james morrison

For every piece of me that wants you, another piece backs away.
Cause , I never thought that I'd love someone That was someone else's dream.

söndag

Hallå. Kvällen igår var rolig och mysig. Idag har jag tränat och nu är jag hos Petter. Har ingen aniiing om vad jag ska göra ikväll, det återstår att se. KRAM

fanny

hej igen gullpluttar (haha) snart ska jag gå till bussen för att kliva på den med Jenk och Johanna, vi ska hem till Fanny :D Kvällens outfitt blir min nya underbara peak tröja från intersport, mörklila är det, ni kan få bättre bild sen. 1000:- kostade den, men det var den fan värd! Till den har jag ett par vanliga jeans. VILKEN FESTLIG OUTFITT VA?

150 huggtänder

tjena! Idag sålde vi ungefär 150 huggtänder. Haha, vet inte exakt hur många det var men typ varannan kund skulle ha huggtänder. Fast det är ju trots allt halloween imorn/idag. Det var super mycket folk så det var väldigt stressigt och jag hann knappt äta lunch. Men nu är jag hemma i alla fall. Jag tror kvällen kommer spenderar hos fanny och sen dra vidare någonstans, vi får se! PUSS

mot kuckelikana

idag ska jag jobba, nice! vi hörs nog efter det, tror jag slutar halv 3 men jag är inte helt säker. Det visar sig.
Ha en fin lördag!

friidrott

Underbara Monica har pratat med några av tränarna så nu ska jag få träna med Björn (sprint) och Janne (stav) och jag är sååå lycklig! :D Hade nästan gett upp. Men nu så slipper jag mina (förlåt) äckligt hemska förra tränare. Dom som står ut med dom borde få pris. Eller, det kanske bara är jag som är dålig på att stå ut med människor jag inte gillar? Aja hur som helst så börjar jag nästa vecka. Tusen tack och tusen kramar till Monica. <3

happy

Fan vad sjukt skönt det var när jag hade skrivit klart det sista på no-förhöret idag, då var det bara att gå hem och ta lov, och nu är jag fri från skolan i tre veckor. GRYMT. och när vi börjar igen, är det bara 4 veckor sen får vi jullov. ÄNNU GRYMMARE.

torsdag

har haft lite fullt upp sedan mamma kom hem, matte och musik prov och imorn har jag no förhör, men det är i alla fall sista veckan! Idag var våran klass på norslunds fritidsgård för att få lite omväxling och för att göra våran klass bättre, jag tror och hoppas att det funkar. får se om jag bloggar mer ikväll, måste plugga no.
här är en skön bild på mig och filip från när vi tältade med klassen, hahahaha

KINA SHOPPING

Ögonfransböjare, puder borste, ögonbryns noppare, en påse full med öron, armband, halsband, örhängen.
Tigerbalsam, halstabletter, kinesisk whisky typ (mammas, hehe), och det där runda är kinesiskt te som luktar och ser ut som snus.
Plånbok och necessär.
Ugs, svarta och lila converse
Moncler väst. Fick lov att ta kort på den där serien, den sitter liksom inne i västan, rätt så coolt.
Canada goose jacka, fjällräven jacka, och så en mycket söt mössa men den är tyvärr mammas, men jag kommer sno den då och då.......
Abercrombie & fitch tröja, två paul smith pikè
Bh, mysig lång tröja, sött nattlinne och en söt pyjamas.

yellow

Gick hem till felicia idag för att få håret färgat men suck det blev gult. hahahahah, fail. Fattar inte hur det gick till då mitt hår var blondt från börjar OCH färgen jag använder har aldrig gett ens en skymt av gult förut och jag har använt den 4 ggr! Det blir mössa och uppsatt hår imorn i skolan OM nu inte min söta bror kommer med silvershampoo till mig (hoppas hoppas) Det gula syns inte på bilderna nedan.

how to do

Stjärnor på photoscape.
Först behöver du en bild med stjärnor på (sök på google) och en bild som du vill redigera såklart!
1.
Tryck först på objekt, sedan den lilla fina bilder som är in ringad som nummer två.
2.
klicka på "foto"
3.
Tryck på den stjärnbilden du vill använda. (den du har hittat på t.ex google och sparat i dina bilder)

4.
För att bilden bakom ska synas måste du ändra stjärnbildens styrka. Så dra den där grejen som nu står på 255 till det minsta som går! (eller så mycket som du vill att stjärnbilden ska synas)
5.

Nu måste du dra ut bilden så att den täcker hela bilden bakom OCH så att mönstret inte ser fuckat ut.
dra ut den så mycket så att mönstret ser normalt ut.

6.

Nu är du nästan klar, men när du klickar på sparar kommer skylten ovan upp, klicka på "nej" då! Jag brukar också öka kontrasten på bilden och skuggor och sånt där, då blir bilden bakom mer skarp, det gör man på fliken "Hem" bredvid "Objekt"

Hoppas ni förstod. PUSS

ANSWER

Det var en som bad mig att beskriva hur jag gör stjärnor/blänk på mina bilder i photoscape. Kan försöka fixa det nån gång i veckan när jag har tid över! PUSS

HEJ HEJ

Jag är i skolan och har svenska, har med min dator för jag skriver en novell på den. En kärleks novell och det är ganska svårt kan jag säga. Jag är hungrig och det är 25 min kvar tills vi ska äta, znark. IKVÄLL KOMMER MAMMSEN HEM, lovely! Här är lite bilder från svenska lektionen, hihi.

söndag

seg söndag. Blev mycket sent igår och jag är väldigt trött idag. Men vi hade super kul igår så det är det värt! Tack tjejer! :D
Har pratat med mamma idag, och jäklar vad hon har köpt massa fint. Saknar henne och längtar efter kläderna, haha :D Ni kommer såklart få se bilder då, tro mig ;)
Ikväll måste jag plugga, jag har två prov imorn. Men jag har verkligen ingen ork, pluggade i 20 min nyss. Kom ingen vart.... tack gode gud att detta är sista veckan. Sen slipper jag skolan i tre veckor!
Ha en fin söndagskväll! Ett tips, beck - skarpt läge går idag klockan 21.00 på tv4.




En skön bild på lisa, felicia och jag när vi gick i 7:an tror jag :) coolingar


kväll

ikväll ska jag vara med mina tjejer. Det kommer bli skit kul! Jag har färgat ögonbrynen idag också, det behövdes! Nu måste jag göra mig klar, PUSS

lördag

Igår efter skolan fikade jag + massa vänner på waynes, mysigt mysigt. Nu ska jag snart på skjuts av mormor till fysio för att köra veckans sista pass, skönt. Vi får se vad som händer ikväll. Hoppas ni har en skön och rolig lördag!

för att dansa en vals krävs det jobb från två


bilder från te kvällen hos klaris

tilda och märta däckade.....
mycket söt bild på caroline!

torsdag

gjrode hk-provet och det gick fin fint! Sedan gick jag ner till gården och var där hela dagen, skönt! Åkte och tränade efter skolan, det var jobbigt men värt. Jag har nyss ätit pannkakor med glass och sylt!!! Det var mums. Just nu sitter jag och försöker skriva en novell. Vi har det som uppgift på Svenskan. Det går si så där. Har kommit på huvudpersonerna, titeln men inte handlingen, hoho.
HÖRS NÄR VI HÖRS. PUSS

äckligt, värt att läsa

Alltså jag måste bara berätta det här. Idag när jag, petters mamma och hampus satt och kollade på tv, så började Melvin (deras hund) att få kvällniningar ni vet? Och så spyr han ut en 30cm lång grå/grön korv på mattan (den var 10cm bred!!!!) Bara då höll jag på att spy, + att det var på värsta fina mattan. OCH när jag och petter hade varit ute i stugan och kom in, så hade charlie (petters brorsson) kommit dit, så han hoppade upp på Petter och krama honom och så, och så när petter lyfter ner honom så kliver han i världens äckligaste bajs. Det var mer och större än en människas bajs, och Charlie började grina som en tok. Och det var inte fina korvar utan en stor fet diarre klump!!!!
Och det var också på en dyr fin matta. Ja, inte nog med det, när vi nu var in för nån minut sen så luktade det fortfarande bajs, så petter kikade runt lite, och då hade hundfan bajsat på en sånhär fin vit lurvig matta inne i kickis rum. Jag dog, snacka om att hunden är dålig i magen, stackarn!! (Han är väldigt rumsren annars)
Man undrar ju vad han har ätit!!!!
GODNATT

onsdag

so provet gick bra, nu ska jag ladda om till hk-provet imorn. Men efter det ska jag stå på gården så imorn blir det CHILL. Jag och petter har varit och spelat fotboll på lindvallen idag, det var roliiigt :) Mitten på veckan är alltid jobbigast. Men bara två dagar kvar, sen helg! PUSS PUSS

onödig information, mest till mamma så hon vet att jag lever

Jobbet gick bra men segt, väldigt lite folk. Har ätit lite kvälls fika, te och mackor, MUMS.
Det börjar bli riktigt kallt nu, ska nog köpa busskort imorn. eller vi får se. Imorn har jag so prov och det känns som att jag har pluggat jätte lite, men jag vet inte vad jag ska plugga på. haha, och på torsdag har jag hemkunskapsprov och dom böckerna har jag knappt öppnat, känns tufft. Inga bilder har jag heller, sladden till kameran är hemma och den orkar jag inte hämta. Ha en fin och skön natt ;)
gammal bild så länge-

work

Idag har jag tagit ledigt från skolan för att jobba. Hoho, busigt. Jag ska jobba heeeela dagen, great!! Nu måste jag göra mig iordning. CIAO

drömmer mig bort till Gambia.


första världskriget

Petter spelar cs och jag pluggar. OLW naturchips, och hemma gjord saft gör mig sällskap.

hej solstrålar

kom hem från skolan för ett tag sen. Jag och fanny sprang terräng sista lektionen, det var som vanligt hemskt. Jag ville stanna hela tiden. Jag hatar att springa långt, jag har aldrig förstått meningen med det!!! Det är inte direkt spännande? Nej, fort och explosivt ska det vara!!!

dåliga jag

har fortfarande inte börjat plugga, åh. nu måste jag verkligen göra det! det blev till att kolla på en film istället.
salt hette den, med Angelina Jolie. Hon får jämt värsta coola rollerna i filmer, och hon är jämt så snygg. Nu känner jag mig ful. haha. Aja, den var bra i alla fall, se den!
jag menar, vem fan är snygg bredvid/på/med en häst? ho ho ho

söndag

Jag har haft en slapp och skön söndag. Sov till 11, åt frukost, kolla på film, gick över till mormor med petter och där var min morbror, hans sambo och deras barn, fick lite fika och kollade på gamla teckningar som jag gjort till mromor när jag var liten. Sedan åkte jag, petter och hugo till borlänge, calle är så cool så han har tagit körkort, så han körde, det var lite små-läskigt. Vi åt pizza på american take away och sedan åkte vi hem. Nu har jag sett klart på Avatar, har aldrig sett den förut, men den var helt okej bra. Ingen höjdare, men bra. Nu måste jag väll sätta igång och plugga lite. Vi har so prov på onsdag (IGEN!!!!) och hemkunskapsprov på torsdag.
Jag saknar mamma!

te hos klara

kom precis hem från en te kväll hos Klara med några tjejer. ÅH hon hade gjort det så fint. Tänt ljus, städar, bakat bröd och dukat jätte fint. Hon är så söt! Vi hade jätte mysigt! Det får vi göra om!

lördag

Det blev till att chilla och kolla på idol igår. Tur att minnah åkte ut, tyckte inte om henne. Idag ska jag till fysio och träna igen. Men innan det ska jag äta frukost och så. Vaknade precis... Ingen som nappar på mina sööööta skor???
Aja, hörs sen

kina shopping

Pratade precis med mamma över msn, hade web kameran på och sånt där coolt som finns i våran tekniska värd. Hon hade i alla fall dygnat idag (haha) och redan shoppat massa, canada goose jacka, två par converse, tröjor och jackor till petter, massa till bröderna och det är bara första dan. wihooooo
Jag har precis ätit fläskfilè och potatisgrattäng, med petters familj. Ikväll ska jag förhoppningsvis vara med Fanny. Vi får se, ha det bra!!!!
brun och snygg

fråga

Malin om torsdag:
hej sanna!
är din mamma och pappa skilda? eller varför skriver du aldrig om din pappa i bloggen?
bor du aldrig hos honom?
glad för svar!
KRAM
Hej Malin. Förstod att  någon skulle fråga så småning om. Ja, mina föräldrar är skilda från typ 5 år tillbaka, eller mer, har ingen koll. Mamma bor i hälsingberg och pappa i Främby. Jag bor hos mamma jämt, och det är hon som har vårdnaden och hand om alla pengar. Och det är även hos mamma jag trivs bäst. För att fatta en lång historia kort så flyttade pappa till sin flickvän/fru för några år sen, och det har och kommer aldrig riktigt kännas som ett hem för mig. Hans fru heter Renè och det är hon som äger falu ljusstöperi. Hon är snäll och trevlig, pratglad men väldigt ytlig. Jag tycker inte om vad min pappa har blivit efter att han träffat henne, men när han är själv med mig är han en jätte bra pappa. Sen har pappa som ni kanske förstått kommit på ett verktyg, därför har han rest väldigt mycket och är ofta borta. Han jobbar mycket och är en upptagen man. Det är jobbigt men jag har vant mig. Nu ska jag inte berätta för mycket då det här är väldigt personligt, och mest av allt vill jag såklart att pappa ska vara som han var förut, men människor förändras och skulle han bli så nu skulle det ändå kännas konstigt för jag har förändrats jag med. Jag är en väldigt feg person när det gäller det här, jag har aldrig pratat med min pappa om det här, jag nämner aldrig att jag tycker han är "för lite pappa till mig". Men sån är jag och det har jag ärvt av honom själv.
jag vet att det är många som känner precis såhär med sin pappa/mamma. Hoppas någon av dom läser det här och  förstår att dom inte är ensamma :)
DET VAR DET. Kram, kul att du undrar :)
jag och pappa i grekland när jag gick 5:an
mormor linus och pappa på linus student

köpa

Är det någon som vill köpa dom här skorna? Har aldrig använt dom. Storlek 38, passar 37 och 39 också. Märket VANS

torsdag

Imorn är det fredag!!!!! Och nu har mamma åkt till Kina så nu blir det till att bo hos Petter och mormor. Det blir nog bra! Den här veckan har gått fort!
CIAO!

china

HEJ. har haft fin middag med mamma och anders, för imorn åker mamma till Kina och blir borta i två veckor. Och så har jag kollat på kungarna av tylösand typ hela dagen, dom är ju så roliga, fan vad jag skrattar. skägg skääääggg.
NU ska jag mysa med P :D GODNATT

happy

Är såååå glad just nu. Gunilla (min engelska lärare) tog tag i mig innan sista lektionen idag och sa att hon ville berätta mitt provresultat, och jag tänkte åh nej nu har jag failat. Men så sa hon att mvg gränsen var 122, och jag hade fått 127, wiiihoooooooooooo! = en glad Sanna resten av dan. Jag satt och log hela tyska lektionen vilket jag aldrig annars gör!
Ikväll är det Sverige-Ungern, och jag är fett pepp. Ska nog se den hemma hos Petter.
Nu åker jag hem till honom för att bada!

school

wiho! Musik provet gick bra som tur var. Kunde allt, tror jag.... Slutar 13.50 idag, wish is skönt! Då åker jag direkt till fysio och kör ett pass sedan drar jag nog till P som är sjukus. Vi hörs!

monday

tjena tjena. Gick hem från skolan idag, pallade inte trycket. haha nejdå. Jag behövde sova, så jag gick hem och sov och åt mat. Nu måste jag plgga (suck). Det går inte att ladda upp bilder här på bloggen så jag tog en fin från arkivet, den är från sm i vintras. MONICA, om du läser det här så kan du väll höra av dig till mig! :)

teknik

Jag saknar Hilda. Har precis skrivit klart teknik rapporten, den känns inte så bra men den får faktiskt duga. Nu ska jag plugga musik till klockan tio, sedan ska jag unna mig att kolla på film i en halvtimme, det blir sex and the city 2! Godnatt med er!


söndag

Hej! Dagen började med att jag petter och petters mamma åkte till lugnet för att kolla på lisas match det blev 7-7. dock gick jag till fysio efter en period, där tränade jag sedan åkte vi hem till mig för att äta fisk som jag fångat upp i vintras, pressad potatis och romsås, det kan ju vara något av det godaste som finns.
Nu ligger jag i sängen med datorn och måste väll börja plugga snart. Har musik prov på tisdag och jag orkar verkligen inte. ååååååååhhhhhhhh. suck

stan med mamma

ja, idag har jag varit på stan med mamma! Jag har hittade massa småsaker som jag behöver! Och så har jag tagit ett till hål i varje öra, så nu har jag tre på ena och två det andra, skit snyggt!
1. Chai te och något annat gott te, från Indiska.
2. två fina ljuslyktor till mina fönster, får Indiska 30:- styck (rea)
3. Isadoras Mascara (Heavy Lashes), från Åhlens 99:- (kampanjpris)
4.Maybellines nya foundation som tydligen ska hålla extra länge, från Åhlens 125:- (kampanjpris)
5. Örhängen från Indiska 15:- (rea)
6. Världens underbaraste hudkräm som luktar fantastiskt gott, från Apoteket.

Indiska har jätte bra rea just nu, halva rea priset på massor av saker!


rådjur

HEJ! imorn när jag och petter satt och åt frukost kom det helt plötsligt in tre rådjur på våran tomt. Sjukt söta är dom! Funderar på att ha ett sånt som husdjur! ;)
Se så söta dom var!

roll out 2000

ligger i sängen och lyssnar på petters snarkande och ryckande. Han rycker jämt när han ska sova/sover, ibland ganska roande ibland jobbigt. Hur som helst så hittade jag ett roligt klipp på youtube hur man använder pappas verktyg. Haha, tyckte det var lite roligt! Det är pappa som är i filmen. dock är det inte han som sitter i bilen och byter rutan, det är han för gammal för, hoho. CAREBOX

godmorgon!

Vaknade för nån timme sedan. Har legat i sängen och myst i sängen tills nu, älskar att vara ledig! Tänkte äta frukost snart. Sen senare idag ska jag till fysiocentret, sen åker jag nog dirket därifrån ner till stan och tar bussen till kupolen med några vänner. Så vi får så när vi hörs!

sjukgymnast, sommarstuga och orientering.

Det gick bra hos sjukgymnasten. Jag ska börja träna där minst två gånger i veckan och dom kommer hålla koll på mig så att det blir bättre och så att det blir rätt. Jag ska alltså bygga upp musklerna runt där för att min rygg är inte van att ha den hållningen som jag måste ha nu efter skadan.
Sommarstugan var super fin och super mysigt. Dock var det ju lite dåligt väder nu, men jag kan tänka mig hur fint det kommer vara på sommaren. Ligger precis vid vattnet också!
Orienteringen gick super bra. Jag ock felicia var grymma. Nu ska jag sova. Imorn är jag ledig, vilket är såååå skönt.
GODNATT

här är tre bilder från stugan. (Det är inte våra saker som är i stugan, och det en del kvar att göra på den)




irriterad

Jag är trött sur och irriterad. Tur att vi slutar nogorlunda tidigt idag. Nu ska jag chilla lite framför datorn, sen ska jag till fysiocentret för att träffa en sjukgymnast som ska hjälpa mig att återställa min rygg! Jag hoppas verkligen att han har magiska fingrar eller något, för jag är så trött på att ha ont i ryggen.
Efter det ska vi till våran nya sommar stuga! Mamma har nämligen köpt den förr går. Den ser super myig ut!!! Kanske  tar lite bilder och lägger ut :)
en vacker höstbild från vackra hälsingberg tagen av vackra sanna. nejdå, haha

hejhej

Har inte så mycket att skriva om, skolan är jobbig och det är mycket plugg. Om det kommer vara mer än så här på det gymnasiet jag vill gå då går jag hellre IV. haha nejdå. Men jag är väldigt skoltrött. Mycket har att göra med våran hemska klass också. Den är fruktansvärd. Men skolan går ändå bra, jag fick VG+ på ett gammalt nationellt prov, så det är jag nöjd med, + att hon tyckte jag var jätte duktig sa hon. Idag hade jag engelska prov, och det gick väll sådär, det kunde gått mycket bättre, får väll se vad det blir. Imorn har jag tyska prov, så nu måste jag plugga lite till det, men ärligt så skiter jag i tyskan, det gjorde jag förra året och fick ändå VG (vi har en lite speciell lärare)
oj, nu blev det mycket ändå, aja.

bilder från igår då jag var hemma hos min morbror för han fyllde 40! Dock blev det bara bilder på min kusin Elinore, hon så söt!!!!!

måndag, ny vecka.

Har egentligen inte så mycket att säga. Jo, jag fick VG på fysik provvet och VG+ på so provet, så det är jag mycket nöjd med! Jag gjorde också klar teknik rapporten idag (tror jag, haha) så nu är det engelska prov tyska prov och so förhör som gäller denna vecka. Har nyss kommit hem från en träning med A-laget, det är så mycker roligare att träna med dom, I wish I was good så jag kunde träna där jämt. hoho.
Nu har jag duschat, gjort te och bäddat ner mig i sängen. Om några minuter väntar en tio centimeter hög böcker med plugg. Känns tufft.
Godnatt med er.
Mysig bild från en fiske tur i somras.
P.s brage vann just med 2-1, för er som vill veta! :D:D:D:D

mat

den här dagen har bestått av mat. Passade på att sova riktigt länge sista dagen på helgen. Seden kom feta släckten (hehe) hem till Petter och så åt vi överkörd elg och lekte kurra gömma, skit skoj! Resten av dagen har jag pluggat! Och nyss bjöd mamma och anders oss på entrecote, super duper gott!!! Så en dag med mycket lyxmat har det varit! :D nu måste jag plugga igen. znark.

jobb

kom precis hem från jobbet. det var jätte kul idag, mycket folk hela tiden, och så fick vi in mycket pengar också, jätte roligt! Fick med mig två saker hem från rean på H&M också, en vit, slapp bas tröja för 75:- och ett bar sexiga trosor för 30:-. Dom har ganska bra rea nu faktiskt, hade säkert hittat massa mer om jag hade haft lite mer tid.

god morgon

Igår åt jag och Petter på mariannes (stavning?). Det var super gott och super mysigt, det var dock väldigt lite mat, så vi drog till waynes och käka mer efter det, haha.
Nu blir det jobb på kuckelikana till klockan 16.00, och då stänger jag så jag är väll hemma till 5.

Tänkte lägga upp en bild här, men det funkar inte. synd för er!

15 months

Ja, idag har jag och Petter varit tillsammans i 15 månader. Det är faktiskt sjukt länge. Men jag älskar honom mest av allt, och mycket mer än så finns det inte att säga. Han är den bästa pojkvännen man kan tänka sig.
En vinterbild från den 25 december förra året. Tycker detta är en härlig bild på oss.
Jag var lycklig för att jag hade fiskat upp en stor fet fisk, och han var lycklig för att
få sitta bredvid mig. Haha, skojjig jag är

RSS 2.0