den som går i andras spår kommer aldrig först


myser runt


myser runt i min gamla snobben pyamas. Åh, kommer ni ihåg när man gick i typ 5an-6an och man ville ha massa bh:har, pyamas osv med snobben? det var fan längesen nu alltså..

sol, bad och våfflor

Efter min träning drog jag och mamma till ica maxi och köpte jordgubbar och lite annat gott, och sedan vidare till stugan för att sola och bada. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! Puss på er





träning

Nu åker jag iväg till Kvarnsveden för att hoppa lite stavhopp! wiihoooo :D

iskall cola, tacco chips och goakomole


onsdag

Hej fina ni! Tog tåget hem från leksand idag kl 9, dirket till kvarnsveden för att träna stavhopp, springning och styrka. Och det gick skita bra! Åh, vad lättad jag känner mig. Jag hade nästan börjat tappa hoppet om att jag fortfarande kunde hoppa, men idag gick det strålande!
Kom hem vid halv 2 och då låg jag och mor min och solade ett tag, men gud jag tyckte det vara alldeles för varmt, så jag gick in och la mig i sängen och så somna jag nån timme. Nu ska vi snart äta lite hoppas jag. 
Vi hörs senare gullisar!

leksand

Hej på er, har varit i Leksand sen i söndags. 
Idag har jag varit med mina kompis Johanna som bodde granne med mig när jag var liten och vi hade sommarstuga i siljansnäs. Det var väldigt längesenn vi umgicks så det var skit kul att träffa henne. Vi gick till leksandstrand och badade. SÅ skönt. Det har varit så himla varmt idag, men det ska vi inte klaga på. 
Lagade nyss lite mat med Toms mor, nu har hon åkt och snart kommer Tom tillbaka efter sin träning hoppas jag. Jag åker hem imorgonbitti, för jag har stav-träning i kvarnsveden kl 11! 
Här är jag just nu, och min "strand outfit today" hahaha...

rosor


Midsommar


bilder från skolavslutningen

jag är inte sur, jag hade bara väldigt mycket i skallen plus att jag var ledsen för att lämna klassen! ;)

midsommar

Hej kompisaaar! Min midsommar igår var jätte trevlig. Började med att jag sov med moa å anna, sedan hämtade mamma mig och så åkte vi till våran stuga och hade lite midsommar lunch där, kollade på en stångresning sedan skjutsade hon mig till vika och där var jag med moa och hennes släkt! Skit mysigt. Vi kollade på stångresningen i vika också, och sen åt vi hemma hos moa också :) älskar midsommarmat!!! speciellt färskpotatis. Dock blev kvällen rätt strulig, men annars var dagen bra. puss
ni får bilder sen!

13.37 23 juni


23 juni

Hej på er! Är precis hemkommen från några dagar hos Tompen! Jobbig bussresa, men jag sov ganska djupt.. Faktiskt så djupt så busschauffören fick lov att väcka mig när vi var i borlänge, hade han inte gjort det hade jag kommit till Malung. haha.. 
Nu ska jag mysa under mitt täcke framför ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars! Kan knappt sitta still, har längtat hela veckan efter detta! PUSS
haha mongo bilder, men aja!

sommar är så vackert


hjärtaa

Ja, jag säger som emma. Hjärta till oss två, hjärta till Spanien, till stavhopp, till alla konstiga spaniorer på den där tävlingen och hjärta till att vara brun!
snodde bilden från Emms blogg: www.emmahaggstrom.devote.se

fråga

Anonym om 21 juni:
vad gjorde du i leksand? ;)

Svar: Jag var/är hos Tom och umgås med honom :)

fråga

sara stoor om 21 juni:
vad är det som har hänt mellan dig och tom?
Ni har gjort slut har jag sett& hört men ni är ändå rätt ofta, hur är de egentligen?

svar: Tjena Sara, haha ;) 
Ja det är rätt som du säger att vi har gjort slut. Jag gjorde slut när jag kom hem från spanien. Sen gick det väl en vecka eller så och sen kan man säga att jag ångrade mig ganska rejält. Jag vet inte vad jag ska säga mer än det. Vårat förhållande hade sina brister och dom bristerna berodde på mig. Nu vill jag börja om och bygga upp ett bättre förhållande än vi hade förut, men det är många sår som ska läkas, och det är inte lätt. Inte för nån av oss. Men vi är på rätt väg tror jag.  
Så ja, vi har gjort slut, men vi träffas en del. :)


Snygg bild!!!

21 juni

Hej på er mina vackra läsare! (hihi).
Jag är i leksand och därav lite dålig uppdatering sådär. Är lycklig för att få träffa Tom OCH så har solen börjat titta fram idag ju! Har typ inte sett den på två veckor sen känns det som, men nu jävlar! Vi hörs :)

jag tog första bästa vägen ut när någon bad mig att tänka om


09.06

Godmorgon på er! Moa sov här som sagt, och hon skulle upp tidigt och jag kunde inte somna om, så nu är även jag uppe. Men det är skönt, slipper man sova bort hela dagen. Vid tre ska jag gå på stan med tjejerna och efter det har jag träning!

21.05

Lekte med Tom igår till imorse. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, damsugit mitt rum, bäddat rent och sånt där ni vet. Nu sitter jag framför datorn och väntar på att Moa ska komma och sova här. godkväll kära ni!

nothing can buy me away from you



Every day we’re getting closer to never doing this again.


salvia hexia


lördag

Igår var moa, anna och matilda här! Vi åt och hade skit kul! Sen kom en kompis och sov här. Och idag har jag jobbat som typ "mattant" för korsnäs på nån fotbollscup. Och så har jag jobbat. Vi får se hur kvällen kommer att se ut. 
PUSS

som jag längtar

Jag sitter och ryser i hela kroppen! Det är sån känsla i dom här filmerna så hälften vore nog. Och som den "Harry Potter-nörd" jag är, är nog denna premiär sommarens höjdpunkt. hihi

Det är klart att jag saknar en dag som förut

För det kanske känns svårt när ljuset har släckts
Vi är mitt i vår mörkaste tid
Det kanske känns hårt, men när minnena väcks
Kan jag fortfarande höra ditt liv

14.02

Hallå vänner! Sitter på Ramhuset just nu. Jag tror jag är klar med allting nu, väntar bara på att pappa ska komma tillbaka. På lunchen åkte jag, pappa och börderna och åt på cariannas (stavning?) och gud vad gott det är där!!!
Kanske tar en sväng på stan innan jag åker hem, men vi får se.

Lite random bilder från pappas dator:

hahaha guuud kollade på lite gamla bilder på datorn och så hittade jag den här. Snygg mittbena och peddoblick liksoooom. mohahaha...

pappas gamla flygplan, åhhh vad fint det är!

Här är det VM, EM, OS eller SM.. Aja nåt av mästerskapen som min kusin var med i, och faktiskt vann!
Ja, han tävlade i att byta bilglasrutor.. och Ja det finns EM och sånt i det.

fredag

Igår kväll kom Annisen hit och sov här. För vi skulle kolla på Pretty little liars! NU HAR SÄSONG 2 KOMMIT! Åh det är så jäkla bra!!! Längtar redan till nästa Torsdag. Och ni som inte har sett det, gör det!! Anna åkte precis iväg för hon ska också jobba. Jag ska bara göra mig klar sen ska jag åka iväg till Ramhuset. Vi hörs senare idag!

-

PARTIR, C'EST MOURIR UN PEU

ATT SKILJAS ÄR ATT DÖ EN SMULA.

17.57

Ahmen tjeeeenare allihopa! Har varit lite depp i några dagar av olika anledningar men jag känner att mitt vanliga (glada och positiva) humör sakta men säkert börjar komma tillbaka. Klippte mig som sagt på morgonen, det blev toppen! Åh hon är så duktig, hon som klipper mig (samma som jag gjorde balfrisyren hos)
Efter det åkte jag upp till pappa och har jobbat där fram till nu. Har ändå inget annat för mig dom närmaste dagarna så varför inte fixa ihop lite pengar? Idag har jag i alla fall fått tagit ner, hängt upp och placerat tavlor precis exakt som jag vill ha dom i ett rum. Det är faktiskt ganska kul, dock har jag hamrat mig på tummen ca 1000 gånger och stuckit mig på ståltråden ca 1000 gånger. Men det är kul ändå!
Nej gud vad jag skirver! Nu ska jag äta något, byta om och sedan sticka till lindvallen för fotbollsträning. SES
här kommer lite roliga bilder från spanien också
"vem-gör-mest-plask-leken"
jag och maja försökte ta en snygg bild i poolen
Jag tror hon kör nån form av styrka, haha...
efter bergsvandringen! Vi skulle dricka sprite på nåt konstigt sätt och sen säga ett konstigt ord samtidigt. Alla fick sig ett gott skratt
COACH
mongo på spaniens största matkedja, eller nåt sånt.
nån övning eller nåt!

torsdag

vaknade för ett tag sen. Ska snart göra mig iordning och äta frukost. Sen brummar jag iväg mot stan för att klippa mig. Vilket verkligen behövs om man kollar på mina slitna toppar. Efter det ska jag nog jobba några timmar och sen har jag fotbollsträning. Ha en bra dag!

regn

Tre regniga dagar har passerat av vårat sommarlov. Är hemma igen nu efter att ha varit med en kompis ett tag. Ikväll ska jag inte göra nånting förutom att kolla på när mitt lag spelar mot säter!

fråga

Anonym om Lite bilder från de senaste dagarna:
Vart i Spanien var du? Hur många grader var det? Vart du brun? :D

SVAR: Jag var i Nerja på spaniens solkust, det ligger nära Malaga och Tormolinos. När det var sol var det ca 30-35 grader vilket kändes vääldigt varmt när man var där. Dock hade vi regn en dag och mulet 3 dar typ. Jag blev faktiskt väldigt brun, och då använde jag 20 och 10 solskyddsfaktor hela tiden, förutom när det var molnigt. Man blir brun när det är molnigt också, det är som att ha skyddsfaktor 20 på sig typ ;)   (vädret är väldigt skiftat) ibland är det sol flera veckor i streck men det kan regna ibland också)

måndag

tjenare kompisar! Igår var jag med moa och anna och massa andra på roxnäs. Sen åkte vi hem till Moa och sov där! Idag har jag lekt med Palle hela dan :) Men nu ska jag åka iväg på fotbollsträning! PUSS
Åh, älskar den här bilden! Det är jag och min bror Rasmus i fredags precis efter att jag slutat nian!

Lite bilder från de senaste dagarna

båt med Anna och Moa precis när jag kommit hem från Spanien!
Moa lite trött på bussen påväg till borlänge i torsdags!
Jag och Anna i fredags
Matilda i fredags
Jag på roxnäs i förrgår kväll när jag och Moa var där med Tom

svar till Anonym

Anonym: De vackra bilderna i inlägget "jag kommer alltid att älska dig och det håller jag fast vid när jag nu släpper taget" är ifrån en sida som heter http://weheartit.com/!

We were born and raised in a summer haze,


I want you to be reminded that for me it isn't over,


nu har jag gått ut nian

Och oj det känns helt fantastiskt! Det bjöds på jordgubbar, cider och annat gott i klassrummet. Kören (bla jag) och några andra SKIT duktiga elever höll för underhållningen i Aulan. Åh alla var så grymma! sen var det dags för "krama lärarna grejen", oj vad jag grät. Vissa lärare har verkligen kommit nära i ens hjärta, dom har satt sina spår om man säger så. Samma sak med alla tjejer i klassen, ÅH ni är så bra girls!
Sedan drog jag med min bror till studenterna på haraldsbo, och sen till stan för att äta lunc med pappa och kolla i litee affärer. Och ja, nu är allt faktiskt över. Nu går man vidare och gud, vad ska hända nu liksom? Vart ska lilla jag ta vägen? Aja, det visar sig nog. 
Här är mina betyg,
MVG: Engelska, Idrott, Musik, Biologi, Svenska
VG: Bild, Hemkunskap, Matematik, Tyska, Fysik, So, Slöjd, Teknik
G: Kemi (haha)
Jag är faktiskt nöjd med mina betyd, det var väll några av betygen som jag kunde presterat bättre i, men detta räcker gott och väl! Det är ju faktsikt gymnasie-betygen som räknas. Men gud vad lärarna var snälla på slutet och höjde en i massa ämnen, haha..

Skolavslutning

Hej kompisar! Igår sov jag som sagt över med moa och Anna och vi hade skit mysigt! Idag hade vi avslutningsdag med alla nior på skolan, det var faktiskt kul. sen drog jag till kupolen med några kompisar. Nu är jag hemma hos pappa och ska sova här, imorn slutar jag nian vilket känns sjukt konstigt och sorgligt men skönt.. Vi får se när vi hörs, för jag har tävling på lördag också så jag vet inte hur mycket tid jag får över. PUSS PÅ ER!

träning

Hallå på er! Har väll inte gjort något speciellt sådär sen jag kom hem. Haft friluffsdag igår och idag med skolan, väldigt chill. Imorn ska vi ha nån avslutningsdag för alla nior på skolan, det blir nog kul! 
Men nu blir det friidrottsträning i kvarnsveden. och ikväll ska jag sova över med Moa och Anna hihi :)
vårat lilla stavhoppsgäng! Från vänster högst upp: Nöffen, Hannah, Emma, Mattias
längst ned: Jag, Linnea, Madde, Janne

and for a moment amore, it was a world without danger, a world without war


SPAIN


min blick är tom men mitt hjärta fullt


nu är jag hemma igen amigos

HEJ! Kom hem idag kl 11 på morgonen. Ville faktiskt inte hem denna gång, hade gått och väl kunnat stannat en vecka till. Jag har haft det FANTASTISKT bra! Längtar redan till nästa år. Har knappt hunnit vara hemma en dag men det har redan hänt en massa. Men det tar vi en annan dag. Nu ska jag sova! Jag lovar att det kommer bilder och sånt sedan!

jag kommer alltid att älska dig och det håller jag fast vid, när jag nu släpper taget


lite cool bild sådär

imorn kommer jag hem!!!!!

balen 2011


pics

från vänster: Guiden, Nöffen, Hanna, Emma, Linnea, Thomas, Jag
Jag tar mig ned för ett vattenfall med lite hjälp, haha.. Det var skit svårt!
Från vänster: Emma, Maja, Thomas, Linnea, Jag, Bengan, Maja, Hannah, Nöffen, Johan, Mattias, Janne, Madde
Nöffen på en av alla höga höjder

dödad

HEJ! Alltså gud... Jag vet inte vart jag ska börja. Idag har jag varit med om det värsta och häftigaste i mitt liv tror jag. Vi gick/klättrade/tog oss igenom/uppför/nedför massor av höga berg. Det var läskigt, kul och pirrigt. Massor av feta spindlar, vattenfall, smala gångar precis bredvid stup som var hur djupa som helst. Jag har tagit mig ned för ett vattenfall och uppför världens längsta jobbigaste, brantaste backe. Ja ni förstår nog. Det har varit så häftig alltså. Gud vilken känsla. Jag LOVAR att det kommer bilder sen. Dock inga bra för vi fick bara ha med oss typ en mobil i gruppen pga att vi skulle ner och upp i en massa vatten.
P.S våran guide hade TVÅ världsrekord i guiners rekordbok. Ett av dom var att han hade simmat från Holland till England OCH tillbaka. Det andra var att han hade kört spinning i 24 TIMMAR! Vilket kille (idiot)!!!
Ni får höra mer sen:)

bilder från mammas mobil

Felicia och jag för nåt år sen
Linus, Ramsus, Sanna
Magnetröntgen...
ett av alla besök hos sjukgymnasten angående min rygg
min snygga mamma hihi

RSS 2.0