två filmtips

detta kanske är filmer ni har sett men ändåååå
1. Pearl Harbor.
Har sett den förut för länge sen, men såg den idag igen. Fy tusan vad bra den är. Kan vara en av dom bästa filmerna som gjorts. Om det ska vara krig i filmer tycker jag det ska vara med flygplan, det tycker jag är riktigt coolt. Men den är ju också så sjukt sorglig, grät halva filmen, och den är 2,45 h lång, så det blev en del tårar som Petter fick torka, haha ;)
Dom tre huvudrollerna är väldigt snygga också, det gör inte filmen sämre.
Ben Affleck
Josh Hartnett
Kate Beckinsale

2. Änglar och demoner (da vinci koden)
Det är alltså filmer. Första heter Da vinci koden, och uppföljaren till den heter Änglar och demoner. Hinner inte beskriva vad dom handlar om för jag ska kolla på halv åtta hos mig, så jag lägger in två trailers istället.
Dom är otroligt spännande och det är en sån där film som i alla fall jag blir galen på, för allting stämmer med verkligheten, allt religons snack som dom pusslar ihop i den här filmen stämmer liksom. Det här var böcker från början som man gjorde film av för ett tag sen, så det är alltså författaren Dan Brown som är skaparen till det hela.

fysikkkk

imorn är det fysik prov och gud jag hoppas det går bra! Ska plugga in det sista ikväll och så får vi hoppas på det bästa! Hade provmatlagning idag, det gick helt okej, inte bra och inte dåligt. Det smakade bra såklart, men blev klar lite för tidigt. Men hellre det än sent!!
en bra låt får ni. Dallas Green - Hello, i'm in delaware

food

Hello sunshines! Har nyss bjudit mamma på en väldigt väldigt god middag om jag får säga det själv. Har nämligen provmatlagning imorn och eftersom det är den enda provmatlagningen jag har på mig nu i 9an att få mvg på så vill jag vara förberedd. Jag lagade en kryddig kyckling sås med nudlar och soya. SKIT GOTT! Hoppas jag lyckas lika bra imorn.
Idag gick som sagt brandlarmet på våran skola. Gud jag blev jätte rädd. Haha, kände mig ganska fånig. Brandmännen var så jävla häftiga. En sån vill jag bli!
Nu ska jag kolla på idol. Igår gick ju mina favoriter Alice och Andreas vidare, mycket bra mycket bra!
Undra vilka två som går vidare ikväll.

snabbt

Fortfarande i skolan. Nyss gick brandlarmet, två brandbilar kom, jag vill bli brandman. Nu har vi so i 1,5 timma.
HEJDÅ

trampbil

HEJ! Är i skolan och skriver om trampbilens historia. Eller ja,,,, jag försöker i alla fall. Det finns inga Svenska sidor så jag måste ta engelska och sen googletranslate, och googletranslete = SVENSKA 2222222. (dåligt)
Hoppas jag blir klar. huhuhuhu.
PUSSS

Dne här bilden hade jag på datorn???? Det är massa ord som några tjejer i Kina har översatt
till Kinesiska. ROANDE!
Sanna= Sanya
Rasmus Ajmusi
Linus = Lilusi
Hallå= Nihao
Hejdå = zaijain

Nu fick ni lära er lite Kinesiska också :)

i loved you first


SKA

Ikväll SKA jag,
  1. Se på halv åtta hos mig
  2. Se på idol
  3. Plugga fysik
  4. Plugga engelska
  5. Dricka te
  6. Dricka coola
  7. Äta popcorn
  8. Göra hundra sit-ups
  9. Göra hundra armhävningar
  10. Sova
punkt 8 och 9, HAHA vilket skämt. Punkt 5 och 6 skulle jag kunna hoppa över, åt det igår...........
hoppas ni antecknar. åh vilket kul inlägg. Aja, ni får en bild

åh vilken rolig bild.

jag dör av skratt

jag älskar robert.  "Smakar vår och äldre herre på mellandags rean"

Gambia

Wiho. Nu har vi bokat resan. Det blir Gambia den 23 december, två härliga veckor, med sol, bad, mat, chill, och balkänning! Vi kommer bo på hotellet Cape Point, det är ett enkelt hotell, med en väldigt fin strand. Afrikansk underhållning några kvällar i veckan, det kan bli coolt! Ni får säga vad ni vill om att åka över jul och nyår men jag tycker det kommer bli så skönt! Bara jag och mammsen också.
Detta kommer att bli grymt!!

fina fina kofta

har köpt en fin fin, mysig mysig, skön skön kofta!
rut m flera. 299:-
färgglada, super snygga trosor! kom inte ihåg vad dom kosta, två för 3 på cubus iaf 

atomens inre, radioaktivitet, kärnenergi

Gissa vad jag ligger och gör? Jo, pluggar fysik! Väldigt tråkigt, men vissa delar är faktiskt ganska intressent. Och när jag kom på att det här förmodligen är sista gången jag behöver plugga fysik i hela mitt liv (om man inte räknar med våra nationella prov), så fick jag lite mer energi! Men nu måste jag göra något roligt! hejdå!

städa

det har varit en lugn dag än så länge. Jag sov länge vilket jag behövde, har tagit en lång dusch, lagat mat till mig och mamma och nu ska jag städa rummet. Vi hörs senare!

idol

alla mina favoriter är vidare till slut sakerna i tv. wiho, och dom är sååå bra.
andreas, olle, alice, freja, simon,alicia, JAY, jimmy, geir, björn.
Jay, är min största favorit, hoppas det kommer gå bra för honom.
Dom jag verkligen INTE tycker om är Malin. (sjunger falskt enligt mig!!)
Sebastian foundation Krantz (URSS).

Antar att ni antecknar detta!

fredag

idag är det som ni såklart vet fredag. Och jag måste verkligen ta det lugnt! Har ont i hela kroppen och är fortfarande förkyld. Vi har lite fredags mys här hemma, har nyss ätit älg-färs, haha. Linus (bror) har varit här också och så har vi massa tända ljus (vilket inte så ovanligt men ändå). mys mys

nytt från igår

kanske inte syns så bra på bilden men det är i alla fall ett par leggins med mocka på framsidan av benen.
från JC!

vanliga svarta crocker jeans också från JC. (förlåt för otydliga bilder)

shoppa loppa

tjena folket! Vi fick hål i två timmar idag, så vi fixade så vi hade idrotten då istället, så vi fick sluta fetttttt tidigt.
Så jag och felcia åkte ner på stan och shoppade lite, kommer nog bilder sen! Och åt vi lunch på waynes. Toppen snoppen! För övrigt så gör min hals sjuuuukt ont, blev väll för anfådd på stan, hehehehehe. Blir verkligen ingen träning för min del idag, måste bli helt frisk, blir gaaaalen.

you cant stop nothing If you got no control

so, let me please breakdown

Din pizza är italiensk.

Det här smset fick mamma av sin kompis som är en så kallad "invandrare" men en underbar person.
Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza är italiensk. Din kebab är turkisk. Din alkohol uppfanns av en iranier, o du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå och han den där roliga på TV är kurd. Din ...landslagskapten är bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan invandrare?
HATA SD

Jag kan hålla med om att dom som inte sköter sig och bara gör Sverige dåligare borde kanske få något slags "straff", men det gäller ju svenskarna också eller hur? Och man kan ju inte bara sortera ut dom bra och dom "dåliga" invandrarna.
FUCK YOU SD. Det är ni som ska dra från Sverige. För jag och så många andra skäms över att bo i samma land som er idioter.

matcher

spelade skol dm idag, vi vann en match och förlora en. Vi skulle ha slagit dom vi förlora mot, verkligen! tyckte vi spelade ganska dåligt tyvärr.. Men alla kämpa på.
Sedan åkte jag tillbaka till skolan för att göra SO-PROV, det kändes bra!! Nu har jag ätit lite mat och ska snart dra iväg på samling. Vi har match halv 6 hemma :) Roligt! dock är jag väldigt trött i benen efter dom två tidigare matcherna.
jag och min vän Maja som vackrast på sun cup i somras!  saknar den helgen

åh hej!

Skit dålig uppdatering jag vet. Men jag har massor av prov, inlämningar, matcher hit och dit, och träningar. Det finns tyvärr inte mycket tid över åt att blogga. Orkar inte plugga  just nu, det känns som att jag har pluggat konstant i två dagar. Så nu ska jag nog lätta på klädseln lite och sedan krypa ner i sängen tillsammans med mina två mysiga duntäcken, mina fyra kuddar och mina favorit gosedjur och så ska jag se på en film, en riktigt tjej film så jag slipper vara rädd efter filmen. Får se vad det blir!
bild tagen av mamma på mig och anders i nynäshamn.

jobb

förlåt för dålig uppdatering, men jag har jobbat hela dagen idag och sen hade vi match. Nu ska jag nog gå och lägga mig, ska upp och jobba imorn också, då ska jag stå själv på kuckelikana hela dagen, jag är lite nervös.
GODNATT

matlagning

Har hemkunskaps läxa att laga mat 3 ggr, och nu när jag ändå är sjuk så passade jag på att gå en gång avklarad nu.
TIPS på en annorlunda potatisgratäng: Ibland blir i alla fall jag lite trött på vanlig potattis gratäng,
då brukar jag och mamma lägga i soltorkade tomater, och tro mig det är super gott! Om man
inte tycker om självaste konsistensen så kan man strunta i att äta upp dom, men om man har
dom i gratängen när den är i ugnen så blir det en jätte god smak!!! (Ha i ganska mycket)

tacco chipps och guacamole = väldigt gott!!

Mr wallander?

Har precis kollat på en Engelsk version av Wallander. Det var lite komiskt att se hur dom hade försökt gjort alla huvudpersoner likadana fast på engelska. Men den var faktiskt riktigt bra! Jag såg Wallander - Firewall.

home alone

hej! blir hemma  idag också. Har fortfarande ont i halsen och grymt ont i ryggen, detta måste bli bra nu! Men jag mår dåligt över hur mycket jag kommer missa idag. åh, hoppas felicia kan komma hit efter skolan så jag får skriva av allt.
Justja, den där Andreas Wijk var tydligen svergies största kill modebloggare, fick jag en komentar om igår. Det var ju inte så lätt att veta ;) hehe.
HÖRS SEN AMIGOS

dom rödd gröna

kollade på debatten nyss, mellan dom röd gröna och alliansen. Vi har skolval imorn och jag vet ej vad jag ska rösa på (om jag ska till skolan). Tycker om moderaterna, men jag tycker inte om vad dom vill göra med skolan och ungdomar om jag har fattat det hela rätt. Dom röd gröna vill ta bort hemläxorna, det var väll det viktigaste (haha) och att om man är skoltrött och hoppar av så ska man få en till chans, det vill inte moderaterna (tror jag). Det var massa mer om skolan som jag höll med dom rödgröna om. Dock tycker jag inte om personerna i dom rödgröna men jag tycker om alla i alliansen, speciellt Maud Olofsson. HEHE vi får se hur jag gör!

wonderchild

underbart bra är han. Är han känd eller nåt? Eller är han bara en oupptäckt talang, eller är det jag som är efter?
Bra är han iaf! eller.... han måste var känd...

ny header

ny header som ni ser. Är rätt nöjd faktiskt!

hello

Jag har ont i halsen, är förkyld, det känns om att det sitter en kniv i ryggen och är allmänt hängig. Gick till skolan och hoppades att det skulle bli bättre men icke sa nicke. Ska plugga tänkte jag. Det är mycket nu, FÖR mycket. 
Hörs senare

hej gott folk!

Min rygg värker och jag har ont i halsen, så det blev till att kolla på träningen idag. Men imorn ska jag till sjukgymnasten så då hoppas vi på förbättringar när det gäller ryggen.
Just nu sitter jag hemma hos pappa och dricker te och äter mackor. Jag ska bara ta det lugnt ikväll, kolla på tv och läsa hade jag tänkt. Hoppas att pappa kommer med lilla Hilda snart så jag får någon att leka med. 

Tänkte bjuda på lite bilder från våran friluffsdag!

godkväll!

har tränat, chillat och lekt med P. Nu har jag ingen tid över utan måste plugga, musik och engelska är det som gäller tills imorn. HEJA SANNA!
godnatt

laugh till you cry, live till you die


Jag och mamma ska förmodligen åka utomlands över jul och nyår då både hon och jag
inte är så förtjusta i julen. Vi tänkte först Indien, men det är så fruktansvärt långt dit,
och nu när vi har kollat runt så lutar det åt Gambia (Afrika) Det liknar Egypten ganska mycket.
Där är dom skit bra på att sy upp klänningar osv, och tyget är super billigt, så jag hoppas att jag
kan sy upp min balklänning där. Om det nu blir av, men jag tänker inte vara hemma över jul i år
så det måste bli av!
KRAMAR

fuck you, hihi


mojmoj

se vad jag fick av mormor när jag var där senast! hihi

you give me something

Hej allesammans! Idag blir en ta det lugnt dag. Ska plugga lite, och antagligen se på korsnäs matchen. Hoppas dom vinner!

shopping

Hittade lite saker på stan. Älskar skorna! Dom är perfekta! Och döskalle ringen och också perfekt, har letat efter en sån ett tag!
Döskallering från Glitter 99:-
Stjärnring från Glitter: 49:- (tror jag) 
Skor från Din Sko: 699:- (fick dom av mamma)

city

Nu ska jag gå på stan med caroline och matilda, det blir mysigt! Hörs sen!


Fanny

ät hos fanny. Har inte tid att blogga, vi ska kolla på fotboll snart.
fin bild på Fanny!

färg

Har tränat och nu färgar jag kickis hår. Jag är nog mer nervös än henne. Ikväll sover jag hos Petter, vi ska se på Beck i stormens öga (canal+) Godnatt, ha en bra kväll!

god morgon!

Börjar tio, men Petter sov här så jag gick upp med han och åt frukost. Och nu kan jag inte somna om.
Har läst ut min bok, Släppa taget av Kate Cann, den var väll sådär. Det hände inte så mycket, och det var ingen direkt spänning i den.

Nu ska jag fortsätta sitta vid datorn och om ett tag lär jag väll gå upp och klä på mig för att sedan åka till lugnet och plocka bär!
HEJDÅ

imorgon: bärplockning!

Dagen har varit seg jobbig och tråkig. Benet gör fortfarande ont, det bränner, svider och stramar. Hoppas det har gått över tills imorn. Då har vi frilufsdag och jag ska vara på lugnet och plocka bär.

klanten

är sjuk idag också. Gick upp för att göra te. Jag kokade upp vattnet och häller i det i koppen. Och sen, råkar jag välta koppen så jag får det kokheta vattnet över ena låret. ont som fan, sen kände jag ingenting. Gud vad bra tänkte jag, det gör ju inte så ont. Men sen så, började det göra riktigt jävla ont. Verkligen brände. Så jag sprang mot trappan för att skölja av benet i duschen uppe, men då kände jag den äckliga "påväg-att-svimma-känlsan" så jag satte mig i fotöljen bredvid och mamma hjälpte mig så jag inte svimmade. Jag hatar att svimma.
Nu ligger jag i sängen med en blöt handduk över benet. Det börjar komma röd/blåa märken, där det är som värst. Det bränner otroligt mycket och sivder och gör ont. Och det har gått snart två timmar. Jag är så klantig!!!!!!!!!!
Hoppas jag inte får blåsor. 

tungt

allt är tungt just nu, mitt huvud, mina ben, mina armar, ja hela min kropp. Min hals gör fortfarande ont.
Jag sitter och leker lite på photoscape och provar lite saker :)
nu ska jag läsa och dricka te. sen blir det idol och em-kval!

blink 182

Om jag skulle få lov att välja mitt absoluta favorit band så blir det faktiskt blink 182. När jag var mindre lyssnade jag jämt på dom, min bror, eller båda mina bröder var stora fans, och även om jag inte lyssnade på blink då, så hördes det jämt i huset för mina bröder spelade så högt. Jag kan typ hälften av deras låtar utantill, jag har inte ens kollat på texterna, jag har bara hört dom så sjukt mycket. Dom är ju ruskigt bra alltså. För att inte tala om deras gud till trummis, Travis Barker.

Det här är min absoluta favorit låt med dom. Feeling this heter den. Jag älskar det kano liknande saken på
slutet!!!!
Tom Delonge, Travis Barker och Mark Hoppus
Dock splittrades bandet 2005. Men Travis Barker och Mark Hoppus fortsatte att skriva och sjunga tillsammans och skapade ett band med några andra som jag tror heter/hette +44 (är inte så insatt)
Men jag tror att Blink 182 återförenades 2009, men jag tror inte dom har skrivit nya låtar.

jag har tyvärr ingen hel bild på den här gitarren. Men det här är i alla
fall min brors gammla elgitarr, och jag märkte nu, att det är lika som
Mark Hoppus (han i röd tröja på dom två första videorna) har.
Min söta bror ville väll ha samma som sin idol. haha :)
nu har ni fått lite information om mitt favorit band!

idol

jag vill också vara grym

sjuk

HEJ! vaknade med hals ont, åkte till skolan för det brukar gå över när jag vaknat mer och så, men icke sa nicke, tror jag har feber nu också, var iaf med på engelskan så jag blev av med förhöret som vi hade. Men nu ligger jag i min säng och dricker grönt te från Kina och pluggar lite.
okej, jag tar lite webcam bilder också. huhu. ser kanske inte så sjuk ut......

hej hej hej hej hej hej hej

Just nu har vi SO! Jag sitter och skriver om moderaterna. SUPER KUL!! ;)
SNART ska vi ha idrott och på idrotten ska vi ha friidrott.
Sen har vi elevensval och då ska vi ha självförsvar, watch out!

CARE BOX


soda

har shoppat lite under helgen och veckan som jag tänkte visa er.
wesc t-shirt 150:- (lager 157)
Långärmad tröja wesc 300:- (lager 157) Hittade den på killavdelningen. Den är såååå mysig.


Hood tröja från Cubus 199:- (jätte skön!)


och så har jag köpt ett par skor på scorett för 400:-
men dock tror jag att jag ska lämna tillbaka dom, eller
vi får se, jag vet inte. hehe. Jag hatar egentligen klackskor,
bara jobbigt. men dom här var så snygga....

GODNATT


HOFF HOFF

Igår när jag jobbat klart, drog jag direkt till hoffmaestro som spelade vid arenan med tjejerna. Dom var så grymma! Hade aldrig sett dom live, men gud så bra dom var, jag rös! Sedan åkte jag hem för jag skulle laga mat då mamma var borta, och så kommer Petter så vi gjorde en mysig middag. Ville åka tillbaka till stan men tråkiga petter ville vara hemma.

jobb

Igår jobbade jag efter skolan till 18.30. Idag ska jag jobba hela dagen. Jag blir så glad när hanna (chefen, hehehe) säger att dom inte har nå folk, och så ringer dom till mig. HIHI

sverige-ungern

har ätit räkor och rostade mackor med mamma och petter. Nu kollar jag och Petter på Svergie-ungern, EM kval! Vi äter kräftstjärtar (mums) och dricker coola :)

21:25

Have you ever seen the rain comin' down a sunny day?

orientering

jag och felicia åkte hem på lunchen får vi fick hål. Nu ska vi åka upp i skogen och orientera på idrotten. Sen skyndar jag mig hem och åker sedan till kupolen med petter.

åh, höll på att glömma!

Idag har Petter varit min pojkvän, min älskling, min snygging, min framtid, min dröm, min skatt i 14 månader!

natti natti

nu ska jag krypa ner i min underbara säng och spela spel på mobilen.
Imorn ska jag och marcus göra fisk soppa på hem kunskapen, jag hoppas att det blir sådär super gott som det brukar bli när jag och marcus lagar.

god kväll

var så trött på min gamla header. Gjorde en tillfällig lite slarvigt nu bara. Får göra en snyggare någon gång när jag får tid! Nu ska jag duscha :)

uninvited

Jag och petter såg nyss på en film, uninvited. Det var väldigt läskigt tycker jag. Men värd att se!

RSS 2.0