mobilt

wihooo. Nu har vårat gamla bredband försvunnit och nu har jag fått mobilt bredband istället, så nu kan jag sitta vid datorn vaaart som helst! AWESOME! 
Petter sover här inatt, så nu ska vi mysa. 
GODNATT
tjena mittbena

min värsta och läskigaste morgon.

Det börjar med att jag har fått ett brev från dalarnas fotbolls förbund där det står att jag är avstängd 31/8-13/9 , vilket är två veckor! Jag blev väldigt upprörd, förbannad och ledsen. Jag orkar inte skriva om det med här. Allt är bara så jävla överdrivet.
Sen när mamma precis har åkt och jag sitter och kolla mig i spegeln så ser jag nåt i ögonvrån ute på gatan, eftersom det inte brukar vara någon på våran gata på morgon och eftersom jag är väldigt nyfiken så kollar jag ut, och där står en gammal tant i en orange morgonrock, under morgonrocken har hon byxor och på fötterna har hon herr skor. När jag kollar på henne börjar hon kolla mig rätt in i ögonen. Jag blir väldigt rädd och gömmer mig bakom min gardin som man ser i igenom. Hon fortsätter att stirra på mig och går fram och tillbaka. Efter ett tag vänder hon och går bort från huset. Jag kollar så att hon verkligen gick iväg, och sedan tog jag mina saker och gick ner. När jag kommer ner i hallen står hon utan för min dörr. Ja, tant fan måste ha sprungit till min dörr när hon sett att jag gått. Man ser inte ordentligt genom min dörr utan man ser mest färger, jag såg den oranga färgen och såg hur det rörde sig, då låste jag dörren fort som fan, och då såg jag hur hon röck till och sen gick där ifrån, då sprang jag till ett annat rum där man ser våran uppfart, och där såg jag henne gå snabbt. När hon kommit bakom en buske (som jag ser igenom från mig) så börjar hon springa. Jag ringde mamma och var livrädd men jag var ju så illa tvungen att gå ut och ta moppen och åka till skolan, så det var vad jag gjorde medans jag var helt sjukt rädd.
(kommer att åka samtidigt som mamma i morgon bitti och resten av veckan. urs!!!!!!!!!!! tänk er själva!

22:04

Helt vanlig dag. Jobbig träning i regnet. Jag fortsätter att ha ont i ryggen och det är jobbigt. Imorn slutar jag 13.50, skönt! Nu ska jag plugga engelska och musik sen sova. GODNATT

vad vore jag?

utan dina andetag?


nytt nytt nytt

stickad tröja JC 299:-
jeans JC 499:-
klocka WESC 249:- (Det är inte märket wesc utan o.d.m)

shoppa

idaaag har jag varit på stan med Petter, och till skillnad från igår hittade jag lite! Ett par jeans, en tröja och en super snygg klocka. Ni får kanske bilder på det ikväll eller så får ni det någon annan gång. Nu ska jag gå och kolla lite på min nya klocka, den är sååååååå fin.
Spelade match idag också, vi förlorade. Vi skulle ha vunnit. Jag hatar att förlora. Just nu vill jag  bara tävla i friidrott så att det bara är jag som kan påverka om jag vinner eller inte.

hos fannnnyyy

är hos fanny med massa tjejer. Får se vart och hur kvällen slutar!

Druttan, Nalle och Maskot

MINA 3 FAVORIT GOSEDJUR!
det här är Druttan, hon är favoriternas favorit. Jag fick hon av mamma
När vi var på astridlindgrens värd när jag var liiiiten. Dock så hade jag
en "skönhets" tävling med henne, så jag målade hon full med nagellack.
Det slutade med att jag grät i en vecka för att hon inte var lika fin.

Det här är Nalle. Jag vet inte vart jag fått den ifrån, jag tror den var mina
bröders först, för jag har haft den sen jag föddes. Den är så stor och gosig.

Den här är min maskot. Den har inget namn. Jag fick den för jätte länge sen
på grönalund. Den här har varit på varenda friidrotts tävling när jag var liten,
satt troget bredvid min ansats och gav mig tur! Jag vet inte varför, men jag
slutade ha den med mig det senaste året, den glömdes helt enkelt  bort.

Sun is cold an rain is hard



love happens

Såg den filmen nyss. Den var bra, verkligen värd att se om man är tjej. Kanske inte om man är en kille som tycker om action filmer. Den handlar om hur svårt det är att leva vidare efter att man förlorat någon som står en väldigt nära och även hur viktigt det är att verkligen fortsätta leva efter det trots att det är åt helvete svårt.
(GRÅT FILM)

fråga

micca om photoscape:
vart hittade du det programmet ? svara gärna i ett inlägg !
Idèn fick jag från Angelica Blicks(?) blogg. Det finns gratis att ladda ner på google. Sök bara på Photoscape free download. Men se till att det står 16.5 mb, eller ungefär så mycket (alltså hur stort programmet är) så att du inte laddar ner något virus.

KRAM!

photoscape

jag har hittat ett jätte bra redigerings program. För dom som inte förstår sig på photo shop. huhu
här är några bilder jag redigerat ni lite snabbt.
före:
efter:

före:
efter:

haha, det går säkert att göra annat kul också. Men det här var vad jag hittade på nu. hihi

I saw the end before we'd begun


bada bada

Jag har precis tagit ett kokhett bad. Det var riktigt skönt! Smörjde in mig med nån special kräm mamma fått från ett spa, så nu känns min hud mycket bra. Nån som vill känna? (haha)

YOU CHANGED MY LIFE AND ALL MY GOALS

fan vad jag hatar dig, verkligen hatar dig

ingen

ingen träning för min del idag. Det hugger i min rygg hela tiden. Som att den går av där skadan var om och om igen.
Det beror antagligen dels för att det var en krävande match i helgen, med mycket springning för min del vilket den inte mår bra men också för att jag stod upp hela söndagen på SM.
Jag tror jag åker och kollar i alla fall.

chill bilder vid mitt skåp

Dom här korten är från andra dagen i skolan, vilket redan känns som en evighet sen. Den lilla energi som fanns då har för länge sedan dött ut och jag lider redan. tanken på att det är mer än 10 månader kvar dödar mig sakta inifrån.

sm

hoppade lite längd med musse idag. wiho! Han är så liten och söt! och glad! Han tog 3 guld nu på sm. Det är coolt.
musses atograf och en cool bild på mig 

friidrott och jobb

SM gick bra, det var kul. Ska vara där hela helgen. Jobbet gick också bra, det var rätt mycket folk och vi hade fått en stor pall med varor så tiden gick fort! :) Nu har jag precis ätit mat med petter, pommes, snitzel (stavning???) och bea. SUPER GOTT! Nu ska vi snart se på gone in 60 seconds, den är såååå bra!
HA EN BRA KVÄLL

kvällsmys

Vanilj ljus, världens mysigaste säng, mackor med sylt och ost på. Jag har mysig kväll som ni förstår. Men nu ska jag förflytta mig till sängen och läsa lite, sedan sova. Måste vara utvilad imorn. Ska vara i skolan 2 lektioner, sen drar jag till lugnet och är funktionär på sm, och sedan vidare och jobba på kuckelikana! Det blir en lång och mycket rolig dag!

the best part of me is always you


do you see the snopp?

brage - bajen, igår

fina mackor

måste bara visa er vilka söta och fina mackar Petter gjorde till mig för ett tag sen. Söt kille!


På tal om mat så ska jag åka iväg till stan och fika med några tjejer nu. Sen har jag träning.
PUSS

finns det sötare?

jag känner att min blogg börjar bli lite av en djur blogg.... ska ändra på det

heja brage!

kom precis hem från brage - hammarby matchen. OCH BRAGE VANN! Dom är såååå bra i år! Nu var det andra gången dom slog hammarby, 1-0 blev det till dom förra gången på söderstadion och nu, 2-0! 
Jag hejar på hammarby annars, jag är väll nästan illa tvungen när Petter loves them, men när dom spelar mot brage så skiter jag i om hammarby förlorar!
Imorn är det torsdag och ännu en dag i skolan. (suck) redan trött på det. Började redan idag med kärnfysik och jobbade ett avsnitt i matten, kändes tungt. Imorn slutar jag 14.10! S K Ö N T
PUSS

åh, en fråga! hihi

yes, såg att jag hade fått en fråga idag! Det är jämt så kul. (när dom är positiva vill säga)
tänkte svara på den i ett inlägg!
yes, såg att jag hade fått en fråga idag! Det är jämt så kul. (när dom är positiva vill säga)
tänkte svara på den i ett inlägg!

Anonym
om 07.44:
Hej Sanna! Jag tänkte höra om lite presenter till min pojkvän, har du någon idé? Du och din pojkvän har ju varit tillsammans länge nu, och du har kanske under den tiden gett han julklapp/present.. m.m har du något förslag? vad har du köpt till honom i julklapp/present..? :)

Svar: Jo, det har blivit en del presenter på ett år, både stora och lite mindre. Mina tre "tips" som är lite speciella som jag än så länge har gett till Petter är:

-Ett örngott som jag lämnade in på en tryckaffär så dom tryckte på en bild, en text och ett hjärta på det. Det kostar inte alls mycket, lite över 100kr och trycket blir jätte bra!! Bor du i Falun kan du göra det på Printeliten mitt emot Grand Hotell. Jag fick ett sådant av Petter först. Och jag tänkte att sånt man ger bort brukar man ofta vilja ha själv.
- Sen har jag gett honom ett armband i silver. En kedja med en bricka på. På brickan är det ingraverat Sanna på framsidan, och under står det 010709 (datumet vi blev tsm) Det tycker han om super mycket och han tar aldrig av sig det. Dock kostar det en slant att göra det. Tror det blev 550kr för allting, men då är det ju äkta silver och det blir ju väldigt personligt

-Jag har också gett honom ett halsband med en bricka på, och på den brickan är det ett kort på mig, fast jag är liksom silvrig, alltså kortet är typ intryckt i brickan, så det är liksom inget plast kort som sitter där. (ösnkar jag hade bild) Det gjorde jag på liseberg, så det är lite dålig kvalitet, men jag vet att man kan göra det på vissa smyckes affärer. På liseberg tror jag det kostade 299:- eller 199:-, kom inte ihåg.
Bild på silver armbandet.


Jag har ju också gett honom "små saker" som, t-shirtar, kläder, saker från Hammarby shopen och lite sånt. 
Jag brukar också göra saker till honom, typ på träslöjden, rita teckningar, skriva kärleksbrev, dikter och sånt där lite små töntigt. Men han blir i alla fall glad, det vet jag. 
Petter tycker väldigt mycket om mat, så ibland när jag är extra snäll kan jag laga en söt middag till oss, men det är inte såååå ofta. 
Om din kille hejar på något fotbolls lag så uppskattar dom super mycket om du beställer något från lagets shop, (tex, hammarby)

Mitt bästa tips blir att du gör/köper/kommer på något personligt för er, liksom något som står för han och dig, så att du vet när han använder det eller gör det, så står det för eran kärlek. Och jag själv älskar överraskningar! Så om du vet att din kille tycker om det, så överraska honom! (Petter överraskade mig med att komma ner till gothia när jag var där, utan att jag visste. Gissa hur lycklig jag blev!)

OJ! det vart ett långt svar, men jag hoppas du fick lite idèer! Tänk på att Petter är ju petter, och din kille kanske inte är som han, din kille kanske tycker om helt andra saker. Lycka till! :D


07.44

det inte normalt att vara uppe såhär tidigt!
om 25 min börjar jag på mitt sista år på hälsinggården.
Snälla gud, låt det gå snabbt, låt mig slippa lida allt för mycket!

12.37

Nu ska jag gå ut sola det sista som kan bli solat på sommarlovet.

12.34

FELIX är den sötaste katten jag vet.

sista

Jag hade superkul hos felicia i förrgår. Blev en sen kväll. Igår hade jag en typisk sommardag, solade, badade åkte båt, och skrattade. WONDERFUL.
Inatt har jag upplevt min värsta natt på länge. Trodde jag skulle dö.
Jag avundas alla som började på gymnasium idag. Fast jag kommer vara livrädd när det är min tur. 
Om ett år är det jag som ska komma till en ny linje och nya människor. Gud, hoppas jag väljer rätt linje.

kräftis

Jag väntar på caroline och gör mig i ordning. När carro kommer ska vi fixa oss lite till, sen drar vi ner till felicia på kräftskiva. JAG ÄLSKAR KRÄFTOR! hehe. Jag tror det kommer bli en riktigt kul kväll.
Sista sommarlovs kvällen för dom flesta.

16.49

Tjenare. Gick på stan med mamma innan jobbet idag. Jag fick lite små saker som jag behöver just nu!
  • Bokstäver från kuckelikana, super snyggt tycker jag! Till mitt nyrensade rum!
  • Isadoras puder, jätte bra!
  • En puderborste, min är sååå dålig och äcklig.
  • En foundationborste, kände att det behövdes nu!
  • Lorèals nya(?) foundation, den verkar jätte bra.
Allt är köpt på Åhlèns.
  • Och så fick jag ett ljus som luktar vanilj, och två värmeljuslyktor typ. skit fint! (från Kuckelikana)

sleep tight, sleep for me, sleep for love, dream about me


2-4

spelade nyss match. Vi fick stryk med 2-4. Jag fick mitt första röda kort. Felicia tyckte jag skulle skryta om det, det låter ju ganksa coolt. Men jag vet inte, jag tycker det är så taskigt mot laget att bli utvisad. Men nu hade nöden ingen lag. Idiot dommare var ordet och när någon dömmer fel kan och vill jag inte kontrollera min ilska. Och ja, det var så skönt att få ut dom där orden, för den där domaren borde bli tillsagd. Hade inte jag reagerat hade någon annan gjort det.
HA DET BRA

solig dag

idag har jag städat mitt rum riktigt ordentligt. Torkat, dammat, slängt, dammsugit osv... Känns skönt nu efteråt i alla fall.
Nu ska jag åka ner till felicia en snabbis, sen åker vi på träning!
mina spretande äckliga små tår :)

sun cup låten

bästa låten eveeeer!!!!! <3<3<3 kom igen KORSNÄS, stemp on the ground, jump jump jump, moving all around!

Kategorier

Har ni lagt till lite Kategorier. Tänkte berätta lite vad kategorierna kommer innehålla.
Bilder: Snygga, coola, vackra, häftiga, roliga bilder kan dyka upp här om jag lyckas ta några vill säga.

Filmtips: Filmer jag sett och sagt min åsikt om.

Musik: Musik jag lyssnar på och tycker om.

Pojkvännen min: Saker jag gör med Petter.

Resor/Äventyr/Saker jag gjort: Bilder och texter från när jag inte är hemma. Det vill säga någon annan stans än i Falun. T.ex Gotland eller något annat kul.

Vänner: Saker jag gör med vänner
Allmänt: Det som blir över och det jag glömmer att lägga in i en kategori.


(Kommer säkerligen fylla på med kategorier, men mer om det då)

CUPEN

Nu är jag hemma igen. Skönt! Cupen har varit super rolig!! Och det har gått bra med tanke på vilka lag vi mötte. 
Men jag har inte tid att blogga nu. Ni får en bild. Men nu vill jag njuta av mitt sommarlov som det bara är en vecka kvar på.


cup

Om 2,5h åker vi mot Karlstad. Jag har nästan packat klart, känner mig duktig, mycket duktig. Tror jag ska krypa ner i sängen och sätta på en film nu :) Antar att ni får vänta ända tills jag kommer hem innan jag bloggar igen. 
So, have a good time.
puss

.

Filmen var grym. SE DEN

TAKEN

Kom nyss hem ifrån korsnäs damlags match, det blev tyvärr 0-0.
Nu är petter hos mig och vi ska kolla på Taken. Hoppas den är bra.


SUN CUP

Packar inför årets fotbolls cup som är nu i helgen i Karlstad. Det är Sveriges största tjejcup. Killar är väll halva grejen när man åker på cup? haha, nu låter jag som världens fjortis. Men det är ju faktiskt ganska spännande med alla fotbollsspelande killar...
Har inte packat nånting, och imorn ska jag nog jobba och vi åker klockan 4, så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna.
Hittade i alla fall en packlista på våran hemsida. Så tjejer i mitt lag som läser min blogg, här är den!!
http://www.laget.se/KIF_F9395/23305-nyhetsarkiv-item-1347500.html

I can't face the world without you

No matter how I try

marre

HEJ HEJ.
Tillbringar kvällen med Marika. Super mysigt! Var så länge sen jag träffade henne.
puss på hon.
Imorn ska jag jobba, näst sista dagen. Gud tänk om jag har glömt bort allting nu efter gotland och allt! 

Nu ska jag och Marika kolla på en film, hörs när vi hörs. PUSS

GOTLAND BILDER DEL 3

coola, chickybits, och en stekig kväll. MUMS

För din skull Calle!


GOTLAND BILDER DEL 2

GLASSBAREN!/KAFFEGLASS/GAMMELDAGSVANILJ! <3

new

THREE NEW THINGS FROM GOTLAND
SKINNJACKA (inte riktigt skinn) 249:- /CUBUS (rea)



BLUS/LINNE: 279:- på någon random affär på gågatan i gotland.
KOFTA: 249:- på samma affär. CLARA, hette märket.


GOTLAND BILDER del 1


hej

jätte dålig bloggning, jag vet.
snart kommer bilder från gotland och lite annat!

RSS 2.0