komentar

Jag fick en så gullig kommentar av en tjej som heter Josefine igår, den som skrev den, kan du inte säga vem du är! :)

tisdag

Idag är jag på lite bättre humör för idag har jag träning, först sprint och styrka sen stav teknik, det blir kung. Nu måste jag plugga tyska. Har tydligen prov på fredag, och då ska vi kunna skriva tre uppsatser varav två på tyska! gud min lärare tror att vi är omänskliga. Så google translate får rädda min dag idag. hahahaha

monday 17.30

har egentligen ingenting att skriva om. allt är jobbigt nu. jobbigt att vara ifrån något man har haft i 17 månader. men det säger väll sig självt. jag försöker göra allt så roligt som möjligt men det är inte lätt. längtar i alla fall till på fredag då det är nattcup, då får man skratta lite!  och på lördagen är det första inomhus tävlingen, det ska bli spännande, nervöst men jävligt kul! jag ska försöka skriva lite på min novell nu, men jag har fan skriv stopp. detta blir en sorglig kärleks novell. CIAO

uh, så fin låt


tack för oss

Nu har den långa underbara vägen nåt sitt slut. Jag och Petter är inte längre tillsammans. Jag känner helt enkelt inte lika mycket för honom som jag gjorde förut. Det är sorgligt men så är det. Man ska vara tillsammans för att man är kär, och det var inte jag längre. Jag tycker allt det här är skit jobbigt. Jag hatar att jag måste såra petter, det är det värsta med allt det här, att en måste bli sviken. Men det är väll såhär det känns, att vara ärlig mot sig själv. Och om jag och petter är menade för varandra så kommer vi hitta tillbaka till varandra sen, men just nu är det såhär och det kan ingen makt i världen ändra på. jag kommer alltid att älska petter och ingenting kan ändra på det. Ingenting kan heller ta ifrån oss allt vi har delat och delar.
så nu vet även ni hur det ligger till.

fredag!

redan fredag! denna vecka har gått fort. Det gick helt okej med stavhoppen, fick till löpningen rätt bra i alla fall. Styrkan gick jätte bra! Nu ska jag dra till bussen. CIAO

17.56

Nu sticker jag iväg för träning. Hoppas det går bra! :D
gammal bild på mig och emma när vi är på träningsläger på Åland. Haha, min fot hänger, fail

glad

heyyy. Idag är jag glad. Skön dag i skolan. Först hade vi hemkunskap, då gjorde vi "avslutningsmiddag", köttfärspaj och kladdkaka! mums. Sen hade vi världens skönaste gubbe som snacka om faror i samhället, vi hade honom i sexan också, han är verkligen kung. sen EN TIMMES lunch och sen idrott och sen SLUT. SOFT. aja, vem bryr sig om mig skoldag? haha. vet inte vad jag mer ska skriva. Ikväll är det stavhopps träning, taggad som fan!

was i just not good enough?

åh, mig gamla låt som jag skrev själv förra året, ganska stolt faktiskt. Snälla Fanny hjälpte mig att spela in hemma hos henne och spelade gitarr till, och tur var det. Hon är så mycket bättre än mig på det! Lägger in den för er som inte hört ;) ;)

bra

HBO kändes faktiskt jätte bra. MEN jag måste åka till Helix också, så jag kan jämföra. Kom på att jag missade mitt samtal med studievägledaren idag, haha. F A I L.

HBO

Ska snart åka till HBO för öppethus, jag ska kika på media-estet och kanske frisör linjen. Skolan var jobbig idag, jätte dryg faktiskt. Längtar till stav träningen imorn! Ikväll ska jag kolla på hem till midgård avsnitt, ett försök att bli på lite bättre humör. hoppas ni mår bra!

18.00

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig. 

träning

Åke (sjukgymnasten) sa att jag hade jäääättte fin rörlighet. Och det har blivit bättre, men jag ska få träna tills januari är slut. och ååhhhhhh, träningen gick faktiskt jätte bra! Björn (tränare) sa att jag sprang jätte bra, och stavhoppen gick super bra! Dock har jag sjukt ont i händerna nu. Man har liksom klister på stavarna så att man ska få bättre fäste, och det där fastnar på händerna, och det går verkligen inte bort! Och så luktar det äckligt. haha, tönt... OCH så slår jag i underarmen HELA tiden när jag hoppar, så imorn har jag väll blåmärken så det ser ut som att jag har blivit misshandlad. menmen, bra gick det i alla fall! Nu ska jag klä av mig, sätta på mig något mysigt och sen ska jag se på Paradise Hotel, och sen soooooovaaaaaaa. Sovgott!


OCH ÄTA MARABOU!!!!

när rätt är fel och fel är rätt, eller hur är det egentligen?

Med dig gör det ont. det är annorlunda, men så mycket bättre.
För med dig, skulle jag vara så mycket mer, men lyckligare? Jag vet inte.

16.22

Har precis ätit två mackor och ett stort glas oboy. Nu är jag taggad för träning. Men först ska jag till sjukgymnasten, hoppas det går FORT. 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
haha

godnatt

Jag tänkte lägga mig och läsa nu, har en engelska bok som måste vara utläst snart. Imorn ska jag till sjukgymnasten på eftermiddan och sen direkt till träningen, och då har jag träning i typ 4 timmar, så vi får se när jag bloggar nästa gång. sovgott!


HEY

tråkig dag. skola, ingen träning, inget att göra. hmmmmmmm
sitter och lyssnar på per gessle!
ljudet av ett annat hjärta - gyllenetider
Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
En annan människa, så nära som du är
Ljudet av ett hjärta, och ge mig ljudet av ett annat hjärta
Kom och kom - kom - kommunicera,
Kom och kom lite mera kom och kom lite mer (så skön låt)

nu ska jag ta bort sminket, sen göra mackor och te, sen väntar paradise hotel! :D
hahah, snygg mössa jag har!

söndag

idag har jag tränat. Först var jag jätte länge på fysio och gjorde massa, sen åkte jag till västra för fotbolls träning, det gick jätte dåligt för mig, menmen. Nu sitter jag och äter fruktsallad, det är så gott!!! Jag och petter har gjort den ;) petter sa nyss "jag är jätte trött Sanna, godnatt" en minut senare har han somnat och ligger nu och snarkar. haha, trött kille. Imorn börjar skolan, blandade känslor inför det.
PUSS

omfamna mig

embrace me. har lyssnat på denna låt ca 57 gånger denna kväll, sjukt fin. 

för dig skulle jag göra det tusen gånger om


17.34

Jag och caroline hade jätte mysigt på lugnet, vi simma och basta massor! Jag har nyss ätit en kebab, åh vad gott de var! Vet inte vad jag ska göra ikväll... Det återstår att se.

igår och nu

Igår såg jag och Petter på Harry Potter, åååååååhhhhhhhhhhhhh jag älskar harry potter, nu är jag helt inne i harry potter världen IGEN! Dock sov petter halva filmen, men men, han var snäll och gjorde mig sällskap i alla fall. hahahha.
Snart ska mamma skjutsa mig och Caroline till lugnet för vi ska dit och simma lite. Får se hur det blir med simningen för mig, jag har träningsverk och tycker det är ganska långtråkigt att simma fram och tillbaka med caroline kommer väll vilja simma ca 40 längder...............
Vi hörs senare amigoooos
jag och julia på teknik prao

2,5

godkväll. har precis kommit hem från 2,5 timmars stavträning. Det var jobbigt! Mycket styrka och många hopp! Men det gick bra :D Dock har jag jätte ont i huvet! Brukar inte ha det. Det dunkar hela tiden. Så nu ska jag gå och lägga mig, imorn har vi sov morgon, gött!
natti natti

torsdag

nu ska jag knalla iväg till skolan, jag ska gå idag! ojoj. brukar åka buss eller få skjuts. Men min ipod är full med bra låtar så jag ska stoppa lurarna i öronen och njuta, då är det skönt att gå! Ikväll har jag stavträning, jippi!
ha en bra dag :)


ny header!

ville ha en enkel och lite färglös eftersom det är vinter, och vintern är färglös, haha. Men jag hatar att det blir så mycket vitt runt om! så mycket mellanrum överallt liksom! vet någon hur man fixar det?

new things

tänkte visa lite nya saker som jag köpt den senaste veckan.

fick dom här skorna av mamma idag, tacktacktack! jag brukar inte kräva några dyra märkes skor, men dom här var enkla, sköna och varma, perfekta vinterskor! det är typ ull i dom, mys! scorett, 999:-


haha, påslakan från ikea 249:- .... jag tycker det är viktigt med snyggt och mysigt täcke ;)


och en till peak tröja, den är så mysig! fick bara lov... från stadium!

onsdag

Ska snart dra iväg till praoen, idag ska vi hålla på med 3D formning tror jag, spännande! Ikväll ska jag antagligen till lugnet på öppethus. Men nu måste jag borsta gaddarna! hörs sen.
kung kille

underbart

wow, idag var en väldigt rolig dag! när vi kom till högskolan (borlänge) så sa våran "ledare" att "kom med upp så ska ni få en liten överraskning. Vi kom in i ett rum med 6 mac datorer, en jävligt bra systemkamera, en studio och två proffs. och datorerna var fulla med massa redigerings program, åh vilken dröm! Och killarna var inte speciellt intresserade så jag och Julia som är dom enda tjejerna i gruppen fick fota varandra och redigera bilderna hela förmiddan, det var såååå roligt! Snacka om att jag ska gå grafisk utveckling på gymnasiet, sen grafisk teknik på högskolan. hihi!
Här är några bilder

lust

har inte haft någon blogglust. Har fortfarande inte det, men min statistik har typ fördubblats, det måste varit någon som har länkat mig. Så jag måste ju slänga in ett inlägg! haha. Pilotgymnasiet var underbart, jag vill gå där mest av allt. MEN linjen som jag ska gå ska såklart tas bort när jag skulle få börja! jag ville börja gråta, haha. Det här börjar bli komiskt, ALLA linjer jag har velat gått ska tas bort. ååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhh. och dom hade inte skrivit något på hemsidan, så man hade ju åkt till västerås och allt.. Men jag och mamma skulle ändå på ikea och lite sånt, så det blev roligt ändå! Jag har inte gjort något speciellt alls i helgen. Lägger in två bilder från yngre dar....

21:31 - godnatt

Har kollat klart på idol. I LOVE JAY!
Imorn åker jag som sagt till Västerås för att spana in hässlögymnasiet/pilotgymnasiet, och gå på ikea med mamma. 
Vi hörs någon gång imorn. Godnatt!

fffredag

Kul idag på praoen, jag och julia var så sjukt trötta så det blev sån där trötthumor hela eftermiddagen, då man skrattar åt ALLT. Hade kramp i magen efter det. Efter praoen åkte jag till fysio och tränade lite snabbt, sen hem till petter och sen hem hit till mamma som hade lagat mat och gjort jätte mysigt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på idol <3<3<3 måste upp tidigt imorn eftersom jag ska vara i västerås redan klockan 10.00 
hörs sen, I think
söta tjejer

20:47

Kom hem från träningen nyss. Det gick bra även denna vecka, känner av ryggen men jag bryr mig fan inte. Janne tycker jag ska vara med på en tävling den 4:e dec, men gud jag vet inte om jag vågar, är jätte rädd för att misslyckas. Men jag vill ju höja mitt pers!! Janne frågade också om jag vill följa med dom på träningsläger vid maj-juni till spanien! Fyfan vad kul!!!! Fast det kostar en del, men jag jobbar ju så jag tror nog att jag ska följa med! åh åh åh vad kul!

nu

vaknade precis efter en skön powernap. Den satt så fint! Klockan 6 ska jag på stavhopps träning, det sitter också väldigt fint. och imorn är det fredag, det är finast av allt. PUSS

skog

alltså idag... ja, vad ska jag säga om dagen. Vi åkte ut till Vassbo (typ aspeboda) och där träffade vi en jägmästare, och fy fan vad det sög. hahahahahhahah. Alla typ sov och han stod och prata om saker som man varken fatta något av eller brydde sig om. till och med lärarna såg ytterst uttråkade ut. hahahha, det var så komiskt. slumra till ca 20 ggr under dan. Vi mätte volymen på träd och kollade på nå snytbaggar. väääldigt kul!

pilotgymnasium

ja, pilotgymnasium? Har alltid haft ett intresse för flygning och flygplan. Eftersom min pappa har haft ett flygplan så har jag spenderat ganska mycket tid på siljansnäs flygfält på yngre år, därav framstod väll mitt intresse. Dock fick pappa hjärtinfarkt för några år sedan och ett tag efter det blev det för svårt att få ha kvar certifikatet så han har nu sålt sitt flygplan och då har även mitt intresse dött ute en aning. Men gud så jag har fått tillbaka det nu när jag vet att det finns pilotgymnasium i både Västerås och Arvidsjaur! Jag ska dit på öppethus nu på lördag och jag hoppas att jag kommer trivas där, då tänker jag verkligen söka, det är det ju värt i alla fall. Sen är det ju väldigt svårt att komma in, Västerås (där jag isf tänkte gå) tar bara in 30 elever varje år. Och så är det både medicinska och psykiska tester för att komma in. MEN SÅ KUL ATT GÅ DÄR! man får liksom flyga på lektionerna. what a dream!!

pappas söta lilla snygga flygplan

förlåt för att jag aldrig sagt förlåt - daniel adams-ray

Jag har gått för långt 
Kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå 
Slår inte som det brukar slå
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

tre bilder från teknikprao

mm, skitiga strumpor...

PICS

fan det laggar. Orkar inte ladda upp mer. Lägger mig och kollar på milleniumtrilogin istället. Måste ta det lite lugnt. Ni får se mer bilder någon annan gång. godnattt

slutkörd

4x2 200 och så styrka. Det känns ordentligt i min stackars rumpa. Men jag sprang mycket snabbare denna gång, känns hur skönt som helst! Längtar tills på torsdag då det är stavhopp! Kommer bilder från praoen snart!

teknik prao

HEJ. Har ju prao. Teknik prao. Kom typ precis till gruvan. Vi var här igår också. Vi bygger båtar, alla är två och två men eftersom julia är i thailand så måste jag vara själv. Själv med 14 killar, hmm.... MEN min båt är grym, vi ska tävla klockan 9 så wish me good luck. HEJDÅ
P.S vi får världens bästa mat här, sjukt gott!

me and a girl named klara


tjena igen

Klarisha kom hit, sedan blev det en lite crazy kväll, åkte fram och tillbaka, men kul var det! Nu är felicia klara och sebbe här. Får se vad vi hittar på nu. :) hoho

a men tjena

hej! från det att jag bloggade sist har jag badat setat vid datorn och lagat mat. VET NI VAD JAG LAGADE? KORV MED BRÖD. mums. Mamma är i stugan, petter i västerås, och mina kompisar vill ut, jag vill vara hemma, men inte själv vilket jag är nu. Så jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Det återstår att se.
p.s jag har målat korven själv. Visst blev den fiiiiiiiiiiin?

lördag

Igår åkte jag med mina bröder till våran stuga. Där var mamma och hon hade lagat mat och gjort jätte fint.
Efter det skjutsade Ralle mig till Jenk och där vart det stor fika och prat med carro, tilda, feli, klara och jenk såklart. Mysigt mysigt!

super bra

idag tränade jag stav med Janne, och gud vad kul det var! Ärligt talat trodde jag inte att jag skulle våga hoppa alls idag, men jag hoppade upp mot 3 meter så jag är så sjukt stolt över mig själv. Körde massa styrka också, väldigt jobbigt, spents bana, jag höll på att dö. MEN behövligt. Efter träningen gick jag och petter till OK och hyrde två filmer, HUSH och I MIN LIVLIGA FANTASI. vi har bara hunnit sett HUSH och den var helt okej, (skräck) lite seg men bra!

Trots det timglas som sliter i oss så ska vi hitta en väg ändå, vi skall hitta en plats ändå, hitta ett hem vi två.


ica maxi

Jag och jenny tog nyss bussen från stan till ica maxi, köpte massa godis och dricka, sen gick vi hem till mig, väldigt drygt men sjukt värt! Nu ska vi se på film och tjocka oss. TAKE CARE

hihi

nu har jag tränat klart. wow vad kul det var, det kändes skita bra. Dock var det jävligt jobbigt men det ska det ju vara! Kände bara av ryggen en gång så det var ju bra också! En av mina förra tränare var där, hon prata inte ens med mig, sa inte ens hej. Och hon ska kallas vuxen, sjukt. Nu ska jag och petter se på en film som vi har hyrt för en gångs skull! Killers heter den! :D
Godnatt

tisdag

Idag ska jag träna friidrott med björn! jag är jätte nervös.... Får se hur det går. Har inte tid att blogga mer innan träningen. Vi hörs nog efter. KRAM

1/11

Jag jenny hade en väldigt mysig dag. Vi simmade inte så mycket vilket varken gjorde mig eller jenny nåt, haha. Vi bastade fett länge (SUPER SKÖNT) svettades som en gris. Sedan gick vi till mc donalds och åt. Super gott.
Jag drog till curb sen för att köpa en väska men (fan) så var den slut!! åh blev så jävla sur. Men det blev en tisha istället, ni får väll se den nån gång.
Oj vilket intressant inlägg.

lugnet

tjabba. Jag gick upp halv nio idag! För jag och Jenny ska upp till lugnet och plaska lite i bassängen ;) Och såklart basta!!! Efter det får vi se vad jag ska hitta på! puss o kram o nyp i stjärten :

RSS 2.0