du är bäst.



Life is no Nintendo game


16.53

Hej, har inte så mycket tid. Igår var jag och Moa barnvakt åt hennes syskon, vi badade på lugnet, det var faktiskt kul! Sen åkte vi till lager 157 en snabbis och jag fick med mig ett par mjukisbyxor, tjocktröja och ett par trosor med mig hem. Idag har jag ätit på stan med palle, sen följde hon med mig för jag skulle klippa mig. Så nu känner jag mig riktigt fräsh, haha.. Ikväll ska jag äntligen träna fotboll som jag inte har gjort på flera månader. Det ska bli kul!
Men nu ska jag plugga engelska!
bilder från när jag och Tom var ute och gick lite ;)

RSS 2.0