roliga saker

jag har så jävla roligt denna onsdags kväll: 

alla barnen historier:
Alla barnen använde kondom utom Lasse, för han använde ICA-kasse. Alla barnen lekte i poolen utom Lotten, för det var hon som låg på botten. Alla barnen körde ångvält utom Gunder, för det var han som låg under. Alla barnen gick till glassfabriken utom Ella, för hon fick salmonella. Alla barnen solbadade utom Dino, för han var albino.
fräckisar:
Michael Jackson var på en båt med en massa barn. När båten började skunka sa kapten: - Save yourself! - But what about the children?, sade Michael. - Fuck the children!! - Do we have that much time?  
- Vet du vad det är för likhet mellan att hoppa bungyjump och att vara otrogen? - Nä? - Först vet man inte om man vågar, sen går det snabbt ooooooooooooooohhhhhhhhh   och så går det åt hellvetet om gummit inte räcker (eller spricker).

Fröken frågade lilla Pelle i skolan. - Om det sitter fem fåglar på en telefontråd, så kommer det en jägare och skjuter två av dem. Hur många sitter då kvar på ledningen? frågade fröken. Pelle svarar att ingen sitter kvar. - Nej sa fröken det är fel. Rätt svar skall vara tre, men jag förstår hur Du tänker sa fröken. Då säger lilla Pelle till fröken. - Det sitter tre damer på en parkbänk och äter glass. Den första biter i glassen den andra slickar på glassen och den tredje suger på sin glass. Vem av damerna är det som är gift? säger lilla Pelle. Fröken svarar utan att tveka att det är den damen som suger. - Nej, säger lilla Pelle, det är fel. Rätt svar skall vara den damen som har ringar på sitt finger, men jag förstår hur fröken tänker.  




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0