tjabba

i igår (fredag) efter skolan åkte jag tilda och caroline till roxnäs och badade och solade med lite andra folk :D senare hade jag zonträning, det sög, så stelt och trist! sen åkte jag, fanny, klara och moa och käka glass på slussen sen gjorde vi lite annat ;) så jävla roliga tjejer! 
idag (lördag) var det match i torsång! vi sög i första halvlek, låg under med 1-0, men sen så vände vi till 1-1, sen tappa vi igen :P  det blev 3-1 till dom, men dom är serieledare och deras tränare sa att vi var det bästa motståndet dom har haft det här året. ERIK RASIMUS, DU HÅLLER PÅ OCH GÖR OSS TILL NÅGOT STORT! 
korssssnäs!

9:ornas bal

kom nyss hem från 9:ornas bal. alla var super fina! herre gud vad jag längtar tills det är min tur, men då kommer ju typ ingen att gå kvar på skolan, oj vad roligt ... jaja :)  åkte sen till masugnen för att bryta mig in hos fellan, och hämtade min jacka och lånade lite kläder av henne :D smaart jag är! 
nu ska jag städa, plugga, vika kläder, äta!
pussss!

tisdag fortfarande.. seeegt

är hos mattias nu, ska förmodligen sova här, han är i duschen pch jag funderar på att göra nåt bus tills han kommer tillbaka men kommer inte riktigt på vad ^^ träningen var ganska jobbig, men otroligt rolig som vanligt (fotboll)

p.s - hoppas du har det bra fellan! saknar dig

FÖR ALLA ER SOM KÄNNER TILL LEGENDEN LARSSON, GULA FARAN, MATTE, MATTIS, KUNGEN, LARS SÅ FÅR NI HÄR VETA SANNINGEN BAKOM HANS HÅRDA SKAL!






ÄNT' JAG STILIG? // LARSSON


.



damm, I love the way you move

seg tisdag

skolan gick väldigt segt tkr jag, är mobbad när felicia är borta, hänger efter killarna, dom kommer nog tröttna hårt på mig snart :P 
somnade nyss i soffan, och min soffa är liten vill jag lova så jag måste varit väldigt trött för att kunna somna i den. men larsson kom och väckte mig, alltid trevligt när han kommer, han gör mig oftast glad i alla fall. ;) haha... 
sitter nu och väntar på att klockan ska bli halv 7 då min träning börjar.. tror jag ska gå ut och gå lite :D 

puss! / s.e

.

klara - sanna - bad - kolla på fotboll. trevlans! tack klara för att du tar hand om mig när felicia är borta i Grekland :) 

har nyss haft ett otrevligt gräl med mamma, vi brukar inte bråka men nu var det tydligen dags. 
hon säger att hon vägrar att betala eller ställa upp på alla mina läger och tävlingar i sommar om jag inte tränar tillräckligt mycket, alltså med andra ord menar hon att om jag ändå inte presterar nå bra, dvs kommer på pallen eller till final så är det ingen idè att betala nåt. jag hatar att bråka om friidrotten, det gör mig helt slut i huvet och det är det som gör mig mest ledsen, när det inte går bra för mig i friidrotten. och det värsta är att jag vet att hon har rätt! det är inte ens kul när det inte går frammåt. jag har stått still hela vintern nu? tror ni att jag blir sugen på att träna? svar nej. 
men nu ska nu inte behöva höra mer på dessa problem. kände bara att jag fick lov att skriva lite. 

puss&kram / sanna

lördag söndag

lördag; sålde jag klara och felicia bollar på A-lags matchen, väldigt underhållande. och i halvlek blev vårat lag hyllade för att vi har vunnit den här resan till gothia :) 
bilder;







söndag; match mot svärdsjö/enviken. 1-2 till oss! målgörare var emma och maria, bra gjort! jag känner att det börjar gå bättre för vårat lag nu! götttt!! 
sen drog jag, klara o fellan och kollade på en match på lindvallen, sen åkte jag och klara hem till henne och gjorde världens godaste macka: lingongrova, smör, rostbiff, tomater, salgurka, aromat, ost! mums. Sen badade vi! och jag lovar er, att vi var i länge!! vi hoppade upp och ner i vattnet och simmade runt riktigt mkt! :D  nu börjar det bli varmt i hosjön!

lite bilder från när jag, mamma och bror åt med felicia hennes mamma och jonathan (felicias bror)








bye bye!

(sk8- min största första kärlek)   <----- lyssna





kväll

läste nyss klaras blogg, och såg att hon hade hissat och dissat och känner att jag är i stort behov av att göra det nu!

jag dissar: folk som inte håller tider, eller säger att dom kommer en tid men menar en annan!

jag hissar: lars winnerbäcks fina texter! och AC/DC:s svängiga låtar!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------








visst blir jag glad när jag ser dom här bilderna, det är en stor del av mitt liv, eller det är rättare sagt mitt liv.
men det är sån himmla lång väg innan man når det man strävar mot, och jag vet inte om den vägen är rätt för mig.
allt cp:ar sig ju bara.
dumma tränare
skador
misslyckanden

ska i alla fall vara med på carro camp, och utgöra där ifrån hur jag ska göra :)

lillstugan <3

kom för ett tag sen hem från klaris. jag hade en skit kul kväll med klara fellan och lilla mattis! mycket skratt :D tack för det, + att jag älskar klara lillstuga <333333333333333333
har nyss varit runt massa med mamma och bror och köppt massa. och fick reda på att rasmus (bror) för modligen kommer att flytta i sommar till dit min pappa bodde tidigare, inte långt, men han kommer ändå inte bo hemma, och vad ska jag göra då?! vill inte tänka på det!

nu sticker jag på fotbolls träning i regnet! :D
puss

bad :D

jag kopierar carolines text, har inte tid att skriva nu, vi ska ut och ha lite kul i det solida vädret!


hejhej , :)
ja sitter hemma hos sanna nu, har precis käkat frulle, :)
Kvällen igår var riktig mysig måste jag säga, först åkte vi ner till stan och kirra lite grejer.
Sen åkte vi hem till sanna och satte på oss badkläderna och sedan cykla vi till hosjö där sedan klara och fellan kom
och skulle ge oss sällskap med årets första bad för min del, men inte för sanna som redan har badat 17 gånger, ;)
Sedan åkte vi hem till klara och hade det lite mysigt och riktigt roligt åkte sedan och träffade max och co
och så vist skulle sanna, fellan och klara bada i maxs pol, ;)
men jag höll mig på det torra haha, ;)
ja ja bilder kommer senare när min data funkar puss så läge, ;)
riktigt rolig kväll ändå, ;)  / caroline 

carolinelindqvist.blogg.se

kyssssssssssss !

nu

nyss -  zonträning = gick bra med tanke på min skadade fot
nu - packa, ska tillbax till mamma imorn, skönt
imorgon - MAMMA KOMMER HEM MED FETA FULLA VÄSKOR MED KLÄDER; JACKOR OCH SKOR! :D
yeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj!

det firar vi med snygga bilder!






kom nyss en springande piss blöt hund upphoppandes i min famn
myysiiigt :)

fotboll

trevlig kväll med klara, felicia, nora, emma, sebbe o mattias igår :D
Idag har jag solat o slappat.
kom nyss hem från en match mot Forsa BK. Låg under med 2-0 i första halvlek, men vi är så grymma och ingen kämpar som vi så vi gjorde  två mål i andra och slutade 2-2, inte likt oss! men vi börjar bli trötta på att förlora, så nu jävlar!!!
BRA JOBBAT TJEJER! och bra insats i målet klara, du är  GRYM!

och förresten så när det var 10 minuter kvar så vrickar jag foten, klant.. och imorn har jag zonträning, hur fan ska det här gå? min fot ser ut som en tennis boll, skulle nästen kunna rulla fram tror jag :) hehehehe
pussssss

city todayyyy

jag och fellan drog till stan todayyyy, och lilla Hilda följde med







det är svart vit bara för att vi inte hittar hur man ändrar det!

HOME

hemma hos mig nu, med fellan som ska sova här
godnatt.
puss o pill vart du vill :)


om jag hade varit kille

om jag varit kille skulle detta ha varit min "dagens outfit" 
jag tycker mycket fler killar borde klä sig såhär! skit sexigt!


fotboll!

träning idag, alltid lika kul! cyklade faktiskt från främby (min pappa bor där) idag till skolan i hälsinggården! sen till träningen i hosjö, sen tillbaka till främby! tycker jag var super duktig :D
Fick nyss också reda på att jag blev uttagen till de tre första zonträningarna, även om det bara är första steget så är det ju ändå en bra början ;)  jag, hanna, frida o fellan vare som kom med från körrsssnäs (: 

kollar på eurovision songcontest nu , danmark och norge äger!!! 
HEJJA GRANNLÄNDERNA! :D

så här roligt har jag :D



grym bebis i början!!!!!!!!!!!!!!

första sidan på dalademokraten sporten var.... gissa?

cyklade och köppte tidningen (dala-demokraten) fick ju lov, vi var på första sidan på sporten, de ni! sen cyklade jag förbi och hämtade hunden (hilda), lika ivrig som vanligt när man kommer, hundar måste vara det lättaste sättet att få kärlek av! Jag satte Hilda i cykel korgen och cyklade hem, det är inte djurplågeri, för hon är pytteliten och hon njöt av att sitta där! 
 
Nu sitter hon och jag och myser i soffan och kollar på tv, och jag proppar i mig mat. mums! 

bollnäsfil - mussli - lingonsylt!  prova det :D

alla sa att det var så fula bilder på mig i tidningen, man ska jag vara ärlig så tycker jag inte att man såg så mkt :P  hahaha, jag tyckte bara att dom var härliga!

gothia cup brudar

okej..  EN VECKA!! FÖRSTÅR NI?   i en vecka har jag hållit det här hemligt! förra måndan ringde kajsa gifting från e:on till mig och berättade att vi hade vunnit, och så sa hon att jag måste hålla det hemligt för resten av laget för att dom skulle komma och överraska.. bara jag och mina tränare visste, det var ju svårt, men jag måste säga att jag har haft lite kul åt er när ni har gått runt och varit så besvikna och frågat massa dumma frågor och alla gånger jag ljög dåliga lögner för er, fattar inte att ni inte såg på mig att jag ljög ^^

jaja, igår på träningen så kom dom från e:on och tidningen och överraskade oss (inte mig då) som jag har väntat på tjejernas reaktion, åh vad underbart det var att se allas glada överlyckliga ansikten! Det känns nästan som om det var för lätt att vinna, vi gjrode ju bara en film, och vann en resa som är värld öve 40.000... BRA JOBBAT ALLA TJEJER! det skulle inte varit möjligt utan eran hjälp! vi kommer få så JÄVLA KUL DEN VECKAN! och vi SKA spela BRA FOTBOLL!


korsnäs F95-93 <3

vi får:
resa tur och retur
spel avgift
boende
frukost lunch middag
nya match tröjor
shopping häfte
gratis kollektiv trafik genom hela göteborg

och förmodligen så presenterar dom oss på invigningen och så får vi gå in där som green team!


golf

på lördag var jag hos noris med alla tjejer igen, körit i helgen alltså! grattis till hon igen ;)  tack till fanny som är så snäll och skjutsade mig ändå till främby, med vissa hinder på vägen!!
på söndan åkte jag först med pappa och renee till dalsjö och skulle gå med dom och spela golf, lr jag skulle rättare sagt sitta och äta och passa deras söta hund hilda.. men bara att jag följde med till en goldbana tycker jag var grymt starkt gjort av mig, pappa försöker få mig spela golf, men det går ju inte så bra kan man säga.. det skulle vara för dom läckra kläderna som dom skulle köpa till mig hela tiden isånfall, haha :D
Sen åkte jag till samira och hade mysigt, sen var det fotbolls träning, sen hem o sova =)
nu ska jag gå och prova min golfsving!!!!!! ............ not


sabbe

kom nyss hem från samira! skit mysigt hade vi!  åt, åt och åt, jag och fanny sjöng singstar, kollade på talang, och................ kollade på skräck film, riktigt läskig! one missed call hette den, se den!! tack för en trelvig kväll flickor :)

nu får ni se lite vackra bilder från när jag var med fanny och klara för nån dag sen,, bara för att jag blev så nöjd med dom :P haha!



        
             and there goes my life, I live it together with all my wonderful friends

hejdå mamma ;)

idag fick jag gå tidiager från skolan :D för att vinka hejdå till mamma som ska till kina med jobbet, det är för 100 gången hon åker så jag är van, men jag slapp iaf dom två sista lektionerna ^^


Snart ska jag till min super snälla samira som har kalas idag, blir massa roliga tjejer, mysigt :)


även ett stort grattis till NORA som fyller 15 år idag!  puss på dig :D


måste tippsa om en bra låt som man borde lyssna på när man är ute o springer, istället för den vanliga "eye of the tiger med survivor"  så borde ni lyssna på:  eye of the tiger - amel bent.  skööönare låt!

länge sen!

länge sen jag vet..
Har nyss varit på fotbolls träning i alla fall. Det var skit kul! Spö-regnade och haglade som bara tusan! Men vi blev pepp ändå! Sen cyklade jag hem och tog ett kok hett bad! skönt för musklerna!
JUSTJA! jag fick en ny cykel av pappa idag! En rosa kärring honda! skit läcker!!
OCH DRA MIG BAKLÄNGES! ------- idag hade vi bib test, och jag imponerade verkligen på mig själv, jag hade bättre än kondis än vad jag trodde, åkte ut näst sist innan marcus (hyper tränad är han) och våran klass är verkligen sportig, måste skyta lite om det här för jag blev ganska glad ;) tog mig till nivå 10,8 , två snäpp från elit.. jag hade orkat om jag bara hade velat liiiite mer ^^ det får väll bli nästa gång då! :D
PUSS I RUMPAN PÅ TRÄNINGEN, BADET, CYKELN, OCH MIN KONDIS!

länge sen!

länge sen jag vet..
Har nyss varit på fotbolls träning i alla fall. Det var skit kul! Spö-regnade och haglade som bara tusan! Men vi blev pepp ändå! Sen cyklade jag hem och tog ett kok hett bad! skönt för musklerna!
JUSTJA! jag fick en ny cykel av pappa idag! En rosa kärring honda! skit läcker!!
OCH DRA MIG BAKLÄNGES! ------- idag hade vi bib test, och jag imponerade verkligen på mig själv, jag hade bättre än kondis än vad jag trodde, åkte ut näst sist innan marcus (hyper tränad är han) och våran klass är verkligen sportig, måste skyta lite om det här för jag blev ganska glad ;) tog mig till nivå 10,8 , två snäpp från elit.. jag hade orkat om jag bara hade velat liiiite mer ^^ det får väll bli nästa gång då! :D
PUSS I RUMPAN PÅ TRÄNINGEN, BADET, CYKELN, OCH MIN KONDIS!

länge sen!

länge sen jag vet..
Har nyss varit på fotbolls träning i alla fall. Det var skit kul! Spö-regnade och haglade som bara tusan! Men vi blev pepp ändå! Sen cyklade jag hem och tog ett kok hett bad! skönt för musklerna!
JUSTJA! jag fick en ny cykel av pappa idag! En rosa kärring honda! skit läcker!!
OCH DRA MIG BAKLÄNGES! ------- idag hade vi bib test, och jag imponerade verkligen på mig själv, jag hade bättre än kondis än vad jag trodde, åkte ut näst sist innan marcus (hyper tränad är han) och våran klass är verkligen sportig, måste skyta lite om det här för jag blev ganska glad ;) tog mig till nivå 10,8 , två snäpp från elit.. jag hade orkat om jag bara hade velat liiiite mer ^^ det får väll bli nästa gång då! :D
PUSS I RUMPAN PÅ TRÄNINGEN, BADET, CYKELN, OCH MIN KONDIS!

valborg

varit skit dålig på att uppdatera, men urs, har inte velat sitta vid datorn i det här vädret som vi haft! ;)
en liten sammanfattning av vad jag gjord under helgen:

 • grillat med fellan, sabbe, schulia, anna & fanny
 •  åkt runt hela hosjö och inte gjort nånting
 • sett patetiskt folk
 • förlorat en springtävling mot en full killle, det var det pinsammaste jag varit med om ;o
 • sovit hos fellan
 • solat
 • varit med ogge :d
 • åkt bil runt runt runt i falun för att förvirra en person med ögonbindel i två timmar
 • varit på 50 års fest
 • träffat min morfars bror
 • blivit avensjuk på världens snyggaste moppe!
 • vart på fest..
 • haft ROLIGT!


yess, det har varit jävligt rolig helg! :D dock saknar jag caroline! men det får väll gå ändå ;d

nu kommer lite bilder :D



fr.v:  Julia, Sanna, Felicia, Samira, Anna

     anna                                                          samira

fr.v: samira, felicia, julia, anna, sana

cool bild!

                       sanna                                       felicia

smarrigt!


50 års festen



bror rasmus

bror linus

hade inte så roliga bilder där ifrån, hittade inte min kamera först ;)

helgen har varit toppen iaf!
pusssssssssssssssss



RSS 2.0